Şimdi Ara

BU FİYATA PSN STORE OYUNLARI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
349
Cevap
5
Favori
44.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • USA Store dahil hiçbir store şu anda Türkiye'den K.kartı kabul etmediği için yeni oyun alımı yapamıyorum. O yüzden elimde hazırda bulunan oyunları user halinde satıyorum.

msn: blurayps3@msn.com
    vodafone: 0555 719 96 62 Vedat

Sık Sorulan Sorular:

Ödeme Seçenekleri:
    1- İnternet Bankacılığı kullanıyorsanız. Ücreti banka havalesi olarak (neredeyse tüm bankalar bende mevcut siz çalıştığınız bankayı bildirin) gönderebilirsiniz.

2- Gittigidiyor üzerinden size özel ilan açabilirim. K.kartınızla isterseniz taksitli alabilirsiniz.

3- Paypal kullanıyorsanız, paypal üzerinden gönderebilirsiniz.

4- İşbankası bankamatiklerinden 3 tl masraf ile hesabınız olmasada kartsız para gönderemi yapabilirsiniz. İş bankası bankamatiklerinde + logosu olanlarda işlem yapılmaktadır. Aşağıda nasıl yapıldığını anlatıyorum;

İŞ BANKASI ATM� KARTSIZ İŞLEM MENÜSÜ İLE PARA YATIRMA� (HESABINIZ OLMADAN)

� + Logolu ATM�de bulunan Kartsız işlem tuşuna basılır.

� Kartsız İşlemler menüsünden Hesaba Para Yatırma işlemi seçilir.

� Parayı yatıran kişi ekrana kendi T.C Kimlik numarasını girer ve giriş tuşuna basar.

� Parayı yatıran kişi ekrana kendi Cep Telefonu numarasını girer ve giriş tuşuna basar.

� Paranın yatırılacağı hesap numarası bilgileri girilerek giriş tuşuna basar.

� Gelen ekrandaki bilgiler kontrol edilerek hesap numarası ve hesap sahibinin doğruluğu teyit edilir. Bilgilerde hata yoksa EVET seçeneği tuşlanır. Hatalı bilgi varsa İPTAL seçeneğine girilir.

� EVET seçeneğini tıkladıktan sonra para bölmesi açılır. Bölmeye yatırmak istediğiniz miktardaki parayı yerleştiriyorsunuz.

� ATM tarafından tanına para sisteme aktarılarak ne kadar olduğu ekranda gözüküyor. Onay vermeniz durumunda belirttiğiniz hesaba ödemeniz aktarılıyor.

� İşlem tamamlandıktan sonra ATM tarafından verilen makbuzu saklamanız önerilir. En azından alıcının havaleyi aldığını onaylamasın kadar.

� İş Bankasında Üzerinde + işareti olan tüm ATM�lerden para yatırılabilmektedir.

Size en yakın + logolu iş bankası:http://www.isbank.com.tr/content/TR/En_Yakin_Is_Bankasi/Yurti_Ici.aspx?c=00&s=00

USA Store dahil hiçbir store şu anda Türkiye'den K.kartı kabul etmediği için yeni oyun alımı yapamıyorum. O yüzden elimde hazırda bulunan oyunları user halinde satıyorum. Listeler aşağıdaki gibidir;
    Tekli oyunlar:
    Puzzle Quest: Galactrix : 15 TL
    Flow : 8 TL
    Noby Noby Boy : 8 TL
    Super Puzzle Fighter II : 8 TL
    Crash Commando : 8 TL
    Super Ruba Dup : 8 TL
    Tekken 2 : 5 TL
    Droplitz : 8 TL
    Watchmen Part1 : 15 TL
    Watchmen Part2 : 12 TL
    Crystal Defenders : 8 TL
    Zuma : 8 TL
    Tomraider 3 : 5 TL
    Everyday Shootor : 8 TL
    CritterCrunch : 8 TL
    Flock . 8 TL
    Punisher No Mercy : 8 TL
    Savage Moon : 8 TL
    Stardsut HD : 8 TL
    Mgs1 : 8 TL

TOPLU OYUNLAR USERLER:

Ragdall Kungfu, Echorme, Cuboid, Bionic Commando, Hevanly Rain Hareketli tema : 30 TL

Zombie Apolycapse, Vandal Hearts: Flames of Judgment
    Ragdallkungfu, Comet Crash, After Burner Climax™ , Pain
    Wolf of the Battlefield™: Commando 3 Full Game
    Trine, Magicball, Revenge of the Wounded Dragons
    Wakeboarding, 3hareketli Tema : 70 TL

Burnout Paradise, Marvel Capcom, Trine, 1943
    Tiger : 55 TL

Final Fantasy 8 ve 9 : 15 TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedath -- 29 Ocak 2011; 22:56:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Oyun takası yapmıştık. Güvenilir bir arkadaş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avalon64

Oyun takası yapmıştık. Güvenilir bir arkadaş

Tşk ederim. Kendiside güvenilir bir dh dostudur:)

• iki psn oyunu aldım güvenilir bi arkadaş teşekkürederim

bu arada komşuymuşuz vedath ile haberim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brepoztmetal -- 9 Mayıs 2009; 13:50:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: brepoztmetal

iki psn oyunu aldım güvenilir bi arkadaş teşekkürederim

bu arada komşuymuşuz vedath ile haberim yok

Dünya küçük çayada beklerim :)

• vedath arkadaşımız çok güvenilir bir arkadaş kendisinden oyun aldım. Teşekkür ediyorum... İnşallah daha çok alımımız olacak kendisinden...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgokmengungor

vedath arkadaşımız çok güvenilir bir arkadaş kendisinden oyun aldım. Teşekkür ediyorum... İnşallah daha çok alımımız olacak kendisinden...

