Bildirim
burn içsem ne etki yapar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
up _____________________________ -
Bende iki üç tanesi bile etki yapmadı.Ancak bünye ile alakalı olabilir.Sen kahve içmeyi dene bence.Alkol alacaksan o ayrı,Redbull içebilirsin alkolun yanında. _____________________________ Oyuncaklarım; Canon EOS 5D MII,EOS 1D MIV,Samsung Galaxy Note II,Apple Macbook Pro 15",iPod Shuffle,iPhone 4,Xbox 360, - Opel Astra HB 2012 1.6 -
1 kere icmistim bi kutu galiba onunda etkisi war heralde 36 saat uyumamıstım o gun :) _____________________________ -
Muz süt bal yumurta tereyağı ve kahveyi karıştır. Üstüne redbull ekle iç. _____________________________
DH Adminlerini Sevmeyenler Kulübü -
quote:
Orjinalden alıntı: VoldroY
Bende iki üç tanesi bile etki yapmadı.Ancak bünye ile alakalı olabilir.Sen kahve içmeyi dene bence.Alkol alacaksan o ayrı,Redbull içebilirsin alkolun yanında.
adam kanatlansın sonra malum redbull tek başına kanatlandırmıyo..._____________________________
Kocaeli Üniversitesi Elektrik Mühendisliği -
supernova moduna geçersin _____________________________ -
Adı üstünde Burn! ateşler _____________________________ -
Bi halt olmuyo denedim ben.Bende işe yaramadı.Yanlız bir şey önerebilirim oda bir bardak kaynar suya 3 adet 3 ü 1 arada attım karıştırdım içtim.O gün ayaktaydım işte. _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ZeuSsss
up
10) Açtığınız bir konuyu ilgi görmemesi ya da aşağıya düşmesi durumunda ısrarla gereksiz mesajlar yazmak sureti ile (smile koymak, "up" yazmak v.b.) üste taşımanız flood suçundan ceza almanıza sebep olabilir. Gerekli görüldüğü hallerde konu kaldırılabilir.
(Bkz. Konu Dışı Bölümü Kuralları)
Düzenleme: İmla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Damn It -- 18 Temmuz 2009; 2:17:38 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: **RaideN**
Muz süt bal yumurta tereyağı ve kahveyi karıştır. Üstüne redbull ekle iç.
Artık gece Acil de eller havaya yapar_____________________________ Bütün yakınlarınız
Sizi yanlış tanıdı
Be yâd-i yârî hoşâ katre eşkî
Be sûz-e eşkî hoşâ zindegânî -
burnle jackdaniels whisky yi karıştırmıştık arkadaşla öylesine kalp krizinden gidiyordum varya domastesten fazla kızarmıştım _____________________________ IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız. -
quote:
Orjinalden alıntı: efe618
1 kere icmistim bi kutu galiba onunda etkisi war heralde 36 saat uyumamıstım o gun :)
uyumamak değilde, enerjik olmak anlamında.
birde redbull ile burnun farkı var mı?_____________________________ -
Burn'ü sevmiyorum ben RedBull iç _____________________________ -
@legend86
Helal olsun nasıl içtin 3 tane 3 ü 1 arada..._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ZeuSsss
quote:
Orjinalden alıntı: efe618
1 kere icmistim bi kutu galiba onunda etkisi war heralde 36 saat uyumamıstım o gun :)
uyumamak değilde, enerjik olmak anlamında.
birde redbull ile burnun farkı var mı?
İkisi arasında fark yok ama ben genelde burn tercih derim._____________________________ -
afrodizyak etki yapabilir _____________________________ -
burn iççegine kahve iç daha iyi işlerin yogunsa sakın içme dikkat dagınıklıgı yapabilir burn. kahve iç _____________________________ -
burn+vodka yı deneyen varmı etkisi nasıl _____________________________ -
Burn'un,Red Bull'un hiçbir numarası yok.
En azından bana yok._____________________________ iyi günler, iyi akşamlar ve iyi geceler...
Benzer içerikler
- meşale yakmak yasak mı
- güneş gözlüğü tavsiye
- rileptid kafa yapar mı
- en çok şikayet edilen banka
- kavga ederken el ayak titremesi
- prompt mühendisliği
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- telegram indirim kanalları
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X