Şimdi Ara

Bursa Trabzon maçını resmen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa Trabzon maçını resmen... YATTI SATTI yazsan hemen bu konu kapanır... kapanmadan önce hemen müdafaya geçen kahramanlarla dolar...
    delikanlı gibi aslanlar gibi kora kor oynadılar. bravo iki takıma da yazsan. Hemen yönetimden tebrikler diğer takım taraftarlarından tebrikler gelir. Bravo sana çok centilmen mantıklı olursun...
    işin özü bu...

Eee ne oldu özgürce düşüncelerini söylemek fikirlerinin paylaşmak... Ben herkesle aynı düşünce de olmak zorunda değilim ki...

Ben Bursanın bize oynadıgı gibi oynamadıgını ve trabzonun rahat bir maç oynadıgını söylüyorum. argo tabirle ister yattı ister sattı diyebilirsiniz.

herşeye kilit vurabilirsiniz ama düşüncelere asla...

• Trabzonlu bir admin var nefes aldırmıyor valla
  • Harbiden ya şu forumdaki her bölümde yöneticilerin kullanıcılara karşı ayrı bir tutumu var.Hele mesaj sayılarıyla resmen bazı kişileri kayırıyorlar.
    Burdada pek takılan biri değilim ama ne zaman bu bölümde mesaj atsam kesinlikle 4 gün tatil veriyorlar bana.3 kez 4 gün yedim , 2 si buraya attığım mesajlar yüzündendi.
  • eskişehir size ne yaptıysa bursada trabzona onu yaptı fazlasını degil.
  • vallahi ayıp oluyor ama. biz konu açıyoruz kilitleniyor. bir de bursalı mı ne bir tip var adam resmen şerefsizsiniz yazmış ama ceza almıyor. ne ayak anlamadım. kendimiz mi keselim cezayı.
  • bu arada trabzon ligin 2nci yarısında 2 farklı maç kazanmayan tek takımmış
  • "Yatmak" tabirini kullanmak istemiyorum ben de,fakat bize karşı oynayan Bursa ile bu akşamki Bursa arasındaki farkı göremeyenin gözleri ya 15 numara bozuktur,ya da maçı başka bir yeriyle izlemiştir.Bu "onlar bizi şampiyon yaptı biz de borcumuzu ödemeliyiz" tarzı düşünceden vazgeçilmesi lazım,bu kafa yapısıyla bir daha Avrupa'da kupa almayı bırak 2 takım bile gönderemeyiz oralara,gönderdiklerimiz de ya 8 yer döner,ya da ilk turdan elenir geri gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Tosun Resmen Beşiktaş'ta
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok iyi halı saha maçı izledik birde direkten dönen pozisyon yokmu atsa şöyle olur böyle olur demeleride beni bitirdi..
  • arkadaşlar bir kulübün başkanı çıkıpda şundan puan aldık diyetimizi ödedik diyemez. bu kafalarda soru işaretlerine sebebiyet verir. özellikle önümüzdeki hafta bu takımların birbiriyle maçları varsa...

her takım bagımsızdır... sadece ve sadece kazanmak için çıkar. herşeyini ortaya koyar mücadele eder. berabere kalır yener veya yenilir. bu kadar basit. biz buna kısaca spor ahlakı diyoruz. sporda özellikle profesyonel bir mücadelede diyet miyet olmaz...
  • arkadaşlar şampiyonluk gitsede hiç üzülmeyin bizim takımımız artık tam bi takım 17 takıma karşı hatta hakemlere karşı oynuyoruz..Fenerbahçe sampiyon olmasın kim olursa olsun mantığı...Ben takımımı sampiyon olamasak bile tebrik ediyorum...Zoru başarıyor gerçekten...Bursaya gelince sölücek birşey bulamıyorum...Taraftarı olan yakın arkadaşlarım bugun trabzonu tutuyordu gerisini siz düşünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrefe

arkadaşlar şampiyonluk gitsede hiç üzülmeyin bizim takımımız artık tam bi takım 17 takıma karşı hatta hakemlere karşı oynuyoruz..Fenerbahçe sampiyon olmasın kim olursa olsun mantığı...Ben takımımı sampiyon olamasak bile tebrik ediyorum...Zoru başarıyor gerçekten...Bursaya gelince sölücek birşey bulamıyorum...Taraftarı olan yakın arkadaşlarım bugun trabzonu tutuyordu gerisini siz düşünü

siz bunları söyleyince Bursasporun size karşı nasıl oynayacagını düşünüyorsunuz?Her maçın havası farklıdır.Bursaspor son senelerde Deplasmanda Trabzonsporu hiç yenememiş.Ayrıca Bursadaki Maçıda Trabzonspor kazanmış.

• Ya kaç haftadır söylüyorum bu TS lig sonuna kadar tek puan kaybetmeyecek , kaybettirmezler. Yakalamışlar tüm takımlar Fenerbahçe'yi yakma fırsatını neden bize oynadıkları gibi kana kan dişe diş TS'e karşı oynasınlar ?

Geçen sene Bursa'ya geçilen bütün kıyaklar bu sene Ts'e geçiliyor. Seneye piyango hangi rakibimize vuracak bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

Ya kaç haftadır söylüyorum bu TS lig sonuna kadar tek puan kaybetmeyecek , kaybettirmezler. Yakalamışlar tüm takımlar Fenerbahçe'yi yakma fırsatını neden bize oynadıkları gibi kana kan dişe diş TS'e karşı oynasınlar ?

Geçen sene Bursa'ya geçilen bütün kıyaklar bu sene Ts'e geçiliyor. Seneye piyango hangi rakibimize vuracak bakalım.

Eskişehir veya son hafta Karabük bunlar Trabzon'a yüzde yüz puan kaybettirecek , bak gör..
  • Ee yeter artık be . Amma mızmız çıktınız Kendi işinizi kendiniz görseydiniz bursa'yı yenseydiniz o zaman Kuyruk acınız çok ağır bu aralar
  • Yatmak demeyelim de Bursaspor Fenerbahçe maçına olduğu kadar Trabzonspor maçına motive olmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TimmA_

Ee yeter artık be . Amma mızmız çıktınız Kendi işinizi kendiniz görseydiniz bursa'yı yenseydiniz o zaman Kuyruk acınız çok ağır bu aralar

bursa bugünkü oyunu bize karşıda oynasaydı maç sıfır sıfır mı bitecekti . bunun yanıtını verebilirseniz haklısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TimmA_

Ee yeter artık be . Amma mızmız çıktınız Kendi işinizi kendiniz görseydiniz bursa'yı yenseydiniz o zaman Kuyruk acınız çok ağır bu aralar

birader biz oynadığımız son 13 maçın 12sini kazanmışız. barça bile 17/17 yapamıyor... adalet istiyoruz sadece. aynı mücadeleyi onlara da göstermelerini istiyoruz!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

eskişehir size ne yaptıysa bursada trabzona onu yaptı fazlasını degil.

Maç 1-2 iken top direğe bilerek nişanlandı yani.Yok hani bu maçta direkten bönan bir top varda bizmi görmedik??
  • Yıllardır Fb'nin her oynadığı maça bir kulp takmayı alışkanlık haline getirmiş adamlar,ağlamayın diyorlar ya,en hoşu o aslında.Yer değiştir takımları,Trabzonspor yerine koy Fb'yi,o son dakika gollerinde satılmamış kaleci bırakılmazdı herhalde.Saçmaysa eğer,sadece birileri yapınca saçma değil,kim yaparsa yapsın saçma.Değil mi yoksa?
  • Eskişehir TS yi yenecek bakın da görün
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.