Bildirim
Bursada KPSS lisans dersane önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
2011 sınavı için sadece genel kültür genel yetenekten değil alandan da girmen gerek araştırmalarını ona göre yap.... _____________________________ -
biliyorum teşekkürler,alan için hazırlanıyorum
_____________________________ -
Murat veya Uzman Kpss önerebilirim.Murat'ın sınavlarına gittik işi ciddiye alan bir dershane , uzman kpss ise yeni bir oluşum değerli hocaları var.İkisiyle de gidip görüşmeni öneririm yüzyüze konuşmak ve ortamı görmek fikir verecektir.
Onun dışında Yediiklim hakkında olumsuz çok düşünce duydum tavsiye etmem._____________________________ Şampiyonluk şarkısı
düşmesin dillerden... -
yediiklim alan eğitimi vermiyor yanlış hatırlamıyorsam gen kültür gen yetenek ve eğitime yönelik çalışıyorlar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollory -- 16 Eylül 2010; 0:51:37 >_____________________________ -
uzman kpss hakkında da ben olumsuz şeyler duydum hatta sahipleri bazı forumlarda sahte nicklerle dersanelerini övüyolarmış..yediiklim alan dersleri veriyor ama sanırım gecen yıl hocalarda sorunlar yaşamışlar.belli bir zaman derslere hoca girmemiş..görüşmeye gittiğimde ders günlerini sordum hocalarımıza bağlı dediler yani kesin gün vermediler buda beni soğuttu demekki hakilkaten hoca sorunu olabilir..Peki yeşilırmak akademi hakkında ne düşünüyorsunuz? gk/gy+alan+ingilizce veriyorlar.gecen yıl derecede yapmış _____________________________ -
murat dersanesi ile telefonla görüştüm fiyatı bayağı yukarılarda 3285 tl _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: thejackha
murat dersanesi ile telefonla görüştüm fiyatı bayağı yukarılarda 3285 tl
ohaaa
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Peçito
quote:
ohaaa
:) hakkaten ohaa ama malesef öyle_____________________________ -
Dostum o dediğini yediiklim yapıyor işte
, örneğin ben uzman kpss nerede onu bile bilmiyorum sadece kurucularından bir hocayı tanıyorum ders anlatışı falan gayet iyiydi ve iyi bir organizasyon yapabilir diye düşünüyorum.Okuduğun forumlardakiler de aynı benim gibi Halil hocanın dershanesine gitmiş kişilerdir feyk üyeliklerle iş yapma peşinde koşacaklarını sanmam.
Murat dershanesinin verdiği fiyat da çok fazla değil sanki A grubu fiyatları zaten 2500den başlıyor bildiğim kadarıyla
Yeşilırmak nasıldır bilmiyorum bir arkadaş oraya gitti makine öğretmenliği mezunu ve p3 80 üzerinde aldı sanırım.
quote:
uzman kpss hakkında da ben olumsuz şeyler duydum hatta sahipleri bazı forumlarda sahte nicklerle dersanelerini övüyolarmış..yediiklim alan dersleri veriyor ama sanırım gecen yıl hocalarda sorunlar yaşamışlar.belli bir zaman derslere hoca girmemiş..görüşmeye gittiğimde ders günlerini sordum hocalarımıza bağlı dediler yani kesin gün vermediler buda beni soğuttu demekki hakilkaten hoca sorunu olabilir..Peki yeşilırmak akademi hakkında ne düşünüyorsunuz? gk/gy+alan+ingilizce veriyorlar.gecen yıl derecede yapmış
_____________________________ Şampiyonluk şarkısı
düşmesin dillerden...
-
Orijinalden alıntı: vaypcnet
Dostum o dediğini yediiklim yapıyor işte
, örneğin ben uzman kpss nerede onu bile bilmiyorum sadece kurucularından bir hocayı tanıyorum ders anlatışı falan gayet iyiydi ve iyi bir organizasyon yapabilir diye düşünüyorum.Okuduğun forumlardakiler de aynı benim gibi Halil hocanın dershanesine gitmiş kişilerdir feyk üyeliklerle iş yapma peşinde koşacaklarını sanmam.
Murat dershanesinin verdiği fiyat da çok fazla değil sanki A grubu fiyatları zaten 2500den başlıyor bildiğim kadarıyla
Yeşilırmak nasıldır bilmiyorum bir arkadaş oraya gitti makine öğretmenliği mezunu ve p3 80 üzerinde aldı sanırım.
teşekkürler vakit ayırdığınız için yeşilırmakta karar kıldım oraya kayıt oldum hayırlısı olsun.herşeyi dersaneden beklememek lazım bizede çok iş düşüyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thejackha -- 5 Ekim 2010; 15:21:51 >_____________________________
-
Hayırlı olsun , tabiikide en önemli olan kişinin kendi çalışkanlığı ve imkanları
_____________________________ Şampiyonluk şarkısı
düşmesin dillerden... -
quote:
Orijinalden alıntı: Peçito
quote:
ohaaa
yuuuuuh
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler