Şimdi Ara

Alanya'ya gidiyorum öneriler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
15.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler Alanyayi bilenler tavsiyede bulunurlar mi?
    Merkezde ozellikle geceleri neler yapilir nerelere nasil girilir (mekan)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bol bol ıskandinavyali var ama genelde sevgilileriyle geliyorlar. yine de bir şekilde halledersin.

otel olarak da bütçen iyiyse havuzlu ve hersey dahil otelleri tercih et, turistler oyle yapıyor.

dışarıda yemek yiyeceksen burger en uygunu.

terminalden de bir an once çıkmaya bak. esnaf genelde doğulu haberin olsun.

konakliya minibüsler var,summer gardena da uğrayabilirsin. ama konakli taraflarında gece daha once bitiyor.

Hadi iyi tatiller

Alanya kalesine git , gemi turu yap zaten sahilde görüceksin,Dimçayı'na ve dim mağarasına git,Damalataş mağarasına git,Seyir terasına çık...
    Alanya dan biraz uzaklaşmak için doğa falan mersin yoluna doğru git,kestel,demirtaş filan sakindir emekli yatağı :D , Demirtaşta Kanyon var orayı gez ...
    Toroslora çık Yaylalar vardı tabi 7 yıl önce gittim baya bildiğin dağa çıkıyorsun araçsız asla :D
    Esnaf klasik turist avı yapan cins her zaman sıkı pazarlık yap...
    Yemek yiycek yer olarak bilmiyorum her yerden yersin ya Atatürk evinin oralarda vardır ucuza sanırım...
    Barlara damsız gidersen 20 tl verirsin bunun karşılığında istediğin bir kokteyl alırsın... Zaten 2. gidişinde dersin korumaya hergün mü vericez falan filan diye gerisini bedava ya giresin (Örnek ben :D) Saat 3 kadardır hayat sonra müzik sesi kısılır... Saat 2 gibi ben tüm barlara girmiştim kimsede bişey dememişti :D
    Damlı girince gözlemime göre vermiyorsun ücret...

Bol bol denize gir güneşlen (Tabi sen yinede benden daha tecrübelisindir havaya göre git öğlen 12 de gitmenin akşam 6 ya kadar durmanın bir mantığı yok tabi kız yoksa :D)

Gez dolaş bütcene göre artık ya ...
    Sana iyi tatiller diliyorum ,umarım tatilin güzel geçer... Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alanyaya bende gitmek istiyorum beni de bırakıversen

Orijinalden alıntı: otantizma

geceleri bellmana veya robin hooda git, öğlenleri kleopatra plajında takıl.

bol bol ıskandinavyali var ama genelde sevgilileriyle geliyorlar. yine de bir şekilde halledersin.

otel olarak da bütçen iyiyse havuzlu ve hersey dahil otelleri tercih et, turistler oyle yapıyor.

konakliya minibüsler var,summer gardena da uğrayabilirsin. ama konakli taraflarında gece daha once bitiyor.

Hadi iyi tatiller

Ilk 3 gun yemegi kendimiz karsilayacagiz. Kahvalti dahil bir yer hocam merkezde. Sonra konakliya gececegiz 6 gece icin. Konaklida gece hayati nasil acaba ? O donemde yine merkeze gelmeye devam mi edelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Purenite

Bistro bellman,istanbul,james dean,robin hood yada latin club yada robin hood buluduğu caddeden bir yer
    Alanya dediğin zaman gece hayatı demek oluyor ... Sabah kimseyi bulamazsın saat 12 den sonra dışarısı canlanır...
    Alanya kalesine git , gemi turu yap zaten sahilde görüceksin,Dimçayı'na ve dim mağarasına git,Damalataş mağarasına git,Seyir terasına çık...
    Alanya dan biraz uzaklaşmak için doğa falan mersin yoluna doğru git,kestel,demirtaş filan sakindir emekli yatağı :D , Demirtaşta Kanyon var orayı gez ...
    Toroslora çık Yaylalar vardı tabi 7 yıl önce gittim baya bildiğin dağa çıkıyorsun araçsız asla :D
    Esnaf klasik turist avı yapan cins her zaman sıkı pazarlık yap...
    Yemek yiycek yer olarak bilmiyorum her yerden yersin ya Atatürk evinin oralarda vardır ucuza sanırım...
    Barlara damsız gidersen 20 tl verirsin bunun karşılığında istediğin bir kokteyl alırsın... Zaten 2. gidişinde dersin korumaya hergün mü vericez falan filan diye gerisini bedava ya giresin (Örnek ben :D) Saat 3 kadardır hayat sonra müzik sesi kısılır... Saat 2 gibi ben tüm barlara girmiştim kimsede bişey dememişti :D
    Damlı girince gözlemime göre vermiyorsun ücret...

