Şimdi Ara

bursada oto yıkama tavsiye..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bursada max 20 tl yıkayan, işini güzel yapan bir oto yıkamacı arıyorum. gittiğiniz ve memnun kaldığınız yerleri paylaşırsanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: ozandemir-

arkadaşlar bursada max 20 tl yıkayan, işini güzel yapan bir oto yıkamacı arıyorum. gittiğiniz ve memnun kaldığınız yerleri paylaşırsanız sevinirim..

ne tarafta bakıyosunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozandemir-

arkadaşlar bursada max 20 tl yıkayan, işini güzel yapan bir oto yıkamacı arıyorum. gittiğiniz ve memnun kaldığınız yerleri paylaşırsanız sevinirim..

Neresinde yaşıyorsunuz bursanın. ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • setbaşında yaşıyorum bu civarlarda varsa yakın oraları tercih edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozandemir- -- 14 Ekim 2013; 2:14:29 >
  • Özdileğe gidip süpürgelerin yanına çekip 1 lira atıp içerdeki tozları aldıktan sonra torpido parlatıcıyla bir güzel parlattıktan sonra oto yıkama yerine 3 lira karşılığında arabayı yıkadıktan sonra iş hazır ben genelde hep böyle yaparım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tassa -- 14 Ekim 2013; 4:46:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Özdileğe gidip süpürgelerin yanına çekip 1 lira atıp içerdeki tozları aldıktan sonra torpido parlatıcıyla bir güzel parlattıktan sonra oto yıkama yerine 3 lira karşılığında arabayı yıkadıktan sonra iş hazır ben genelde hep böyle yaparım

paspaslar fln kirleniyo arada, zaten ayda 1 götürücem arabayı. bir iki yere gittim pek memnun kalmadım
  • quote:

Özdileğe gidip süpürgelerin yanına çekip 1 lira atıp içerdeki tozları aldıktan sonra torpido parlatıcıyla bir güzel parlattıktan sonra oto yıkama yerine 3 lira karşılığında arabayı yıkadıktan sonra iş hazır ben genelde hep böyle yaparım

bu nedenle bursada yıkamacılar oldukça az ve iş yapamıyor. bende hüzmen petrolde 1 lira atıyorum keyfime bakıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İZMİRDE EN İYİ OTO YIKAMA
    13 yıl önce açıldı
    Ankara oto yıkama tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Carrefour yada kentmeydanı avm nin otoparkında iç-dış 20tl. fiyatına göre verdikleri hizmet fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

quote:

bu nedenle bursada yıkamacılar oldukça az ve iş yapamıyor. bende hüzmen petrolde 1 lira atıyorum keyfime bakıyorum

Total olan hüzmen mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OmerOzgur1

quote:

Orijinalden alıntı: desoto

quote:

Total olan hüzmen mi ?

yok hocam shell nilpark'ın orda

• esentepe de var bir tane 15 tl almıştı şimdi 20 olmuştur.Güneş yanığı olan aracımı parlatmıştı.İsmini bayramdan sonra veririm şimdi hatırlayamadım
  • Ben Bursa'ya geçtiğimde koruparkta yıkatıyorum. Ama boş bir gün götürmek lazım. Yoksa baştan savma oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: M J

Carrefour yada kentmeydanı avm nin otoparkında iç-dış 20tl. fiyatına göre verdikleri hizmet fena değil

Carrefour awmde bi mağzada çalışıyorum personel oldugum halde yaptıkları işler kaliteli değil adamlarla hergün yüzyüze bakıyoruz ben tavsiye etmiyorum speedy bi nebze daha iyi fakar diğer yer vasat
  • Bursa'da hakkıyla yıkayan yer yok bide her hafta 2 arabaya 45tl veriyorum. Jetta 20 qashqai 25. Baktım olacak gibi değil yerim müsait kapı önü filan değil bahçeli evde oturuyoruz eski elektrik süpürgesini oto süpürge yaptım bide tazzikli su makinası aldım 2 arabayı oynaya oynaya 1 saatte temizliyorum hem spor oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni karamanda zirh oto yikama var fircasiz ve sungersiz olarak yikiyorlar ayrica meguiars 3m urunleri kullaniyorlar. Simdiye kadar aracimi benden baska tek yikayan yer orasi. Ki ben sirf aracimda cizik olusmasin diye hicbir oto yikamaya guvenmeyip basincli yikama makinasi alan insanim. Fiyat da en son gittigimde 15 tl idi.

• bilmiyorum yasak mı bu tip mesajlar ama kesinlikle üçevler'deki yeşil beyaz'a gitmeyin.
    camları yağlı bezlerle siliyorlar, müşteriyle diyalog sıfır, ayrıca paspası koymayı unutmuşlar :)
  • konu biraz eski ama bursa hamitler tarafında tavsiyeleriniz varmı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.