Rica ederim herkese iyi oyunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    --USA PSN Plus ve Oyun almak--
    12 yıl önce açıldı
    Psn'den oyun hediye etme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vedat tan bende bugun bır oyun aldım. gercekten cok yardımcı oldu ve fiyatları inanılmaz. Herkese tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxsynan

Vedat tan bende bugun bır oyun aldım. gercekten cok yardımcı oldu ve fiyatları inanılmaz. Herkese tavsiye ederim

Tşk ederim. Psn oyunları için bir kaynak liste hazırlıyorum genelde pek tanınmayan güzel oyunlar var resimlerine ve videolarına ulaşmak biraz zor oluyor. Bittiğinde burada yada yeni bir başlıkla yayınlamak istiyorum. Listeyi ekledim bazı eksiklikleri var tabi yardımınızla düzeltiriz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedath -- 10 Mayıs 2009; 18:53:19 >

• vedat arkadaşımızla alışverişimiz oldu
    5 oyun aldım kendisinden

oyunları ucuza sağlaması, oyunlar inerkenki online yardımı, ilgi ve alakasıyla benim takdirimi kazandı...

psn oyunları için harika bir satıcıyla karşıkarşıyayız, hepimize hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_greywolf

vedat arkadaşımızla alışverişimiz oldu
    5 oyun aldım kendisinden

oyunları ucuza sağlaması, oyunlar inerkenki online yardımı, ilgi ve alakasıyla benim takdirimi kazandı...

psn oyunları için harika bir satıcıyla karşıkarşıyayız, hepimize hayırlı olsun

İyi dileklerinize tşk ederim. Evet oyun satışı devam ediyor siz listenizi belirleyin yeter:)

• Vedath'tan en son flower, pain, Syphon Filter 1-3, Operation Creature Feature aldım. Hiç sorun çıkmıyor, güvenilir bir alışveriş oluyor. Sağolsun, ücreti de oyunlar indikten sonra talep ediyor. Dürüst bir insan, highly recommended..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgokmengungor -- 12 Mayıs 2009; 20:35:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgokmengungor

Vedath'tan en son flower, pain, Syphon Filter 1-3, Operation Creature Feature aldım. Hiç sorun çıkmıyor, güvenilir bir alışveriş oluyor. Sağolsun, ücreti de oyunlar indikten sonra talep ediyor. Dürüst bir insan, highly recommended..

Tşk ederim hocam iyi günlerde oynayın

• arkadaşlar kendısınden worms satın aldım cok tok satıcı ve çok ilgili ve alakalı birisi iyi alışverişti teşşeküller
  • quote:

Orjinalden alıntı: -satana-

arkadaşlar kendısınden worms satın aldım cok tok satıcı ve çok ilgili ve alakalı birisi iyi alışverişti teşşeküller

Rica ederim yine beklerim :)

• arkadaşlar bende vedat arkadaşımdan 2 tane oyun aldım artık hem arkadaş hemde müşteri olduk çalıştığımız ve oturduğumuz yerler hemen hemen aynı olmasından dolayı tanıştık konuştuk birbirimizi tanıdık hem satıcı hemde arkadaş olarak çok iyi bir insan şuan saat 23.00 ve hala msn de bana yardımcı oluyor (ısrarcı bi şekilde git yat dememe rağmen) eğer psn den oyun almak istiyorsanız ve ucuz olsun diyorsanız tek adres burası !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fener1980

arkadaşlar bende vedat arkadaşımdan 2 tane oyun aldım artık hem arkadaş hemde müşteri olduk çalıştığımız ve oturduğumuz yerler hemen hemen aynı olmasından dolayı tanıştık konuştuk birbirimizi tanıdık hem satıcı hemde arkadaş olarak çok iyi bir insan şuan saat 23.00 ve hala msn de bana yardımcı oluyor (ısrarcı bi şekilde git yat dememe rağmen) eğer psn den oyun almak istiyorsanız ve ucuz olsun diyorsanız tek adres burası !!!

Sağol dostum, baya yakın çıktı işyerleri güzel bir alışveriş ve dostluk oldu yine görüşelim :)

• hocam crash bandicot 2 ve 3 için birde burnout için fiyat verebilir misin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CuTDaCRaP

hocam crash bandicot 2 ve 3 için birde burnout için fiyat verebilir misin ?

usa store fiyatının yarısı msn ekleyin görüşelim isterseniz blurayps3@msn.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedath -- 20 Temmuz 2009; 18:48:52 >

• msn ekledim girince konuşalım ;)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.