Şimdi Ara

Bursaspor Başkanı:Benim pazarlık gücümü elimden aldılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bursaspor'un patronu Recep Bölükbaşı isyan etti. Ozan Tufan için Fenerbahçe'yle yaptıkları pazarlık sırasında kararın açıklandığına dikkat çeken Bölükbaşı, birbirinden çarpıcı ifadelerle federasyona yüklendi, haklarının korunmadığını iddia etti. İşte Recep Bölükbaşı'nın o sözleri:

"BİR AY BEKLEYEMEDİLER"

"14+14 kararı en çok bizi vurdu. En az 10 milyon Euro'luk gelirden olduk. 10 milyon Euro uçtu, gitti. Benim pazarlık gücümü elimden aldılar, rekabeti bir anda bitirdiler. Karar alındıktan sonra bize söyleniyor. Oysa ki bizler de bu işin içinde olan insanlarız, başkanı, teknik adamıyla. Karar açıklanmadan önce bizimle müzakereler yapılabilir, fikirlerimiz alınabilirdi. Önümüzdeki sezon başında uygulanmaya başlanacak olan bu karar neden şimdi açıklandı? Neden ara transfer döneminin sonuçlanması beklenmedi? Ara transfer bittikten sonra açıklansa, Anadolu kulüplerinin de hakları korunmuş olabilirdi. Biz, altyapısına önem veren bir kulübüz ve Türk gençlerinin önünü açmak adına yapıldığı söylenen bu karar, maalesef altyapısından bir çok oyuncu yetiştiren Bursaspor gibi kulüpleri büyük zarara uğrattı."

"ZARARI SİZ DÜŞÜNÜN"

"Ben zaten bir oyuncu satmayı düşünüyordum. Serdar Aziz'i Galatasaray istedi, rakam bile telaffuz etmedim. Çünkü satmayı düşünmüyorduk. Keza Ozan Tufan ile Serdar Aziz'i Trabzonspor da istiyordu. Fenerbahçe'nin Ozan Tufan için yaptığı teklifi, bizzat Fenerbahçeli yöneticiler kendileri açıkladı. Hâl böyleyken, ara transfer döneminin hemen başında yapılan bu açıklama yüzünden, Bursaspor Kulübü 'nün ettiği zararı siz düşünün."

"NASIL KOLLAYACAKLAR?"

"Kulüpler Birliği toplantısında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüm. Ne kadar mağdur edildiğimizi anlattım. "Haklısınız, sizleri kollayacağız" dedi. Bekliyoruz, Federasyon Başkanı'nın bizi nasıl kollayacağını merak ediyoruz. Çünkü gerçek anlamda mağdur edildik. Altyapısına böylesine önem gösteren bir kulüp olarak ödülümüz maalesef bu oldu!"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet geçeyim

Bursaspor Başkanı : Biz TFF tarafından mağdur olduk, çünkü elimizdeki topçuları büyük kulüplere fahiş fiyatlara iteleyemeden yabancı kuralı açıklandı.

• Boyle sacma mentaliteye sahip baskanlari gorunce tff yi tekrardan bu karari icin tebrik ediyorum ulan senin yabanci kurali varken 10 milyon euroya satmaya calistigin oyuncu zaten dogru duzgun bi futbolcu olsa kural yokkende o parayi ederdi

• yahu bu konu kulüpler birliğinde 17 takımın katılımıyla ve oybirliğiyle alınmamışmıydı?

nasıl oluyorda,
    Bursa başkanı bize sorulmadı diyor?

hep yalan,
    hep dolan,.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ee ozamanda biz transferimizi kurala göre yaptık olacak
  • Adam acik acik kaziklayamadik demis o kadar fiyata yuzsuzlugun boylesi birde magdurum diyor ya

• fırsatçı esnafa bak sen hele
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çöpler elimizde kaldı diyor.

• Insanda biraz utanma olur.

• Türkçe meali: Ulan ayda yılda bir kazık atacak olduk onu da yaptırtmadınız.

Yüzsüzlük resmen.Yöneticilik kimlere kaldı bu ülkede.
  • Sadece yönetici anlayışı değiil bizim ülkenin esnafının büyük bir bölümü böylr namussuz heriflerden oluşuyor.

• Oynayan para ediyor giç sızlanmasın. Bak ardaya, düzgün oynafı kendini kanıtladı fener kaç verdi atleticoya kaça gitti? Ayıp

• Esnaf kafasıyla kulüp yönetirsen böyle olur
  • oh iyi olmuş Xd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.