Şimdi Ara

BURSADA İSKENDER TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bursada Nasip döner fena değil. Sizin önerdiğiniz restoranlar hangileri?

• uludağ kebapçısı.kent meydanı altı
  • Uludağ Kebapçısı. İlk dükkanlarına gidersen sıra bekleyebilirsin+salaş bi esnaf lokanatası havası var mekanda, oldukça ufak. Fakat en çok tercih edilen şubeleri de orası. Kent Meydanı şubesi daha sakindir.
  • Uludağ kebapçısı tabiki. Yalnız fiyatı biraz tuzludur en son gittiğimde 1 porsiyon 28tl idi,şıra da 5 tl ama yiyebileceğin en iyi iskenderdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludağ kebapçısı dışında başka alternatif var mı?
  • Kesinlikle kebapci huseyin ahmed vefik pasa tiyatrosunun asagisinda hemen.bir bucuk porsiyonu anca kesiyor 38 liraydi sanirim pahali ama deger

• mudanya yolunda yavuz iskenderoğlu var iskenderin mucidiymiş mekan eski bir köşk şeklinde ve yediğim en iyi iskenderler arasında
  • ben bursaya gidersem genelde tophanedeki tarihi bursa kebabçısında yerim. kesinlikle deneyin derim.
  • Şu iskender sevdalıları burger king konusu acıyolar ya ona ölüyorum yok 14 lira o menüye verilir mi vb...
  • bi de doyduğunu bile hissettirmeyen adana ile kıyaslamıyorlar mı bitiyorum ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 31 Ekim 2016; 15:7:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnoCKout

ben bursaya gidersem genelde tophanedeki tarihi bursa kebabçısında yerim. kesinlikle deneyin derim.

Ben de severim orayı ortam güzel fiyatları da öyle fahiş falan değildi.
    Uludağ kebapçısı diyor herkes ama ben orda ne yediğimi bile anlamadım. Bir kalabalıktır felaket, servis kötü, sandalyeler dandik, başında kalksa da ben otursam diyen müşteriler. İskenderi de öyle bulunmaz lezzet falan değil. Meşhur olmuş bir kere.
    Bir de heykelde bir İskenderoğlu vardı duruyor mu hala bilmiyorum orası da iyidir ama pahalıdır.
  • Kebapçı iskender koruparktaki

• bir anımı anlatacağım. bundan yaklaşık 13-14 sene önce babam öğretmen, ben ilkokula bile gitmiyorum. o zamanlar türk parası değersiz değil bu kadar. babam, okuldan gelince beni ve kardeşimi her gün dışarı çıkarır, hanlarda falan oturur çay içerdi, bizlerede birer oralet... :D dışarıda hemen hemen her isteğimizi yapardı. dondurma isterdik alırdı, kola isterdik kutu kola alırdı, oraya gidelim derdik götürürdü bizi; parktan parka dolaştırırdı. neyse işte, biz her gün et döner yerdik. fiyatını bilmiyorum ama her gün aldığına göre fiyatı o zamanlar makul olmalı. gelelim asıl hikayeye.
    et dönere alışan beni bir gün iskenderciye götürdüler. et ekmek arasında değil ya hani, beğenmemişim iskenderi :D iskenderciden çıkınca bana ayrıca et döner almışlar öyle yemişim.

şimdi dışarıdan dükkanlara yanaşıp fiyatları öğrendiğim gibi çekip gidiyorum.
    o gün yemediğim iskenderden sonra bir daha hiç iskender yemedim

• 1) mudanya yolu üstünde ünlüdür melike döner
    2) acemlerde çok ünlü ödüllü belgeli seçil döner,istanbuldan iş adamları ve otobüs kafilesi gider
    3) orjinal iskender mavi dükkan heykelde
    4) orjinal iskender akraba soyağacından,sönmez iş saray arkası,lokanta otantikdir,ayranı ev ayranıdır
  • retro grey kullanıcısına yanıt
    bunu yazmaya girmistim
  • Botanik Park'taki İskender hariç tüm orijinal iskenderlere gidebilirsin, zira orası ciddi anlamda kötü yapıyor işini.
  • evde yap
  • Ben her gittiğimde "Divan" lokantasında yiyorum İskenderi (otel olanla alakası yok sanıyorum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.