Şimdi Ara

Bursa Mudanya İDO iskelesinden Cumalıkızık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Arabasız günübirlik Bursa gezisi planlamaktayım. Yenikapı'dan İDO ile Bursa'ya geçeceğim. Sanıyorum Mudanya'da iniyormuşuz. Oradan otogara gidip mi Cumalıkızık'a ulaşacağım başka bir yolu var mı? Mudanya'dan otogar'a gitmek için minibüsler falan var mı? Ulaşım için kartım olmayacak çünkü.

• Mudanya'dan belediye otobüsleri veya dolmuşla Organize Sanayi'ye gidebilirsin. Organize sanayide indikten sonra karşıya geçip metroya bin, metroda haritlarda Cumalıkızık için hangi durakta inmen gerektiği yazıyor. Kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cisalfa

Mudanya'dan belediye otobüsleri veya dolmuşla Organize Sanayi'ye gidebilirsin. Organize sanayide indikten sonra karşıya geçip metroya bin, metroda haritlarda Cumalıkızık için hangi durakta inmen gerektiği yazıyor. Kolay gelsin

Yalnız benim gitmek istediğim o 600 yıllık eski köy olan Cumalıkızık. Cumalıkızık durağından itibaren 2-3 km gibi bir yol varmış sanıyorum o bölgeye.
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz gibi 2-3 km. yol daha var ben o şekilde gitmedim hiç ama ordan da dolmuşlar kalkması lazım. Ya da metrodan Osmangazi durağında inin Kent meydanı avmnin ordan cumalıkızık dolmuşları var köyün içine kadar gidiyorlar

• quote:

Evet dediğiniz gibi 2-3 km. yol daha var ben o şekilde gitmedim hiç ama ordan da dolmuşlar kalkması lazım. Ya da metrodan Osmangazi durağında inin Kent meydanı avmnin ordan cumalıkızık dolmuşları var köyün içine kadar gidiyorlar

Ben Bursa'yı ufak, kolay bir şehir sanardım neymiş böyle? Mudanya iskeleden en kolay yol bu mudur?
  • Losgalacticos kullanıcısına yanıt
    Hocam kolay zaten. Kime sorsan söyler, yardımcı olurlar.

• quote:

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

quote:

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim.

rica ederim. iyi eğlenceler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.