Şimdi Ara

Bursa İngilizce Kursu Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
9.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Adım Serhat. İngilizce konuşturma eğitmeniyim. Kendime ait model olan Proactivenglish ile eğitimler vermekteyim. Bu model ile İngilizceyi konuşarak ve anlayarak; doğru bilgiyi kısa zamanda verim alarak ilerlersiniz. Eğitim alanların bu eğitimi tavsiye etme oranı %100 dür. 25,50 ve 100 ders saatlik paketler olarak eğitim vermekteyim. Kendimle ilgili olarak, İngiltere'de 10 sene yaşadım ve çalıştım. MBA, CELTA ve BsC'ye sahibim. Randevu almak ve referanslar için:


    www.proactivenglish.com/book-online


    https://www.proactivenglish.com


    https://www.proactivenglish.com/online-ingilizce-kursu


    https://www.proactivenglish.com/ingilizce-online-kurs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bursada İngilizce Konuşturma konusunda benim tavsiyem Aysun Uğuş. Alanına oldukça hakim bilgili bir kadin. Canlı yayın ve yüz yüze dersler veriyor. Görüşmemizde fayda var.
    Selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ay bizim firmada bir mühendis arkadaşımın önerisiyle akademik dil okuluna yazıldım. daha derslere başlamadığım için uzun uzun yazamıyorum. etkileyici yanı şu ki temel seviyede olmama rağmen yetişkinlerle ders alacak olmak. bu yaştan sonra çoluk çocukla aynı sınıfta olamam. gider görüşürseniz zaten sistemin farklı olduğunu anlarsınız kitapları falan kuruma ait. beni bir diğer etkileyen şey dersler temmuzda başlayacak ama dersler başlayana kadar konuşma derslerine katılabiliyorum şakır şakır konuşabiliyor muyum şuan tabi ki hayır :) ama inanılma keyifli ve konuşma derslerinde yabancı hocalarla çalışmak baya faydalı oluyor. umarım derslere başladığımda da memnun kalırım.

  • Yeterince ingilizce öğrendikten sonra artık sıranın almancaya geldiğini düşünüyorum, almanca dil kursu için önerisi olan var mı acaba?

  • Günlerce üstte adı geçen kursları gezdim yabancı dil kursuna yazılmak için. en son akademik international yabancı dil kursunda karar kıldım. diğerleri lisede aldığımız eğitimden farksız gibi geldi bana hatta bazılarında çok şaşırdım kitap bile yoktu :) akademik internationalı seçmemin sebebi ise yetişkinler için ayrı bir eğitim uygulamaları ve kendi yayınları ile eğitim veriyor olmaları. zaten kitapları incelediğimde ikna oldum. bir de konuşma derslerinde sadece yabancı hocalar var ve her gün ders var neredeyse, ne zaman isterseniz derse gidebiliyorsunuz. gerçekten ingilizce öğrenmek isteyenleriniz varsa aşağıda linki bıraktım gidin görüşün, arayın görüşün :)



    https://www.akademik.com.tr




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akdeniziklimi -- 15 Mart 2024; 18:21:2 >




  • Aysun Uğuş İngilizce kursundan yaklaşık 5 aydır eğitim alıyorum. Arkadaşım yönlendirdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Tuttuğunu koparan bir kadin. Çok başarılı öğretmenleri de var. Ben ielts kursu alıyorum. Arkadaşım yds kursuna hazırlanıyor. Dersler hem online hem yüz yüze. Online olmasına rağmen Başarı oldukça iyi. Koçluk sistemi ile de Aysun Hanım hergun öğrencileri takip edip destek veriyor. Sadece eğitim almak ile kalmiyorsunuz. Aysun Uğuş İngilizce kursunu tavsiye ederim. Pişman olmazsınız. Paranız da boşa kesinlikle gitmez. Uyguladığı sistem yurt dışı dil okulları sistemi. Grammar Dinleme okuma konuşma yazma ve bunların üzerine Koçluk ta eklemiş. Ben cok beğendim. Görüşmenizi tavsiye ediyorum. aysunugus.com.tr





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.