Şimdi Ara

Bursa'da DAYGAME?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık kendime yeni challenge'lar buluyorum, şimdi sırada DAYGAME ve NIGHTGAME var.

Bursa'da day game veya night game yapanlar var mı?

Wingman olmadan zor diyorlar, kim bana yol gösterebilir Bursa'da?

Yurtdışı öyleyse TR'de devasa düşük başarı oranı için yaparsın anca.

Ve Törkiş görller "genelde" bu işe çok sıcak bak(a)mıyor, tanımadığı biriyle sokakta falan tanışma konusuna.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hiç alakası yok yapan yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yapan yapıyor da nasıl yapıyor?

Ona buna set açmakta bir şey yok. Numara ya da Instagram almakta da bir şey yok.

Önemli olan bu kişilerle buluşma oluyor mu ve devamı geliyor mu noktasında.

Yoksa yapan yapar tabii.

Çok fazla flake var. İletişim bilgilerini aldığın kişinin sana hiç cevap vermemesi, ya da cevap verse bile bir süre sonra seni ghostlaması çok yaygın.

Abi hep duyardım, Bursalılar şöyle böyle diye :D Sizden de duyunca bir tuhaf hissettim. Olabiliteleri varmış demek :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG Galaxy Note Fan Edition
  • Leon FR kullanıcısına yanıt

Buraa onlarla ünlü

x (formerly twitter)
    SİYAH SANCAK (@siyahsancakx) on X
    https://x.com/siyahsancakx/status/2009156653493702978

Orijinalden alıntı: B22B_22

Yapan yapıyor da nasıl yapıyor?

Ona buna set açmakta bir şey yok. Numara ya da Instagram almakta da bir şey yok.

Önemli olan bu kişilerle buluşma oluyor mu ve devamı geliyor mu noktasında.

Yoksa yapan yapar tabii.

Çok fazla flake var. İletişim bilgilerini aldığın kişinin sana hiç cevap vermemesi, ya da cevap verse bile bir süre sonra seni ghostlaması çok yaygın.

Türkiye'deki erkeklerin yüzde 90 ı daygame yapmayı bilmiyor.Bir erkeğin aldığı bütün numaralar flake oluyorsa o erkeğin oyunu berbattır ama kendi başarısızlığını kabul etmemek için bunu dış faktörlere bağlar ve kendini rahatlatır

Hocam daygame konusunda sorum olacaktı bilginiz var mı

Var.Özelden sorabilirsin

olm bunlar ne, bir tek ben mi bilmiyorum bunların ne olduğunu?

Daygame tamamen dış görünüş üzerine kuruludur. Kız kişisi erkek kişisi hakkında hiçbir bilmiyor. Tek bildiği erkek kişisinin kendisine 10 saniye önce merhaba demesi + erkeğin dış görünüşü.

Ortak hiçbir nokta yok. Erkeği tanımıyor. Eğer erkeğin dış görünüşünü beğenirse ona öyle şans verir. Kaldı ki bu durumda bile numara alma sonrasının geleceği garanti değildir. Yurtdışındaki çok yakışıklı PUA'lar bile red oranlarının çok yüksek olduğunu söyler her zaman. Herhalde TR'deki daygamerlar, bu işin asıl merkezi olan yurtdışındaki PUA'lardan daha iyi bilmiyordur.  

Bu iş öyle oyunla, sözde karizmayla, inner game'le, şunla bunla karşı tarafı manipüle etme ya da ikna etme üzerine kurulu değildir. Dış görünüşün ne kadar iyiyse şansın da bir şeyler yaşama ihtimalin de o kadar artar.

"Benim dış görünüşüm çok iyi değil ama şu kadar kızla beraber oldum." Sen istinasın o zaman kardeşim. Ya da tamamen seni beğenecek kızlarla denk gelmişsin, şanslısın.

Pazardan meyve sebze seçerken bile meyvenin sebzenin dış görünüşüne bakılıyor. İnsan ilişkilerinde, hele hele sokakta bir erkek, bir kadına yaklaşıyorsa, o kadın %99 oranında o erkeğin dış görünüşüne bakacak.

Youtube'da genelde yakışıklı kişilerin infield'ları başarıyla sonuçlanıyor, çekici olmayanların öyle değil. Onlar rezil olduğuyla kalıyor. Hatta başka Youtuberlara meze oluyorlar bir de. Şimdi burada bu çekici olmayanların hiçbirinde mi daygame bilgisi yok?

• B22B_22 kullanıcısına yanıt

hacı ne diyon sen ya daygame, pua, inner game, infield  

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • B22B_22 kullanıcısına yanıt

Daygame konusundaki iki klasik bahane.1-Yakışıklı olacaksın 2-Türk kızları çok egolu.Sen bu ikisinden birine inanıyorsan seni ikna etmek için uğraşmanın hiçbir yolu yok.Daygame in çok zor olduğunu ve herkesin yapamayacağını zaten söylemiştim.

Yabancı ülkelerde tipsiz olup başarılı olan adamlar var ama ben sana onu göstersem,bu sefer Türkiye'de olmaz diyeceksin.Bizzat Türkiye'de yaptığımı göstersem bu sefer seni beğenen kızlara denk geldin diyeceksin.O yüzden seni ikna etmenin bir yolu yok.Daygame sana göre değil demekki.Başka yolları denemen gerekecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jones7 -- 13 Ocak 2026; 20:36:13 >

1)Türk kızlarıyla ilgili hiçbir şey demedim.

2) Yakışıklı olmanın hayatta her alanda fayda sağladığı bir gerçek. Daygame'de ise kat kat fayda ve avantaj sağlar. Çekici olmayan erkeklerin neden %99'unun başarılı olmadığı, çekici olanların %99'ununsa neden başarılı olduğu her şeyi az çok açıklıyor aslında.

Beni ikna etmeni istemedim zaten. Muhtemelen ikna da edemezsin, yeterli argümanın olduğunu sanmıyorum.

Sana demiyom hacı, başkasına diyom.  

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.