Şimdi Ara

Burger King ve Franchising (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86
Cevap
1
Favori
51.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ω Omega

http://www.tabgida.com/kariyer/

Burger kingin yıllık cirosu 600 milyon liraymış

TAB Gıda acayip akıllı bir firma

310 Tanenin sadece 75'i franchising

6 aylık eğitimden sonra 10 veya 20 yıllık olarak lisans veriyormuş

ve min başlangıç tutarı kdv hariç 500.000 dolarcıkmış.

Mağazalara ortak pay dağıtırsak aylık 160.000 lira ciro yapıyor bir mağaza

Günlük 5.350 lira... (Ort. 15 liradan 350 kişi gelse yeterli oluyor. Yani iki dakikada bir sipariş... fazlasıyla yapar)

%15 Net kârınız olsa... Ki daha fazladır diye düşünüyorum. Gıda işi sonuçda ama bütün giderlerden sonraki net kar olsa bile

Aylık 24.000 liradan 3 Senede yatırdığınız ücreti geri amorti edebiliyorsunuz.

7 Sene daha çalıştırdığınızı var sayarsak ilk baştaki paranızdan hariç toplam 2.000.000 lira kazanmış olursunuz.

Aylık ortalama net 15.000 lira gelir elde edersiniz.

Parası olan veya çevresi zengin olanlar için gayet uygun bir iş...

5 Ortak bile yaptığınızı var saysak.

150-200 bin lira yatırım yaparak ayda 5.000 lira gelir elde edilebilir.

tabi yeriniz iyiyse o daha bi farklı olur.

Özellikle alışveriş merkezi olmayan orta ölçekli şehirlerde

yeni açılan alışveriş merkezlerinde kaçırılmaması lazım

oralarda resmen para basıyorlar

hort

artık onlar 399 tane.bu hızla devam ederse 3-4 yıl içinde 1000 şubeye rahat ulaşırlar diye düşünüyorum.
    bizim yer var,tab gıdaya kiralama durumu var inşallah.

• burger king israil malı herhalde ama hayırlı olsun.birde sen işini kurmuşsundur ama burger kingte bir bayide çalışanlara kötü davranıyorlar diye okumuştum.sen böyle birşey yapmazsan daha fazla müsteri alırsın.
  • konuyu açan arkadaş hala araştırıyor ise Arbys'e de bir baksın.O da Burger King e ait(türkiye de tab gıda).Ürünler Burger a nazaran daha pahalı,madem elit yerde işletme açmayı düşünüyor.Farklı olmak belki işe yarayabilir.
  • Günde 50 bin lira falan getireceğini hiç sanmam ben.. Zaten burger kingin kendisine gitmiyormu kazandıgın her paranın belli bir yüzdesi ?
  • TAB gıda aptal degildir kazı nasıl yolucagını iyi bilir

sizden 500.000$ ister içerdeki demir başın maliyeti toplasan 300-350 milyarı geçmez tezgah soguk hava deposu içerdeki wooper makinası diger zımbırtılar kasa bilgisayar salon düzeni sistemler toplasan anca

açarken zaten vuruyor adam yarı yarıya daha dükkanı açarken sonra karından %2sini alıyor ürün başına ister patetes ister tek kola sat ne satarsan sat adet başına %2 yıllık isim hakkını ister veya onyıllık peşin ödersin sana kalmış

baktı işler gidiyor basıyorda basıyor yollar 2 tane bölge müdürü dükkana her hafta bakar takar resmen açıgı gördümü rapor ederler belli şartlara uymadıgıı ileri sürerek bahanelerle dükkanı elinden alıp

sözleşmeyi fesh etme yetkisine sahip dükkanı kapatmaz kendi bünyesine katmış olursunuz verdiginiz paralarla zararla oturursunuz

veya işler tırs giderse'de sen fesh etmek istesende zararla ortada kalırsın

yani bu işlerin altından kalkmak için 500binden çok fazlası paran olucak ve itibarın olucak veya şirketin olucak arkasında açıgı kapatmak zararda iken açtıgın dükkana destek yapıcaksın sürekli

orda müşteriye satmaya zorunlu oldugun ürüne yok deme şansın yok elemanların parasını sallama ileri tarihe atma gibi şansın yok sigortasını yatırmama gibi lüxün yok standartların dışına çımama gibi hiç şansın yok

pizza bulls bile 130.000 dolar istiyor içerde sadece para edicek iki malzeme var bir soguk hava deposu iki pizza fırını 100.000 milyar eder veya etmez

diger abuk subuk dandirakasyon zımbırtıları iç düzeni vs 15bin dahi gitmez hadi 120 diyelim maliyete zaten en ucuzu nerde dönüşebilir malzemeden yapılan ne varsa onu kullanıyorlar musluk bataryasından

bilgisayara kadar öyle diyeyim

130.000 dolarda aşşa yukarı 300.000 tl yapar adam dükkanı açarken bile sizden 180.000tl hava parası alıp kar yapıyor günde en fazla 60-70 paket atarlar cirosu 1,5 milyarı anca bulur bulmaz

