Şimdi Ara

BURNOUT PARADİSE ( ÇIKTI !!! ALL REGİON ) (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
518
Cevap
0
Favori
19.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla biz 6 ay önce günde 3-4 saat aralıksız oynadık online'da.

Single'ı zaten oynuyoruz.

Yarın da coşacağız bu oyunda coşacağız süper bir oyun bana göre

Ben ilk defa oynasam bana "zamanınıza yazık" dersin anlarım ama bana bu lafı deme ya
  • Of ya giremiyorum bunda live'a ücretsiz güncellemeyi yapın EA sunucularından gibi birşey diyor kafayı yicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

Of ya giremiyorum bunda live'a ücretsiz güncellemeyi yapın EA sunucularından gibi birşey diyor kafayı yicem

E yap sende daha ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

Valla biz 6 ay önce günde 3-4 saat aralıksız oynadık online'da.

Single'ı zaten oynuyoruz.

Yarın da coşacağız bu oyunda coşacağız süper bir oyun bana göre

Ben ilk defa oynasam bana "zamanınıza yazık" dersin anlarım ama bana bu lafı deme ya

.. Ya napim bu oyuna nasıl kıl oldum anlatamam.. Ben neler bekliyordum ne çıktı..

O takedown nedir ya 5 yaşındaki kuzenime veriyorum o bile çatır çatır yapıyor.. Dokunuyorsun çat takedown.. Hiç heyecanı zevki kalmamış..

Birtek marked man zevkli onda da polis aracını açtın mi bitti gitti çarpa vura git finish e..

Şimdi PGR varken Forza varken şuna harcanan zamana yazık demeyeyim de ne diyeyim..

• quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

quote:

Orjinalden alıntı: Witch-king-05

Of ya giremiyorum bunda live'a ücretsiz güncellemeyi yapın EA sunucularından gibi birşey diyor kafayı yicem

E yap sende daha ne ?

Abi sorun ordan nerden yapılacağını bulamadımki

• Yahu oyunun yönlendirmesi lazım seni ne alaka nerden yapıcam...
  • Abareyyyy bu oyuna neler geliyor böyle

Motorsikletler + Gece modu coşmuş oyun

http://www.gametrailers.com/player/39268.html

• Bişey sorcam.Headset filan iyi güzelde bugun psn de online cod 4 oynarken 1-2 kişi Bluetooth headset ile oynuyordu.Ama sesler çok kötü sinyali az olan telefonda konuşmak gibi.Galiba amerika-türkiye arasındaki mesafeden kaynaklanıyor.Xbox ta headsetlerle birbirinizin sesini rahat duyup muhabbet edebiliyormusunuz?
  • Çok rahat duyup,muhabbet edebiliyoruz evet hatta hemen hemen her akşam yapıyoruz bunu :)
  • Kedidir o kedi...

Live gibisi varmı be

PSN :
  • quote:

Kedidir o kedi...

Live gibisi varmı be

PSN :

PSN e hiçbirseyi değişmem ....Live artık eskide kaldı......
  • Grafikler, araç modellemeleri ve parçalanma efektlerini izlemek için bile oynanır bu oyun. % 42 civarındayım ve devam ediyorum. A sınıfı lisansı tamamlamama 25 yarış falan var. Şimdi oyun % 100 ü görüyormu biterken? birde gece yarışları ve farklı haritalar çıkıyor mu ilerde ? bitiren arkadaşlardan bi cevap bekliyorum.

Birde şu oyundaki yön bulma sorunu (olmayan bir sorun) kafaya takıp bu harkulade oyunu oynamayan arkadaşlara ufak bir ayrıntı vereyim. Yarışlar esnasında haritaya bakmayın kaybolursunuz. Ekranın Üstünde ortada gittiğiniz yönü, sağ ve soldada dönüş yapabileceğiniz yolları gösteren tabelalar var. Bu tabelalara dikkat edin. Dönmeniz gereken zamanda tabelalar yanıp sönerek saat alarmı tarzında bir ses çıkarıyor. Hemen dönün ve devam edin. Bir nevi navigasyon sistemi var oyunda. Zaten oynadıkça şehiri öğrenir ona da ihtiyaç duymadan kestirmelere dalarsınız.

