< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 13 Ağustos 2019; 21:50:59 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 13 Ağustos 2019; 21:50:59 > |
Bursa tercihini suriyelilerden yana yapti zaten hem de defalarca
|
Kendisine yardim etmeyene biz mi yardim edecegiz? Bursa kucuk Suriye olma yolunda ilerliyor. Osmangazi tarafinda Turkce tabela olmayan caddeler var.
|
Yapılacak bir sey yok birader bunu anlatmaya çalışıyorum
Kendini kurtarmaya ugrasmayani kimse kurtaramaz Anne tarafim bursali yobazliklarini cehaletlerini görsen kafayi yersin bati tarafında kaldigina bakmayin konyayla yarisir alimAllah |
![]() |
evet farkı var , bursada belki ondan fazla mahalle var , girdiğinizde tedirgin oluyorsunuz , türkçe tabela yok
4 yıl önce falan o çarşamba-uluyol denilen bölgeden mahalle içerisine araçla girdiğimde daha dikkatli daha temkimli davranma zorunluluğu hissetmiştim , çünkü orası türkiye değildi. bugün ne hale geldiğini anlatmak istemiyorum , insan yazarken üzülüyor konunun partiyle direkt ilgisi olsada muhaliflerin serzenişi partilere değil iktidarı desteklemeye devam edenler bu durumdan memnun olamaz ama oy vermeye devam ediyorlar , işte muhalefetin serzenişi bunadır. kaldıki mülteci problemi ( en azından bursa için ) problemlerde sadece bir tanesi |
Videoda boş boş konuşan kadına ayar oldum, siz siz olun gençler böyle dengesizlerin lafıyla hareket etmeyin.Milleti azmettiriyor bağırarak, orada onun lafıyla hareket edip milletle kavga edip birini yaralasan sen suçlu olacaksın kadın olmayacak veya sen orada ölsen onun lafıyla kavgaya karışıp, en fazla bir gün ah ah vah vah derler sonra hayatlarına devam ederler.Böyle boş beleş insanların lafıyla hareket edip herşeye maydonoz olmayın, madem okadar duyarlısın balkondan millete bağırıp gidin yardım edin diye milleti yönlendirene kadar kendin inip ayırsana ozaman ? Hadi sakatsın yada ihtiyarsın diyelim ozaman kendin 155 i arasana.Böyle durumlarda olaya müdahil olmayın asla, görüntü alın alabiliyorsanız fazla belli etmeden ve polisi arayın yeter.Bir vatandaş olarak sizin göreviniz değil asayişi sağlamak.Kaldı ki o kavgayı ayırmaya çok meraklı birileri varsa oda suriyelilerin buraya gelmesine sebep olan onları besleyip barındıran partiye oy verenler ayırabilirler tabi canları isterse.
|
Bursa kendi kendini yakti zaten senin bir sey yapmana gerek yok
|
Beter olsunlar.maklubeci başkana oy verirken düşüncektiniz.izmirdede milyon tane suriyeli var ama bir tane arapca tabela yok ama lafa gelince akpliler kadar milliyetci yok
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 13 Ağustos 2019; 21:57:38 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 13 Ağustos 2019; 22:30:33 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasomelih -- 14 Ağustos 2019; 0:5:36 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 14 Ağustos 2019; 3:19:26 > |
|
|