Şimdi Ara

Bursa - Datça Yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yarın nasip kısmetse Bursadan Datçaya tatile gideceğim. Ancak daha önce hiç o tarafa gitmediğimden İzmirden sonrasını bilmiyorum.

Google maps ten yollara baktım ancak şöyle bir tablo çıkıyor karşıma

Bursa - Datça Yolu

Şimdi bu yolu kullanırsam Bodrum - Datça feribotuna binmem lazım ve feribotun fiyatı 145TL
    Feribotu kullanmamaya karar verdim ve alternatif olarak şu yolu belirledim.

Bursa - Datça Yolu

Şimdi Muğlaya kadar bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum ancak körfezin yolu nasıldır bilmiyorum. Daha önce kullanan arkadaşlarımız var ise ya da alternatif sunacak olan var ise memnun olurum arkadaşlar.

Şimdiden Teşekkürler.

Bu arada feribotlu yol 7 saat 51 dk alternatif yol 8 saat 1 dk sürüyor.

Maps linki aşağıdadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beetle Juice -- 1 Ağustos 2018; 18:51:43 >

• Bence İzmir Aydın Çine Muğla Marmaris Datça seklinde gidin.ben olsam feribotla ugrasmazdim yol gayet iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rakipsiz Fırtına -- 1 Ağustos 2018; 18:17:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakipsiz Fırtına kullanıcısına yanıt
    yol iyiyse zaten sıkıntı yok hocam, ancak şu körfez nasıldır bilemediğimden bir sorayım dedim. Sağolun.
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Marmaris’e kadar yol gayet iyi,çetibeli ve sakar geçitlerinde çok dikkatli sürün,sürat yapmayın sıkıntı olmaz..Marmaris’ten sonra Datça’ya kadar olan kesim yaklaşık 70 km ve en az 1 saat sürüyor..Yer yer süratleneceğiniz düzlükler var fakat yolun bir kısmı sert virajların olduğu bir kısmıda geçitlerin olduğu inişli çıkışlı yollar..Tabii 10 yıl öncesine kıyasla çok daha iyi durumda Marmaris Datça arası..Hayırlı yolculuklar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HOCAM yanlışın var. daha 15 gün önce gittim.145 tl araba şoför dahil.kişi başıda ilave 25 tl.çok keyifli bir yolculuk oluyor.kredi kartıda var.yalnız 2-3 gün önceden telefonla ara ve yer ayırttır.0 252 3160882 feribot telefon.telefonlada kredi kartı bilgileriylede bilet rezervasyon yapabiliyorsunuz.
    saat:09-12 ve 18 de bodrumdan datçaya feribot var.3.kata çık ve hafif rüzgarda keyiflice git.indisi bindisi 110 dak.sürüyor yolculuk
    varsa soracağın özeldende sorabilirsin.
  • tamamdır hocam, zaten yavaş gideceğim benzin fiyatları malum. Sağolun.
  • erceylan E kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam 145 tl imiş, ancak yine de değer mi bilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Konya-Akseki-Manavgat yolu
    12 yıl önce açıldı
    izmir-denizli yolu
    10 yıl önce açıldı
    iStanbul - ANTALYA -BELEK Yolu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

Pardon hocam 145 tl imiş, ancak yine de değer mi bilemedim.
    banada pahalı geldi.ama yolculuk keyifli.birde yormuyor.
  • erceylan E kullanıcısına yanıt
    yer ayırtmadan binemiyor muyuz hocam? Yani akşam 6 da gitsem yer ayırtmadığım için almazlar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetle Juice

yer ayırtmadan binemiyor muyuz hocam? Yani akşam 6 da gitsem yer ayırtmadığım için almazlar mı?
    HOCAM sen vapuru herhalde bizim topçular-eskihisar arabalı vapur gibi zannediyorsun.20 araçlık vapur bunlar.küçücük yani.o yüzden yaz sezonunda yer bulmak güç.zannetmiyorum yer bulman çok zor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.