Şimdi Ara

Burger King Texas Smokehouse Burger İncelemem/Lezzet Testi!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Burger King Texas Smokehouse Burger İncelemem/Lezzet Testi!

Görsel Temsilidir*

Yolum bugün kuzenimle Brandium AVM'ye düştü. Kısa bir dolaşma faslından sonra acıktık tabi. Ne yesek diye düşünürken aklıma Burger King Texas Smokehouse burger geldi. Sergilenen görsellerden gayet doyurucu görünüyordu ama; Steakhouse Burger ile arasında gidip geldik.Sonuça Steakhouse bilindik ve kendini kanıtlamış bir lezzetti.Buna istinaden farklı bir tat deneyelim dedik ve iki Texas Smokehouse Burger menü söyledik. Menüyü çarçabuk hazırladılar,servis hızı olarak gayet iyiydi.Kasiyer eleman bizim sokaktan bir arkadaş çıktı şansımada. Neyse,münüde benim için farketmez ancak;kuzenim fazla pişmiş patatesleri beğenmedi ve onu değiştirmek istedi.Kendilerine bunu ilettim ve hiç itirazsız anında değiştirdiler patatesi. Onun dışında patates ve içecekler bildiğiniz gibi,yani ayrıntıya girmeye gerek yok. Gelelim burgere:

Burger oldukça büyük bir kutuda geliyor ama;kutuyu açınca biraz hayal kırıklığı yaşamanıza sebep oluyor tabi ki bu.
    Bugerin ekmeği Steakhouse burger ekmeği ile aynı.Bu yüzden benden artı puan aldı bu bir.
    Burgerin köftesi Steakhouse'a göre küçük kalsada tat olarak bana kalırsa eksikliği yok bu iki.
    Burgerin peyniri ve çıtır soğanları gayet yerinde ve yeterli,ayrıca içinde domates olmadığından soğanlar yumuşamıyor ve kıtır bir lezzet oluşturuyor bu üç.
    Burgerin barbekü sosunu az buldum şahsımca ancak;yanında arkadaş sağolsun bayağı bir barbekü sosu ücretsiz verdi ve benden artı puanları toplamaya devam etti BAVM BK bu dört.
    Gelelim burgerin en çok hoşuma giden yanına: füme ete. Füme et gerçekten burgerin tüm malzemeleri ile mükemmel bir uyum içinde.Çok hoşuma gitti bu beş.

Sonuç olarak: Burger King lezzetlerinden Smokehouse Burger birinci sırayı benim için kapmıştır. Ogameci'nin söylemiyle bir daha yer miyim? Tabi ki EVET!

Lezzet/Fiyat oranı: 9/8 > bir puan eksikliği barbekü sostan kaybetti,onu da ben çok sevdiğim için.

Farklı bir burger arayışı içinde iseniz kesinlikle bu tadı denemeniz gerekiyor.

Ben ve kuzenim gayet memnun kaldık.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Burger King Texas Smokehouse Burger: Lezzet Testi ve İnceleme

Burger King, yeni Texas Smokehouse Burger'i ile lezzetli bir maceraya davet ediyor. Dumanlı aroması ve özel sosuyla bu burger, et severler için mutlaka denenmesi gereken bir deneyim sunuyor.

İçerikler ve Malzemeler:

Texas Smokehouse Burger, ¼ pound alevde pişirilmiş dana köftesinden oluşuyor. Köfte, domuz pastırması, soğan halkaları, ahududu barbekü sosu, Amerikan peyniri ve fırınlanmış susamlı çörek ile tamamlanıyor.

Lezzet:

İlk ısırıkta, dumanlı aroma kendini hemen hissettiriyor. Ahududu barbekü sosu, burgerin hafif tatlılığına katkıda bulunurken, domuz pastırması ve soğan halkaları gevreklik ve lezzet katıyor. Köfte sulu ve lezzetli, Amerikan peyniri ise tüm lezzetleri birleştiriyor.

Sunum:

Texas Smokehouse Burger, ambalajında ??kullanışlı bir şekilde geliyor. Burger, taze ve iştah açıcı görünüyor.

Kalite-Fiyat Oranı:

Burger, sunduğu lezzet ve malzemelerin kalitesi göz önüne alındığında fiyat-performans oranı oldukça iyi. Uygun fiyatı, onu düzenli olarak tüketilmesi için uygun bir seçenek haline getiriyor.

