Şimdi Ara

Bursa’da ne nerede yenir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İş dolayısıyla 3 günlüğüne Bursaya geldim. Konakladığım yer biraz şehir dışında IKEA tarafında.
    Bursayı hiç bilmiyorum. Özellikle yemek istediklerim;
    İskender
    Pideli köfte

Bu yemekleri yiyecek nereleri önerirsiniz ? Gelmişken ne yenir ne içilir, ne yapılır bursa’da ? Ulaşımı kolay olursa sevinirim araç yok mecbur taksi kullanacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çınarda köfte kozahanda beyti OFFFF keske bende bursa da olsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Küçük saray pideli köfte restaurantta pideli köfte yemeni tavsiye ederim. Arabaya falan gerek yok minibüs metroyla gidebilirsin.

Skully's Burgers diye biryer var orda da hamburger yemeni tavsiye ederim çok güzel yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyxel1616 -- 4 Kasım 2019; 12:33:52 >
  • Nilufer metrosunun orada besyol kebapcisi var 40 lira iskenderi ancak çok lezzetlidir.Tophanedede guzel iskender yapiliyor.Sonra kanatcibaba diye bir mekan var efsane guzel soslu kanat yapiyor fiyati 1 porsiyonda 6 adet var 20tl.En az 1.5 porsiyon yemeni tavsiye ederim.Acemlerde inip yolun karsisina ust gecitten gecip 15dk yuruyerek ulasabilirsin.Pideli kofte çarşida guzel yapan yerler var.Burger olarak özlücede cadde16 burger var efsane guzel burger yapiyor 30 tl menu.Az harcicam diyorsan Tavuk donerci olarak şehrekustune papila diye bir mekan var doner durumu iyidir.Fsmde ise demir amca diye tavuk donerci var oda iyi yapiyor.
    Edit:uludag kebapcisi iskenderi unutmusum kent meydani civarinda bir mekan orasininda iskenderi cok guzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 4 Kasım 2019; 13:30:2 >
  • İskender uludag kebapcisinda yenir

• Teşekkürler arkadaşlar

• 38 numaraya bin otobüsle sonra atatürk heykelini görünce bas düğmeyte durdudğu durakta in kayhan var orada pideli köfte ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsun'da kebap nerede yenir?
    2 ay önce açıldı
    Malatya nasıl bir yer ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olm bursayi cok seviyorum keske bursa da otursam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Köfteci Yusufta köfte yenir.
    Ama sakın İskender Bey de iskender yemeye gitmeyin, iskenderin mucidi en iyi yapan yermiş vs vs ama başka yerde 5-7 kişilik hesaba ödeyeceğiniz miktarı 1 kişiden alırlar.
  • Şehir dışı derken. İkea yani Anatolium tarafını demiyormusun? Bende orada oturuyorum. Şehir dışı değilki burası. Aksine her yere ulaşmanın en güzel yeri.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.