Şimdi Ara

Burnum mu kırıldı Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün havuzda gittik arkadaşla havuzdan çıktık kurulanırken arkadaşın kafası çok sert bi şekilde burnuma çarptı kanı durdurmak için çok uğraştık ama durdu önce çok sızladı 3 saat gibi sonra sızısı geçti. Şişik yok ama kemiğe hafif bastırınca acıyo kırılmış olabilirmi yada çatlamış veya onun gibi bişey??

• Çatlamış olabilir, arkadaşının kafasıda amma kalınmış

doktora git derim ben
  • Tipik dh üyesi , ölürkende '' ölüyorum , ne yapmalıyım ? '' diye başlık açarız biz
  • Bence ezilme var kırık olsa çok kötü bir şekilde acıma olur.
  • Kırılmış olsa kolay kolay duramazsın en kötü çatlamıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Tipik dh üyesi , ölürkende '' ölüyorum , ne yapmalıyım ? '' diye başlık açarız biz

Teşekkür ederim...
  • Kırıktır o bence sen doktora git yapıştırsınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çatlaması daha kötü.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 26 Mayıs 2018; 11:6:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilây

Kırılmış olsa kolay kolay duramazsın en kötü çatlamıştır.

quote:

Orijinalden alıntı: AmmuT

Bence ezilme var kırık olsa çok kötü bir şekilde acıma olur.

Şu dh de bi tek akıllı sizsiniz tebrikler eğer yardımcı olanlar olursa onlarda tabii
  • Kırılsa duramazdın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Kırılsa duramazdın

Bence burnu çıkmış.
  • walla buraya yazabilecek kadar kendindeysen bence sadece bi doku zedelenmesi var.kırık olsaydı acısından 40 takla atman lazımdı. aynı olayın benzerini be yaşadım( direk düz duvara faceplant yapmıştım) kırık olduğunu anca iki yana hafif kıvırdığında anlarsın. eğer çıtırtı duyuyorsan bence bi doktora görün. ama feci acıyacak haberin olsun. benim faceplant ten bana miras kalan burun kemiğim oldu. şimdi ameliyata girmem gerekiyor ama korkuyorum doğrusu
  • quote:

Kırılsa duramazdın

Tipik cevap, "Kırılsa duramazdın"
  • Birşey olmaz 3 gün sonra geçer.Zedelenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thoughtless -- 2 Ağustos 2009; 18:57:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: exist34

dün havuzda gittik arkadaşla havuzdan çıktık kurulanırken arkadaşın kafası çok sert bi şekilde burnuma çarptı kanı durdurmak için çok uğraştık ama durdu önce çok sızladı 3 saat gibi sonra sızısı geçti. Şişik yok ama kemiğe hafif bastırınca acıyo kırılmış olabilirmi yada çatlamış veya onun gibi bişey??

Aynısı benimde başıma gelmişti burnuma tekme yemiştim. Bayağı kanamıştı ve sızlıyordu dokununca ilk başta başım bayağı döndü. Ama kırık çatlak gibi bişi yoktu. Doktora fln da gitmedim 1 2 hafta sonra geçti. Ama yinede sen bilirsin git istersen.
  • quote:

Kırılsa duramazdın

Bunu yazmaya girmiştim
  • bizim arkadaş kavgada çocuğun kafasına yumruk attı parmağı kırıldı 15 gün alçıya aldılar
  • Ya bilmeden konuşmayın kırılsa duramazla alakası yok benim burnum kırıldıgı an uyuştu hiçbir acı hissetmedin 2 kere kolum 1 kere burnum kırıldı tek belirtisi mide bulantısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Taha Yasin Erol

quote:

Kırılsa duramazdın

Tipik cevap, "Kırılsa duramazdın"

Yalan bu replik yav. Yumruk attım parmağım kırıldı. 1gün dolaştım. Baktım iyice şişip kalbin pompaladığı kanı orada hissetmeye başlayınca anca doktora gittim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.