Genel Değerlendirme:

Burger King Texas Smokehouse Burger, lezzetli, dumanlı ve tatmin edici bir burger deneyimi arayanlar için mükemmel bir seçimdir. Ahududu barbekü sosunun benzersiz tadı ve gevrek malzemeleri, onu özel bir lezzet haline getiriyor. Uygun fiyatı ve iyi sunumu göz önüne alındığında, kesinlikle denenmesi gereken bir burger.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Carls jr. daki western bbq menünün çakmasını yapmışlar içindeki malzemeler birebir aynı.Western bbq menümü alırım içeceğim sınırsız 20 tl veririm çok daha iyi olur carls jr. kalitesi burger kinge göre çok daha üstte
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYEREG

Carls jr. daki western bbq menünün çakmasını yapmışlar içindeki malzemeler birebir aynı.Western bbq menümü alırım içeceğim sınırsız 20 tl veririm çok daha iyi olur carls jr. kalitesi burger kinge göre çok daha üstte

Carl's JR ın ne kadar iyi olduğunu herkes biliyor ama bir menüye 20 TL vermek herkes için çekici gelmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

quote:

Carls jr. daki western bbq menünün çakmasını yapmışlar içindeki malzemeler birebir aynı.Western bbq menümü alırım içeceğim sınırsız 20 tl veririm çok daha iyi olur carls jr. kalitesi burger kinge göre çok daha üstte

Carl's JR ın ne kadar iyi olduğunu herkes biliyor ama bir menüye 20 TL vermek herkes için çekici gelmeyebilir.

bu menü de 14 tl civarı değilmi?İçeceği patatesi büyütsen 15 tl yi geçer belkide
  • quote:

quote:

quote:

bu menü de 14 tl civarı değilmi?İçeceği patatesi büyütsen 15 tl yi geçer belkide

Normal menüden bahsediyorum.

• görüntü güzel valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: TraVeLL

görüntü güzel valla

Aynen. Tabi görsel kadar olmasada icinde domates v.b olmadigidan derli toplu oluyor ve daha yenilebilir oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King & McDonalds
    17 yıl önce açıldı
    Ramazanda Burger King ......
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne yazık ki önünüze geldiğinde hamburgerin resimdekinin yarısı kalınlığında olduğunu görüyorsunuz.

Tadı ise fena değil fakat evde yaptığım JG's BBQ Burger'in yerini tutamaz.

Durun tez zamanda bir konu açayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 21 Şubat 2014; 15:09:41 >
  • mukemmel duruyor en kisa zamanda yenem lazim

• beyler steakhousea ekleme yapılmış hali yani ve bence fiyatı biraz yüksek o menüye göre
  • quote:

İzmir'e açıldı da yemedik mi ?
  • pazar günü denedim bende beğenmedim. genel olarak 4/10 veririm
  • Barbekü sosu sevmeyen birine öneriyor musunuz? O kadar güzel mi? Ben hiç sevmem barbekü sosunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

Barbekü sosu sevmeyen birine öneriyor musunuz? O kadar güzel mi? Ben hiç sevmem barbekü sosunu

Hocam şöyle,içinde sosu istemediğinizi belirtirseniz olur.Diğer türlü denememenizi tavsiye ederim o zaman.
  • quote:

quote:

Barbekü sosu sevmeyen birine öneriyor musunuz? O kadar güzel mi? Ben hiç sevmem barbekü sosunu

Hocam şöyle,içinde sosu istemediğinizi belirtirseniz olur.Diğer türlü denememenizi tavsiye ederim o zaman.

onun yerine Buffalo sos koysalar süper olurda,yapmıyorlar şu işi:/

teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

onun yerine Buffalo sos koysalar süper olurda,yapmıyorlar şu işi:/

teşekkürler

Rica ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Ne yazık ki önünüze geldiğinde hamburgerin resimdekinin yarısı kalınlığında olduğunu görüyorsunuz.

Tadı ise fena değil fakat evde yaptığım JG's BBQ Burger'in yerini tutamaz.

Durun tez zamanda bir konu açayım

Bekliyoruz.
  • Ben de denemiştim güzeldi ama bi steakhouse değil.

• SS ataydın be arkadaş.

Steakhouse'ın bi değişi füme etler güzel görünüyor zaten beğenmişsin domates olmaması iyi dediğim gibi soğanlar daha iyi durumda epey bi etten oluşan bi burger olmuş bu en kısa zamanda denemek lazım.
  • Bu da benim yediğim texassmokehouse burger.Ekmek farklı,tatlar birbirine karışmış.İş ciddiyeti kesinlikle şubeden şubeye değişiyor.Bir daha Bk'dan zor yerim.

Burger King Texas Smokehouse Burger İncelemem/Lezzet Testi!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burocker86 -- 9 Mart 2014; 16:08:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.