Bildirim
Bursa Korupark yolunda hız yaptım ceza yermiyim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kadrandaki yanılma payı ve radarların verdiği tolerans ile bişey olmaz -
mobeselerde yavaş gittim zaten ama gizli radar filan varmı o yolda bilgisi olan varmı acaba -
hamitler fethiye metro istasyonuna gelmeden mobese var oradan uygun geçtiysen. Mobese den sonra battı çıktıdan sonra yol kenarında bekleyen ters duran araç görmediysen korkma.
Bunları hız yap diye yazmıyorum. Hız limitini aşıp ceza yersen paşa paşa öde kardeşim. -
mobeseden sonra 120 yaptım zaten... ters araça dikkat etmedim sol şeritten bakamazdım zaten o araçlar plakaya ceza kesebiliyormu hız sınırını aşınca kamerası filan varmı yani o hızla nasıl görecek benim arabayı -
Korupark'ın önündeki Mudanya'dan gelen yol üzerinde tepe radarları var, orada üst limit 70, 77 ile babam radara girdi ve 1 hafta 10 gün sonra ceza eve geldi..
%30 limitini de geçtiğiniz için iyi ceza gelir..
Ayrıca sizin mobese bildiğiniz , kameraların yanında güneş paneline benzer panellerin olduğu tüm cihazlar radardır.. mobese değil onlar beyler :) o cihazlarla hız tespiti yapılır, kameralarla da fotografı çekilir.. -
mobeselerin olduğu yerde zaten normal gittim ordan sonra bastım.. ayrıca o yoldan sürekli 90 la geçiyorum bir kere bile ceza gelmedi.. hamitlerden sonra 120 ile gittim kameraları geçmiştim yani -
geçtikten sonra sorun yok kardeşim,
aksi yöndeki kamera görmüyor diye biliyorum.. -
bu arada;
"Şimdi oralarda olmak vardı...." -
pusuya yatan ekipler oluyor onlarda kamera çekiyormu plakaya ceza kesme olayı varmı pusudaki ekiplerde yoksa onlar hız sınırını aşanları ilerdeki ekibe söylüyor onlarda durdurup ceza kesiyor öylemi oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_16
pusuya yatan ekipler oluyor onlarda kamera çekiyormu plakaya ceza kesme olayı varmı pusudaki ekiplerde yoksa onlar hız sınırını aşanları ilerdeki ekibe söylüyor onlarda durdurup ceza kesiyor öylemi oluyor
Ben Ayvalık- İstanbul yaptım bu bayramda, birçok noktada radar vardı ancak radardan sonra noktalarda çevirme yoktu..
Artık radar mantığı sanırım değişti, zaten kamera ile görüntülüyor, fotografını çekiyor elektronik denetim sistemi gibi, daha sonra makbuz düzenleyip evine gönderiyor. -
-
İnşallah yemişsindir. Hamitler metro istasyonundan sonra basan namussuzlardan nefret ediyorum,yürek varsa hamitler metrosunun orada da basın.
Bilerek esentepe ihsaniye ve karamanda sıkıştırıyorum bu tipteki insanları,denk gelme bana. -
acemler burası sanırım radar yok orada bildiğim kadarıyla tabi -
birincisi namussuz sensin.. ikincisi radar filan yokmuş orda öğrendim .. ayrıca hayatımda hiç hız yapmadım bu ilk olmuştu yani kurallara uyan bir insanım yol boştu bastım ne var bunda ? -
Kasmaya gerek yok kara haber tez duyulur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fethiyede oturuyorum ve oradaki kameralar bursa yönüne doğru affetmiyor, ayrıca bat çıktan sonra da bazen ekipler oluyor ama nadir, mobesede 77den sonra direk gönderiyorlar, en son babam yedi bilginiz olsun, 120 ile gelirse 255-320 arası bir şey gelir hız limitini %30dan fazla aştıgınız için.
Kendimde geçen hafta yedin gibi hem de her gün geçtiğim yerden, insan üzülüyor ama yapacak bir şey yok, daha dikkatli olmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uniqlo -- 31 Temmuz 2014; 23:40:08 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X