Bildirim
Bursaya gidiyorum Yardım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
upp -
bende geleyim mi ? -
okulum olmasa eşlik ederdim,dolmuşlarla çok zorlanırsın araç kirala bence eğer kiralıyacak yer arıyorsa abim galerici numarasını verebilirim özelden mesaj at -
quote:
Orijinalden alıntı: ShReK '
bende geleyim mi ?
sebep? -
quote:
Orijinalden alıntı: incu6us
quote:
bende geleyim mi ?
sebep?
bırak ya artık gelmiyom -
quote:
quote:
quote:
bende geleyim mi ?
sebep?
bırak ya artık gelmiyom
Hatunla gidiyorum yoksa biliyosun yani -
Minibüslere ne kadar bineceğine bağlı :) minibüs 1.75di sanırsam + kız arkadaşın sadece bir gidişte 3.5TL dönüşte 3.5tl 5kere git gel yapsan 35TL:) -
quote:
P.tesi günü bursaya gidiyorum köpek çiftliklerini gezmek için fakat bursayı bilmiyorum o yüzden otobüslerle & dolmuşlarla ulaşımımı kolay sağlayabilir miyim yoksa araç kiralamak daha mı mantıklı olur?
Ayrıca araç kiralayabileceğim düzgün kaliteli bir yer önerebilir misiniz?
bence araç kirala kiralamak içinse stadın oralara git her taraf rent a car zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: shanke
Minibüslere ne kadar bineceğine bağlı :) minibüs 1.75di sanırsam + kız arkadaşın sadece bir gidişte 3.5TL dönüşte 3.5tl 5kere git gel yapsan 35TL:)
işte o da var tek bir yer gezmiyeceğimiz için 30-40 tl'lik bir araç kiralamak daha mantıklı geliyor hem zaman sıkıntımız olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: IÇO
quote:
P.tesi günü bursaya gidiyorum köpek çiftliklerini gezmek için fakat bursayı bilmiyorum o yüzden otobüslerle & dolmuşlarla ulaşımımı kolay sağlayabilir miyim yoksa araç kiralamak daha mı mantıklı olur?
bence araç kirala kiralamak içinse stadın oralara git her taraf rent a car zaten
bursa otogardan direk stadın oraya geçebilir miyim?
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: shanke
Minibüslere ne kadar bineceğine bağlı :) minibüs 1.75di sanırsam + kız arkadaşın sadece bir gidişte 3.5TL dönüşte 3.5tl 5kere git gel yapsan 35TL:)
işte o da var tek bir yer gezmiyeceğimiz için 30-40 tl'lik bir araç kiralamak daha mantıklı geliyor hem zaman sıkıntımız olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: IÇO
quote:
bence araç kirala kiralamak içinse stadın oralara git her taraf rent a car zaten
bursa otogardan direk stadın oraya geçebilir miyim?
hocam otogardan kent meydanına giden herhangi bir otobüse bin kent meydanında in sonra birine darmstad caddesine nasıl gideceğini sor zaten kent meydanı darmstad arası 3-4 dakika anca sürer
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X