Bol bol denize gir güneşlen (Tabi sen yinede benden daha tecrübelisindir havaya göre git öğlen 12 de gitmenin akşam 6 ya kadar durmanın bir mantığı yok tabi kız yoksa :D)

Gez dolaş bütcene göre artık ya ...
    Sana iyi tatiller diliyorum ,umarım tatilin güzel geçer... Yardımcı olabildiysem ne mutlu...

Hocam uzun cevabin icin tesekkurler. Yazdiklarinin hepsini dikkate alacagim. 20 lira fena degil bodrumun igrenc kulupleri 40tl olduktan sonra sikinti olmaz ama dedigin gibi ayar cekmeye calisirim.

Herkese cok tesekkur ederim mobildeyim tek tek alinti yapip flood yapmak istemiyorum..

• İstersen ilk önce bellman ve robin hood'un bulunduğu arada ki çakra da takılabilirsin. Fiyatları uygun. Ortama alışman için birebir.
  • 4 yıldır alanyadayım hiç çekici gelmiyor bana burası nedendir bilmem ama sevmiyorum burayı. tatil için başka yerden gelince güzel gelebilir ama Antalyadan geldikden sora burası boş geliyor bana. Güzel yerleri var mı ? Var evet ama insanları soğuk.

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Hadi iyi tatiller

Ilk 3 gun yemegi kendimiz karsilayacagiz. Kahvalti dahil bir yer hocam merkezde. Sonra konakliya gececegiz 6 gece icin. Konaklida gece hayati nasil acaba ? O donemde yine merkeze gelmeye devam mi edelim?

Hocam orada sadece summer gardeni biliyorum,5e kadar açık. damsiz giriş yok ama. etrafı da dam avcılarıyla dolu. erken gidersen o civara 12 gibi,bulursun.

ama bana sorarsan bir iki gece summer gardna git yeter,sonra merkeze gidin.

merak ettim otele yemeğe filan kaç para ödeyeceksiniz pm atar misin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Hadi iyi tatiller

Hocam orada sadece summer gardeni biliyorum,5e kadar açık. damsiz giriş yok ama. etrafı da dam avcılarıyla dolu. erken gidersen o civara 12 gibi,bulursun.

ama bana sorarsan bir iki gece summer gardna git yeter,sonra merkeze gidin.

merak ettim otele yemeğe filan kaç para ödeyeceksiniz pm atar misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chosen -- 21 Ağustos 2012; 2:39:03 >

• Cevaplar icin cok sagolun. Ilk gun yorgunlukla gecti biraz alis veris. Merkezde cuma pazarini falan gorduk. Gece tekrar cikmayi dusunuyoruz. Bu arada kaldigimiz yer Ataturk bulvarinin hemen ust caddesinde Ahmet Yesevi caddesinde..

Zamanın varken gez sonra içinde ukte kalıyor :D Tekrar iyi tatiller dilerim...
  • selam beyler bende alanyaya gidicem ve bu barlar sokagına bakmak isterimde tek gidicem ve 7 gün kalıcam otelde. damsız girebilecekmiyim bara?
    İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600 || RAM: Corsair 32gb 3200mhz DDR4 CL16 || ANAKART: Gigabyte B450 Gaming X || EKRAN KARTI: MSI RTX 3060 || SOĞUTUCU: Coolermaster Hyper 212 Evo Black Edition || SSD: Sandisk Extreme 240gb , Samsung 500gb 850 EVO, Kingston KC3000 1Tb || HDD: Seagate Baracuda 1tb Sata 3 || GÜÇ KAYNAĞI: Highpower HX 750 watt || KASA: Haf 942
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taskin83

selam beyler bende alanyaya gidicem ve bu barlar sokagına bakmak isterimde tek gidicem ve 7 gün kalıcam otelde. damsız girebilecekmiyim bara?

Sen girecek bar verecek 100$

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayaller 4.Yıldız Gerçekler Galatasaray!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.