Şimdi Ara

bursamı kocaelimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geleceğe yönelik karar vermem lazım okul eğitim vs değil çok şükür bitirdim.

artık çalışma alanı seçiyorum.

nnormalde zonguldaklıyım ve mesleğime göre iş bulmam zor.

bu yüzden bursaya geçtim fakat burda yaşam güzel ulaşım vs ama biraz pahalı ,
    gebzeyede gittim orası bursaya oranla daha küçük ama en azından ev kiraları iyi, bursada en dandik ev 500lira be ya :D

gebzede askerlikten sonra kalite alanında fabrikada işe başlama durumum var , bursada ise şuan kursa gidiyorum , hem bursayı tanıma hemde kendimi geliştirmek için geldim. gebzede fazla durmadım acaba bursa( hürriyet, osmangazii, nilüfer çevresi) kocaeli gebzeye oranla nasıl , sizce nerde daha iyi yaşam sürülür.

not bekarım, evlenince evlilik vs daha rahat yaşabileyeciğimiz yer arıyorum. gebzede askerlikten sonra işim var. fakat bursada sonum belli değil, tanıdık yok. en rahat ev sahibi

hem bursada yaşayanlar, hemde kocaelide yaşayanlar yorum yazarsa karşılaştırma eklerim. ankara, istanbul vb. düşünmüyorum.

• yasin kac, ne is yaparsin, meslegin nedir , evlencegin kiz hazir mi, bu bilgiler olmadan saglikli yorum yapmak zor.
  • kocaelide yaşayan biri olarak tabii ki bursa. kocaeli küçük yerdir sakindir buranın çoğunluğu yaşlı nüfustur gebze ise apaçi mekanıdır ama orasıda baya gelişti benim tercihim bursa olur alışveriş konusunda da tabii ki bursa kocaelide birşey yok bir ncitymiz vardı oda yandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikopoll -- 26 Ocak 2012; 8:54:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

kocaelide yaşayan biri olarak tabii ki bursa. kocaeli küçük yerdir sakindir buranın çoğunluğu yaşlı nüfustur gebze ise apaçi mekanıdır ama orasıda baya gelişti benim tercihim bursa olur alışveriş konusunda da tabii ki bursa kocaelide birşey yok bir ncitymiz vardı oda yandı

KOCAELININ NUFUSU NASIL YASLI OLUYOR, DALGA MI GECIYORSUN?
  • quote:

kocaelide yaşayan biri olarak tabii ki bursa. kocaeli küçük yerdir sakindir buranın çoğunluğu yaşlı nüfustur gebze ise apaçi mekanıdır ama orasıda baya gelişti benim tercihim bursa olur alışveriş konusunda da tabii ki bursa kocaelide birşey yok bir ncitymiz vardı oda yandı

Herşeye eyvallah ama kocaelinin nüfusu yaşlı ve sakin mi hmm ben yıllardır başka şehirde yaşıyorum galiba
  • akşama gelince yazcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

quote:

Herşeye eyvallah ama kocaelinin nüfusu yaşlı ve sakin mi hmm ben yıllardır başka şehirde yaşıyorum galiba

ne bileyim abi yaa nereye gitsem yaşlılar moruklar var genç nüfusunu öğrenci kesimi oluşturmuyomu zaten paso göçmen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konu içindeki mesajları okumadım, sadece konu başlığına cevaben, her iki şehirde de bir süre bulunmuş biri olarak kesinlikle bursa diyorum...
  • Hocam Bursa güzeldir ama nerde oturacağın çok önemli. Ben nilüferdeyim eğlence rahatlık semt çok güzel açıkçası oturulacak bir kaç yerden biri fakat pahalıdır. Ama elit semtlerin dışında pek iyi değil bana göre. Maaş durumunda önemli tabi.
  • Bursa'da yaşayan biri olarak kesinlikle Bursa diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seF[o]

akşama gelince yazcam

bekliyorum görüşlerinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Germanic

Bursa'da yaşayan biri olarak kesinlikle Bursa diyorum.

+1
  • 2 senedir iş nedeniyle Zonguldakta yaşıyorum. 5 sene üniversite hayatı Bursa'da geçti (geçenlerde gene ziyaret ettim) Kocaeli'ye de her sene giderim.

Zonguldak seçeneğini zaten eliyoruz. İş miş yok bu şehirde. Kışın berbat ama yazın bence keyifli.

Kocaeli'nin avantajları İstanbul'a yakınlık ve deniz kenarı olması.

Bursa ise çok daha büyük ve avantajlı şehir. Bursaray şehrin bir başından öbür başına gidiyor. Bir sürü sanayi sitesi var. İş bulmak sorun değil. (gerçi kocaelide de sorun olmaz)

Bence Bursa.
  • KOCAELİ derim, başka da bir şey DEMEM
  • Bursa mı İzmit mi dersen İzmit
    Bursa mı Gebze mi dersen Bursa tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Bursa mı İzmit mi dersen İzmit
    Bursa mı Gebze mi dersen Bursa tabi ki

katılıyorum, yürüyüş yolundaki çimenlere oturup millettin gelip geçmesini izlemek bile keyif
  • Yaşamak istiyorsan Bursa, Çalışmak en önemlisi, arada bir dışarı çıkarım en fazla diyorsan Gebze. Kocaeli genel olarak uyduruk bir yer, Bursanın yanında köy kalır. Ama Kira konusunda dediğiniz gibi ucuzdur ve iş olanakları daha fazladır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.