Bildirim
Burger King tarafindan dolandirildim.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Resim yok.Şikayetvara bakın ne rezillikler var anlarsınız.Ben dışardan yemek yemem kafam rahat...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkürler uyariniz icin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Icinden böcek cıkmadığına dua et. Gerci cıksa da cok sorun degil, fark etmezsen yersin ve protein verir. Uzakdoğu ülkelerinde cips gibi cıtır cıtır yiyorlar ayrıca sizli bizli konusma mevzuları bana biraz antika geliyor, sen hitabı cok güzel. Siz kaldırılmalı. Sadece sen olmalı.
Not: Doktor Siz diyor mesela, teknisyen "abi hos geldin" diyor. Cahiller demeyeyim de, statüsü biraz daha düsük olanlar sen diyorlar ama doktor da sen demeli. Ben de doktora sen demeliyim. Samimiyet olmalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 7 Ekim 2025; 18:16:11 >_____________________________ -
Bu filmi de izle
_____________________________ -
şu köfte üzerindeki noktalar sorununu cozemediler gitti. göz zevkini azaltıyor
Bir t0n mu yesem?
quote:
Orijinalden alıntı: Headlong Into CarnageBir t0n mu yesem?
afiedke_____________________________
-
Sağlıklı yiyecek, yiyen Der Hauptmann oluyor. Hamburgere gelince, ABD pisliğidir kesinlikle tavsiye etmem
imza....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı