Bildirim
BUrning Crusade
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Benim bildiğim kadarıyla. Oyunu almak zorunlu olacak. Yani Tüm serverlar burning crusade e geçiş yapacak. _____________________________ -
Bence Burning Crusade için ayrı serverlar açılacak. _____________________________ Soilworker -
Benim düşüncem kimseyi bu yeni expansion pack e geçmeye zorlayamazlar. Parayı ödeyen dark portaldan geçip outlands a ulaşır ödemeyen gene eski oyununu oynar. _____________________________ -
+1 Oyunu Almayan yeniliklerin hiçbirisinden yararlanamaz. _____________________________ I will brush off all the dirt... -
ben sırf blood elf ler için alıcam zaten _____________________________ -
Gidip paşa paşa bu oyunu alıcaz. Blizz tüm eklenti paketlerini parayla sattığı gibi (tabiiki diğer firmalarda) bunuda paryla satıcaktır. (Bknz: Frozen Throne, Diablo Expansion Packleri gibi) Ancak fiyatı normal oyunun fiyatından daha ucuz olacak. Tahmini fiyat veremicem yalan olur ama daha ucuz işte
Ayrıca ayrı bir expension serverı açılmayacak tüm serverlara expension özellikleri eklenecek. Herkez yeni silahları falan görebileceği ve özelliklerine bakabileceği gibi sadece paketi alanlar bu silahları ve eşyaları kullanabilecek, yeni ırkları seçebilecek ve yeni yerlere girebilecek, gidebilecek.
Detaylı bilgi: http://www.wow-europe.com/en/burningcrusade/index.html_____________________________
-
iyi güzel yapsınlarda expansion pack i neden para alırlar anlamam zaten dünyanın parasını kazanıyorlar neylerine yetmiyor _____________________________ -
Tüm serverlar geçiş yapmasa bile orjinalden oynayan çok arkadaş eminim ki alır oyunu. _____________________________ -
Gene ailenizin Habercisi yetişir imdada =)
1- Ek paket Bu yaz çıkıcak (gecikmesse)
2- Ek Paket Paralı olucak.
3- Ek paket için Yeni Server açılmıcak zaten yeni bi oyun olucak onun client i farklı olucak (Wc3 ile Wc3 Frozen thorne gibi )
4- Geçiş olayı çok şüpheli bişe onu bende çözemedim... baştan mı kascaz bilmiyorum ...
5- Çok istiyorsanız Fiyat verebilirim bizim burda WoW cu bi Anne Oğul var , inanmazsınız ama Annesi lvl 60 Warrior Epix ve Blizzard ın seçkin oyuncularından .... kadına 8 ay onceden haber vermişler , direk sipariş vermiş çıkınca almak üzre ... bence sizde yapın yoksa mal gibi gene ortada kalcaz =(_____________________________ Aygırı...
-
=)) ahaha anneye bak lvl 60 ya kötü oldu paralı olması sürekli para verioruz zaten.offf
-
BC 'in paralı olacağı ve yeniden kasmak gerekmeyeceği, sadece 60 level sınırının 70 e çıkarılacağı Blizzard tarafından açıklanmış.
Blizzard sitesinden alıntı:
Do you need to own the expansion to play with friends who have it?
A: There will be many aspects of the expansion that are available to all players. However, in order to experience certain content, such as the Outlands, or be able to play as one of the new races, players will have to purchase the expansion.
http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/faq.html_____________________________ Bütün acılar üfleyince geçer, sadece bazılarına daha çok üflemen gerekir. -
Tam ben yazıcaktım demirer yamış
Lvl sınırı arttırılacak ve 70 olacak buna göre talent pointler eklenecek ve talent treeler yavaştan tekrar düzenlenecek ki gelecek olan talent puanlarıyla dengeler bozulmasın. Herkes kaldığı leveldan kaldığı charıyla herşey olduğun gibi devam edecek yazdığım gibi herkes yeni çıkan eklentileri oyuncakları börtü böcekleri görebileceği gibi sadece ek paketi alanlar bu yenilikleri kullanabilecek .
Sürekli para veriyoruz diyosunuz ancak şuana kadar çıkan bütün büyük eklenti paketleri parayla satıldı. Bi generals zero hour yada bi diablo hellfire yada ne biliyim bi frozen throne hep parayla satıldı neden wowda bu kadar takıldı anlamadım. Tama aylık para veriyoruz hakkımız diyeceksiniz ancak paket gerçekten çok büyük ayrı bir oyun gibi. Ben para verilmesi konusunda karşı değilim, blizzden babam çıksa yerimcilerdenim (gerçi bunu çok söylediim içinmidir nedir, blizz duymuş ve diablo 3 ü yapmaya başlamışlarAman babam duymasın
)
Arkadaşlar BC in tam olarak ne zaman çıkacağını bileniniz var mı herhangi bir kaynaktan? Kimisi temmuz da cıkacak diyordu kimisi sonaharda... Temmuzda cıkacak olsaydı artık belli olmaz mıydı diye dusundum kesin tarih. Belki belli olmustur da haberim yoktur, gerci worldofwarcraft.com a baktım ama bişey bulamadım. Bilen biri ne zaman cıkacagını ve ya cıkmayacağını kaynagıyla yazabilirse sevinirim.
Edit: sendit de october 1st(1 ekim) diyo cıkıs tarihine yani sonbaharda cıkacakmış
http://www.sendit.com/game/item/6000000003017
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deserteagle -- 16 Haziran 2006; 15:40:01 >_____________________________
-
ee ek paketi almayanlar 60da kalığ blood elf'leri fln göremicek mi, bence olmaz böyle bişey :) ya herkesin yüklemesi lazım .. yarısı yükleyip yüklemezse bölünmez mi oyun? _____________________________ -
guildler ne olacak mesela..guildin bir kısmında exp.pack var bir kısmında yok, o zaman yeni instance olacaksa oraya giremeycek bir kısmı ve guildler dağılacak, exp packi olanlar guildi falan gibi guildler kurulacak...bilgisi olan var mı?? _____________________________ -
2 kişi aynı accounttan oynuyosa ...
biri BC'ye geçer diğeri geçmezse nolcak
_____________________________ -
haha muhteşem yorumlar ya
blizz duysa ne derdi acaba_____________________________ Özel Bilgisayar Servisi -www.bilgisayarhizmeti.com
Youtube Kanalımız - youtube.com/hallederizkardes -
bu expansion çıktımı eski WOW çalışmazmı.Yani zorunlu Expansion'u almalımıyız _____________________________ Oyuncunun lehine tek kuruş bile harcamayan bu şirketin oyununu gelin sizde bırakın !!!
K2Network u daha fazla zengileştirip , popüler hale getirmeyin
KnightOnline ı Bırakanlar Kulubü ve bırakmaya niyeti olanlar...TIKLA -
hayır almak zorunda deilsin _____________________________ I will brush off all the dirt...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X