Şimdi Ara

Arkadaşla yarın Ankaradan Eskişehire gideceğiz... (eskişehiri bilenler baksın bi...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Hızlı trenle eskişehire gideceğiz günübirlik... ne yapmadan dönmeyelim , nerelere gidelim vs vs önerileri alalım....

Yaşasın vatan, yaşasın Türk Milleti! -OSMAN PAMUKOĞLU
    LG G4
  • Porsuk nehrinde moonwalk yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

ama bi sazova park, kent park , şelale park yapılır.

kötü zamanda gelmişsiniz eskişehirin soğuğunu bilen bilir.

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

Hızlı trenle eskişehire gideceğiz günübirlik... ne yapmadan dönmeyelim , nerelere gidelim vs vs önerileri alalım....

Barlar sokağına uğramadan dönme.

LG G4
  • Gitmeyin. 2 gun kaldim yuz felci gecirecektim soguktan

• Bu sogukta nereyi gezicen ama illaha gezeceksen sazovaya git kentparka git esparka falan git. Ben kutahyada otururken milyonlarca defa eskisehire geldim su anda eskisehirde oturuyorum ama sazovaya bir kere bile gidemedim

• Garda inip isiklara doğru yürüyün sonra oradan sola kızılcıkli olur orası orada passage kafe var orada serpme kahvaltı yapıp sonra devam edip otogar tramvayina binip otogar da inip kentparka yürüyun sonra kent parktan çıkıp şehri aşka gidin oradan taksi ile sizi adalara bırakmasıni söyleyin 10 liradan fazla tutmaz sonra adalarda kafelerde vakit geçirin sonra adalarda köprünün yanında çiğ börek kafe var orada çiğ börek yiyin. Sonra çıkıp doktorlara geçin oradan tramway yolunu takip edip esparka orada üniversite caddesinde turlayin eğer uçaklara ilginiz varsa uçak müzesini gezin sonra müze önünden yine otogar tramvayi ile kabatlinin önüne gidin aksam olur zaten oradan barlar sokagina geçin sonra da geri donersiniz. Bunu yapmadan oönce es kart alın 6 liraya ve içine 20 lira yükleyin es bilet almaya kalkismayin her basista 70 kuruş zarar edersiniz. Sazovayi da gormenizi isterim fakat 1 güne sığmaz ve taksi ile gitmeniz lazım.

• Sıkıntın olursa numaramı vereyim

Orijinalden alıntı: batkent

Garda inip isiklara doğru yürüyün sonra oradan sola kızılcıkli olur orası orada passage kafe var orada serpme kahvaltı yapıp sonra devam edip otogar tramvayina binip otogar da inip kentparka yürüyun sonra kent parktan çıkıp şehri aşka gidin oradan taksi ile sizi adalara bırakmasıni söyleyin 10 liradan fazla tutmaz sonra adalarda kafelerde vakit geçirin sonra adalarda köprünün yanında çiğ börek kafe var orada çiğ börek yiyin. Sonra çıkıp doktorlara geçin oradan tramway yolunu takip edip esparka orada üniversite caddesinde turlayin eğer uçaklara ilginiz varsa uçak müzesini gezin sonra müze önünden yine otogar tramvayi ile kabatlinin önüne gidin aksam olur zaten oradan barlar sokagina geçin sonra da geri donersiniz. Bunu yapmadan oönce es kart alın 6 liraya ve içine 20 lira yükleyin es bilet almaya kalkismayin her basista 70 kuruş zarar edersiniz. Sazovayi da gormenizi isterim fakat 1 güne sığmaz ve taksi ile gitmeniz lazım.

Dediğin çoğu yere gittik.Güzeldi,teşekkürler.Güzel yemek yiyebileceğimiz yer söyle hocam bi de sana zahmet :))))

LG G4

• Gecen sene bu ayda gunubirlik izmirden trenle ankaraya gidip 1 gun gezmistim ankarayi oradan hizlitrenle eskisehire gittim
    Gunubirlik

tren garindan inip kafama gore gezdim tabelalari takip ederek sende oyle yap ahsap evlerin oraya gitmistim sonra tepeye cikmistim indim otogarin oralarda esparka gittim kafama gore iste aksamda trenle izmire gitmistim

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Garda inip isiklara doğru yürüyün sonra oradan sola kızılcıkli olur orası orada passage kafe var orada serpme kahvaltı yapıp sonra devam edip otogar tramvayina binip otogar da inip kentparka yürüyun sonra kent parktan çıkıp şehri aşka gidin oradan taksi ile sizi adalara bırakmasıni söyleyin 10 liradan fazla tutmaz sonra adalarda kafelerde vakit geçirin sonra adalarda köprünün yanında çiğ börek kafe var orada çiğ börek yiyin. Sonra çıkıp doktorlara geçin oradan tramway yolunu takip edip esparka orada üniversite caddesinde turlayin eğer uçaklara ilginiz varsa uçak müzesini gezin sonra müze önünden yine otogar tramvayi ile kabatlinin önüne gidin aksam olur zaten oradan barlar sokagina geçin sonra da geri donersiniz. Bunu yapmadan oönce es kart alın 6 liraya ve içine 20 lira yükleyin es bilet almaya kalkismayin her basista 70 kuruş zarar edersiniz. Sazovayi da gormenizi isterim fakat 1 güne sığmaz ve taksi ile gitmeniz lazım.

Dediğin çoğu yere gittik.Güzeldi,teşekkürler.Güzel yemek yiyebileceğimiz yer söyle hocam bi de sana zahmet :))))

bağlarda sağlık pide.
    ya da espark'a gir bi sürü yemekci var 2. katta.

• espark diyenlere soruyorum; bu neyin kafası ?

bildiğimiz avm işte neyini gezicek.

Sazova, Kentpark, Balmumu müzesi gibi bi yerlere gidin, gece de 222 yapıp dönersiniz

222 nin önündeki yoldan düm düz ilerleyin esparkı ve 222 yi arkanıza alıp ilerde sağda. yanında leman kültür de var gitmek isterseniz.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.