Serbest sürüş özelliği, araçların bolluğu, grafikler ve en önemlisi aşmış parçalanma efektlerini gördükten sonra bu oyun 9 puanı hakediyor. Beni sıkan tek şey oldu aynı şehirde dolaşmak ve hep gündüz olması. Onun dışında 4x4 bir oyun. Adrenalin komasına girdim bu oyunla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 3 Eylül 2008; 6:08:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

quote:

Kedidir o kedi...

Live gibisi varmı be

PSN :

PSN e hiçbirseyi değişmem ....Live artık eskide kaldı......

Anlaşıldı efendim.

• quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Grafikler, araç modellemeleri ve parçalanma efektlerini izlemek için bile oynanır bu oyun. % 42 civarındayım ve devam ediyorum. A sınıfı lisansı tamamlamama 25 yarış falan var. Şimdi oyun % 100 ü görüyormu biterken? birde gece yarışları ve farklı haritalar çıkıyor mu ilerde ? bitiren arkadaşlardan bi cevap bekliyorum.

Birde şu oyundaki yön bulma sorunu (olmayan bir sorun) kafaya takıp bu harkulade oyunu oynamayan arkadaşlara ufak bir ayrıntı vereyim. Yarışlar esnasında haritaya bakmayın kaybolursunuz. Ekranın Üstünde ortada gittiğiniz yönü, sağ ve soldada dönüş yapabileceğiniz yolları gösteren tabelalar var. Bu tabelalara dikkat edin. Dönmeniz gereken zamanda tabelalar yanıp sönerek saat alarmı tarzında bir ses çıkarıyor. Hemen dönün ve devam edin. Bir nevi navigasyon sistemi var oyunda. Zaten oynadıkça şehiri öğrenir ona da ihtiyaç duymadan kestirmelere dalarsınız.

Serbest sürüş özelliği, araçların bolluğu, grafikler ve en önemlisi aşmış parçalanma efektlerini gördükten sonra bu oyun 9 puanı hakediyor. Beni sıkan tek şey oldu aynı şehirde dolaşmak ve hep gündüz olması. Onun dışında 4x4 bir oyun. Adrenalin komasına girdim bu oyunla

A lisansından sonra elite var ondan sonra birtane daha vardı sanırsam.

Gece yarışı videoda gördüğün gibi uptade ile gelecek...

• Bu oyunu ben dahil çoğu kişi GPS sistemi olmadığı için oynamayı bıraktı yazık oldu ne diyim kaliteli oyundu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 3 Eylül 2008; 14:59:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orjinalden alıntı: Capricorn57

Grafikler, araç modellemeleri ve parçalanma efektlerini izlemek için bile oynanır bu oyun. % 42 civarındayım ve devam ediyorum. A sınıfı lisansı tamamlamama 25 yarış falan var. Şimdi oyun % 100 ü görüyormu biterken? birde gece yarışları ve farklı haritalar çıkıyor mu ilerde ? bitiren arkadaşlardan bi cevap bekliyorum.

A lisansından sonra elite var ondan sonra birtane daha vardı sanırsam.

Gece yarışı videoda gördüğün gibi uptade ile gelecek...

Cevap için sağol, devam edelim ozaman daha yolumuz uzunmuş

Edit: Live üzerinden update yaptım saol tekrar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capricorn57 -- 4 Eylül 2008; 18:35:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunu ben dahil çoğu kişi GPS sistemi olmadığı için oynamayı bıraktı yazık oldu ne diyim kaliteli oyundu:)

Aslında haklısın ama yinede oyunu oynaması super.

Birde şu yön bulma sorun olmasa... ... bi yarışı 4-5 sefer oynadığım oluyor... çok uyuz birşey...
  • Arkadaşlar ben bu oyunda show time ve time rules dahil hepsini bitirdim. Bi tek stuntları geçemiyorum. Ne yapmam lazım stuntlarda? Bi tek stuntlar kaldı. 210.000 puan istiyor.
  • %10dayım bıraktım şu sıralar hiçbi araba yarışı sarmıyo.Midnight Clubu bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.MaD

%10dayım bıraktım şu sıralar hiçbi araba yarışı sarmıyo.Midnight Clubu bekliyorum

iyi sen yine oyunun%/10 dasın ben aldığım günden beri oynamıyorum bana göre değil bu oyun one öle çarpıyosun felan tarzım değil
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.