Şimdi Ara

Burda suçlu ben miyim ? Siz ne yapardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akşam arkadaşımla işten gelip arabayı park ettim. Bu sırada mahallede bir tanıdık korkutmak amaçlı arabamın ön kaputa atladı. Atlayan kişi 110-120 kilo filan , arabanın ön kaput içeri girip tekrar çıktı. İlk önce komple ezildi sandım ama tekrar düzeldi.

Eskiden bende Toyota vardı elimle bastırınca kaporta içeri göçüp düzeliyordu ama Bmw de ilk defa oldu.

Neyse inip çocuğa laf sayınca alındı herhalde , bir araba için ne küfür ediyosun dedi. Sonra bişey demeden gitti.

Acaba ben mi çok sinirliyim ? Siz olsanız ne yapardınız ? Atlayan kişi 18-20 yaşında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samimiyete bağlı

• Ne hatası oğlum hata o kafasız arkadaşında. Arabanın üstüne biri atlasa ben de söverim. Düğün arabası önü kesen çingeneler gibi neymiş öyle o. Giden arabanın önüne mi atladı bu fazla zeki.

• bunu yapardım
  • Sıkıysa içerde vitesede aynı şeyi yapsana derdim,gerçi hissetmeyedebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angaralı_06

Ne hatası oğlum hata o kafasız arkadaşında. Arabanın üstüne biri atlasa ben de söverim. Düğün arabası önü kesen çingeneler gibi neymiş öyle o. Giden arabanın önüne mi atladı bu fazla zeki.

Arabayı park ettikten sonra biraz aşşa alayım dedim. Bu sırada 5/6 km ile gidiyordum yürüme hızındayken atladı.

• Aptal aptal şeyler yapıyor üstüne bi de trip atıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.