Şimdi Ara

-Burçlar Hakkında-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astroloji'nin bilimle ilişkisini bana açıklayacak birisi var mı? Bu burçlar gerçekten doğru mudur nedir ne değildir. beni bir aydınlatın

• 1.20 - 8.35 arasını izlerseniz istediğiniz cevabı alırsınız sanıyorum
  • İzlemeyi denedim ama kafam pek kaldırmadı. Yarın kesin olarak izlerim. Fitness salonuna giderken hocayla konuşmuştum o da burç işlerinden çok iyi anlıyordu. Bana anlatmıştı az yıldız tozları falan geliyormuş üstümüze. Bu bilim mert bilim diye bastıra bastıra söyledi :D Bu arada senin burcun neydi?
  • Carl saganın konuyla ilgili bir videosu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yay (24 Kasım)

Yalnız videoda burç inancını destekleyen değil de, çürüten yorumlar var onu belirteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Yay (24 Kasım)

Yalnız videoda burç inancını destekleyen değil de, çürüten yorumlar var onu belirteyim.

Sonuç olarak burçlar yalan mı şimdi söyle kısaca? :D Birde geçende bir şey okudum yılan burcu da eklenmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChandlerBing

Carl saganın konuyla ilgili bir videosu var

Yukarı da arkadaş videoyu koymuş. Yarın kesin izlicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amortisör Hakkında Herşey
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet Carl Sagan'ın videoda anlattığı gibi ben de inanmıyorum. Zaten videoda belirtildiği gibi astrologlar burç fallarına çok kapalı yorumlar yazıyorlar ve ben 1 tanesinin bile bana çıktığına rastlamadım. Videoyu izledikten sonra daha sağlıklı tartışmalar yapabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 2 Ekim 2013; 0:52:22 >
  • quote:

Evet Carl Sagan'ın videoda anlattığı gibi ben de inanmıyorum. Zaten videoda belirtildiği gibi astrologlar burç fallarına çok kapalı yorumlar yazıyorlar ve ben 1 tanesinin bile bana çıktığına rastlamadım. Videoyu izledikten sonra daha sağlıklı tartışmalar yapabiliriz.

Yalnız ben balık burcuyum. Burç yorumlarına ara sıra bakarım karakterimle çok uyuşuyo. Yani balığı okurken ben böyleyim diye okuyarak psikolojimi o yöne de itmiyorum ama cidden doğruluk payı da var bence burçların.
  • Bu konu daha önce de açılmıştı.. Buda benden olsun.. :)

• Özür dilerim hocam. Ana sayfada kirlilik olduysa şikayet edin isterseniz konu kaldırılsın. Videoları yarın mutlaka izlerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uplifting

quote:

Evet Carl Sagan'ın videoda anlattığı gibi ben de inanmıyorum. Zaten videoda belirtildiği gibi astrologlar burç fallarına çok kapalı yorumlar yazıyorlar ve ben 1 tanesinin bile bana çıktığına rastlamadım. Videoyu izledikten sonra daha sağlıklı tartışmalar yapabiliriz.

Yalnız ben balık burcuyum. Burç yorumlarına ara sıra bakarım karakterimle çok uyuşuyo. Yani balığı okurken ben böyleyim diye okuyarak psikolojimi o yöne de itmiyorum ama cidden doğruluk payı da var bence burçların.

Herkesin karakteri farklı olduğuna göre bir falın küçük bir yüzdelik kesime cevap vermesi zaten kaçınılmazdır. Ama aynı burca sahip her kişinin benzer karakteristik özellik gösterme ihtimali de yoktur. Neyse, ben çok inanmasam da bu konudaki inancınızı kırmak istemiyorum, sonuçta benim inandığım şeyin daima mutlak doğru olma ihtimali de yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 2 Ekim 2013; 1:25:09 >

• quote:

Özür dilerim hocam. Ana sayfada kirlilik olduysa şikayet edin isterseniz konu kaldırılsın. Videoları yarın mutlaka izlerim

Hiç gereği yok ben takılmam böyle şeylere. Göremeyen arkadaşlarımız tekrar görsünler.. :)
  • @xLordRealx: Benim tanıdığım balıklarla espri anlayışlarımız aynı olsa da bazıları benim kadar karakterli değildi malesef. Yalnız bu burç işinin yükseleni, ay burcu filanda var belki ondan dolayı etkileri vardır hocam?