ülkemizde arakadaş ben bu parayı yiyemiyorum al sen ye diyen çok franchise açıp

kendin tasarla kur kafanda aç açmadan önce iyi düşün yapılmayanı yap kimsenin aklına getirmedigini gerçekleştir ilk ol insanlara farklı gelir yeni bir konsept oluşturursun digerleri sana özenir rakip olur

• Konuyu fazla okuma fırsatım olmadı ancak Sivas BK nın ilk açılış günü olan cirosu 80 Bin küsürdü. Mekanı iyi tutturursanız (basık bir yer olmaması çok önemli, teras mutlaka şart) çok iyi kazanırsınız.
  • Madem hort bende yazayım

TAB Gıda artık en az 700 bin + kdv alıyormuş franchise ücreti.
  • Bizim menüler yalan olmasın.
  • Merhabalar öncelikle bende kısa bir süre sonra ortak bir arkadaşımla burger king açacağım.
    Bazı yazılanlara çok güldüm açıkcası..
    Bulunduğum yer merkezi bir yer günde ortalama 40.000 kişi falan geçiyor buradan.
    Ve burda bir burger king var aynı zamandada paket servisi yok. Ortalama günlük 20bin hafta sonlarıda 30bini görüyor. Yani 640 milyar falan ciro çekiyor burası.. Yer önemli fakat marka değeri olduğu için işten zarar etme imkanınız asla yok diyebilirim. Ve kirasıda 60bin tl buranın.
    Ama önemi yok tab gıda %15 üzerinde bir kar bıraktığını söyledi, bunu azami olarak kabul ediyorum. %30ları bulacağını düşünüyorum kar marjının. Yani aynı sene içerisinde kendini amorti edecek bir düzen var..
    Kesinlikle bu yatırımda korkmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyghon

Merhabalar öncelikle bende kısa bir süre sonra ortak bir arkadaşımla burger king açacağım.
    Bulunduğum yer merkezi bir yer günde ortalama 40.000 kişi falan geçiyor buradan.
    Ve burda bir burger king var aynı zamandada paket servisi yok. Ortalama günlük 20bin hafta sonlarıda 30bini görüyor. Yani 640 milyar falan ciro çekiyor burası.. Yer önemli fakat marka değeri olduğu için işten zarar etme imkanınız asla yok diyebilirim. Ve kirasıda 60bin tl buranın.
    Ama önemi yok tab gıda %15 üzerinde bir kar bıraktığını söyledi, bunu azami olarak kabul ediyorum. %30ları bulacağını düşünüyorum kar marjının. Yani aynı sene içerisinde kendini amorti edecek bir düzen var..

Ee neoldu , hayırlısıyla b.king açabildinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Gianfresco

Herkes klavye arkasından yazmış valla. Beyler aklınız alıyor mu sizin 1 yılda 1 milyon TL'yi kazanmayı ?
    Burger olsun şu olsun bu olsun. Aman diyim hocam buradaki arkadaşların yorumlarından böyle işlere girilmez.
    Sonuçta yatıracağın para az bi' mebla değil. Bu işin uzmanları var git onlara danış, konuş. Onlar sana yapman gerekeni söyler.
    Senin gelip bu konu hakkında DH'den yardım beklemen bile yanlış

Kalbimizi kırdın.
    Sadece diyet hamburger yapıp satabilirsin. Çeşit çeşit. Kendi markanı oluşturabilirsin. Ben olsam bayilik almam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHzgn -- 18 Ekim 2012; 14:26:42 >

• Burger King yerine kendi markanızı yaratmak çok daha mantıklı. Franchising olayında hem kar marjınız düşüyor , hem de elinizdeki ücreti tasarım ve patent için harcıyorsunuz. Sonuçta insanlar marka yerine lezzete gidiyor.

Bir AVM'ye gittiğinizde ya fiyat olarak ya da lezzet olarak insanları etkileyebiliyorsunuz ; iyi bir lezzet ve fiyat marjı yakaladıktan sonra , potansiyeli kullanarak iyi paralar kazanabilirsiniz.
  • Boşverin arkadaşlar milletin damarlarını tıkayıp Ömer Üründül'ü daha da zengin etmeyin. zaten bloklar arası bağlantı iyice zayıfladı.
  • kadıköy burger king'de yeğenim çalışmıştı. 6 kasa var. 1 kasa günde 4 5 milyar ciro yapıyormuş.
  • Hocam taksimdeki Burger King'in sadece dondurma kasası günlük 3.500-4000 TL arası değişiyodu vede dondurmalar ucuz Birde bunun Diğer kasaları düşünürsen ve restorantı açıcağın yer merkezi (taksim kadar değildir) ise gunluk sende 10000-15000 TL arası kazanırsın. Tabiki yerine göre değişir.
  • darpane mi bu vay arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

quote:

Orijinalden alıntı: eyghon

Merhabalar öncelikle bende kısa bir süre sonra ortak bir arkadaşımla burger king açacağım.

Ee neoldu , hayırlısıyla b.king açabildinizmi

açamadı.. açsa cevap yazardı bence...

• konuya bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son durumlar nedir ???

BK en son sitesinde 900,00 - 1,000,00 $ dolar istiyor KDV dahil (700,00 $+KDV)

bu paraya ayda 10-15 milyar net kalan getiri pek de makul görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.