@Ali Sami Yen:
  • quote:

Astroloji'nin bilimle ilişkisini bana açıklayacak birisi var mı? Bu burçlar gerçekten doğru mudur nedir ne değildir. beni bir aydınlatın

Arkadaşım fiziksel olmayan birşeyi bilimle nasıl bağdaştırıp açıklanmasını bekliyorsun ?
  • Bu konuda fazla bilgili değilim o yüzden yanlış bir iddiada bulunursam lütfen düzeltin. Bildiğim kadarıyla bu burçlar ve yıldızların konumu bundan yaklaşık 2000 sene önce düzenlenmiş sisteme göre yapılmaktadır ve 2 boyutlu bir evreni baz almaktadır. Oysa yıldızların ve gezegenlerin birbirine konumu bu 2 boyuta göre değildir en az 3 boyutlu bir uzaydayız. Ve belgesellerde söylendiği gibi yeni gezegenler bulundu ve dünyanın dönüş yörüngesi 23 derece değişti. Bugün de bu değişimden dolayı sanıyorum şu an bildiğimiz burçların değiştiğini söyleyen bir haber okudum. Siz kendinizi başak sanıyorsunuz mesela ama halbuki aslanmışsınız. Bunca sene okuduğunuz burç yorumları ve kendini inandırıp şartlamanız boşa gitmiş gibi gözüküyor bu durumda. Zaten yapı olarak bakıldığında burç,yükselen,alçalan şu gezegeninde şu burç var olayı ile her burcun her özelliğini almanız mümkün bu durumda tutmama gibi bir imkanı kalmıyor. Ama bende şu özellik yok diyorsunuz yükselen giriyor devreye voltranı tamamlıyor. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın havada kalıyor sanki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Eostre

quote:

Astroloji'nin bilimle ilişkisini bana açıklayacak birisi var mı? Bu burçlar gerçekten doğru mudur nedir ne değildir. beni bir aydınlatın

Arkadaşım fiziksel olmayan birşeyi bilimle nasıl bağdaştırıp açıklanmasını bekliyorsun ?

Çok biliyorsan açıkla o zaman bilimin fiziksel olmayan şeylerle alakası olmadığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirkaans

Bu konuda fazla bilgili değilim o yüzden yanlış bir iddiada bulunursam lütfen düzeltin. Bildiğim kadarıyla bu burçlar ve yıldızların konumu bundan yaklaşık 2000 sene önce düzenlenmiş sisteme göre yapılmaktadır ve 2 boyutlu bir evreni baz almaktadır. Oysa yıldızların ve gezegenlerin birbirine konumu bu 2 boyuta göre değildir en az 3 boyutlu bir uzaydayız. Ve belgesellerde söylendiği gibi yeni gezegenler bulundu ve dünyanın dönüş yörüngesi 23 derece değişti. Bugün de bu değişimden dolayı sanıyorum şu an bildiğimiz burçların değiştiğini söyleyen bir haber okudum. Siz kendinizi başak sanıyorsunuz mesela ama halbuki aslanmışsınız. Bunca sene okuduğunuz burç yorumları ve kendini inandırıp şartlamanız boşa gitmiş gibi gözüküyor bu durumda. Zaten yapı olarak bakıldığında burç,yükselen,alçalan şu gezegeninde şu burç var olayı ile her burcun her özelliğini almanız mümkün bu durumda tutmama gibi bir imkanı kalmıyor. Ama bende şu özellik yok diyorsunuz yükselen giriyor devreye voltranı tamamlıyor. Hangi açıdan bakılırsa bakılsın havada kalıyor sanki...

Aynen. Bu haberi bende okumuştum. Yeni burç tablosuna göre de kova oluyorum

• quote:

quote:

quote:

Çok biliyorsan açıkla o zaman bilimin fiziksel olmayan şeylerle alakası olmadığını.

Yahu aciklanacak ne var burada ? Sen antarktikaya da gidip bilim desen adamlar sana ayni seyi soyler. Burclar gibi dogrulugu ve varligi fiziken kanitlanamayan birseyin nasil bilimle alakasi olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yahu aciklanacak ne var burada ? Sen antarktikaya da gidip bilim desen adamlar sana ayni seyi soyler. Burclar gibi dogrulugu ve varligi fiziken kanitlanamayan birseyin nasil bilimle alakasi olur ?

Fitness hocam yıldız tozlarından bahsediyordu ve bunun bilim olduğunu söylüyordu benim de bu konu hakkında pek bir bilgim yok. ama madem mesajımı alıntılayıp bana: "Arkadaşım fiziksel olmayan birşeyi bilimle nasıl bağdaştırıp açıklanmasını bekliyorsun ?" demesini biliyorsan uzun uzun açıklamasını da yapman gerekir. cevabın 2 satırlık bir şey. bu kimseyi tatmin etmez dostum. varsa bildiğin yazarsın.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.