Şimdi Ara

burç uyumu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yengeç erkeği ile terazi kızı anlaşabilir mi?
    bi kız adayımız var da merak ediyor o terazi ben yengeç
    :)))

• evet
  • yengeç erkeğiysen yaşamına girecek olan kızlara şimdiden huzur,mutluluk ve uzun ömür diliyorum.ihtiyaçları olacak.yengeçi yermiorm bende yengeç kadınıyım ama erkeği korkunç oluyor.kıhhh
  • yengeç kadını kotu oluo asıl walla ben terazıyım,yenec kadınıyla pek anlasamadım
    ablamda yengec onlada anlasamıom
  • başka düşüncesini söyleyecek olan yok mu
  • bende yengeç kadını ile sıfırım
  • yengeç ile terazi birbirini çok sevebilir ama anlaşma konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
    eğer evlilik falan düşünüyorsanız ilerde çok sık kavga etmeye kendinizi hazırlayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum bu arada seni için araştırdım,

İkinizin birbirinize Uyumu
    Her iki tarafta ilişkilerine çok önem verir. Ancak sosyal olarak daha aktif olan Terazi, Yengeç’in utangaç, içe dönük davranış tarzından kolaylıkla bunalabilir. Yengeç’in gereksiz endişeleri Terazi’nin ister istemez farklı alanlara kanalize olarak, ondan uzaklaşmasına neden olabilir. Terazi’nin güzel şeylere ve sosyal yaşama rahatlıkla para harcaması, Yengeç’in güvenlik ihtiyacı ile bağdaşmadığı için, diğer bir problem de budur. Ancak iki taraf da birbirilerinin ihtiyaçlarına ve önceliklerine saygı göstermeyi başardığı zaman, kalıcı bir ilişki olabilir. Öncü nitelikten olan Terazi ve Yengeç arasında Zodyak’ta zorlayıcı bir ilişki bulunmaktadır. Aslında duygusal olarak hassas olan bu insanlar bir orta yol buldukları takdirde çok iyi anlaşırlar. Önemli nokta anlayış geliştirilmesidir. Terazi de en az Yengeç kadar duygusallığa ihtiyaç duyar. Dolayısıyla bu çiftin cinsel yaşamı romantizmle bezenmiş, nezaketten ve yumuşaklıktan asla uzaklaşmayan bir birlikteliktir. Duygularını rahatlıkla konuşması ve davranışlarıyla ifade edebilen Terazi Yengeç’in rahatlamasında önemli bir rol oynar.

• teşekkür ederim...
  • hurafe inanmayin burc uyumlarina fln! :D
  • peki koç erkeği ile yani benle balık kadını hagi konularda uyum sağlar veya sağlayamaz
  • Ya varya bu devirde hepiniz okumuş mürekkep yalayıp yutmuş insanlarsınız nasıl böyle şeylere inanabiliyorsunuz. Yok yıldız şööyle olunca böyle oluyomuş. Yok şu gesegen buraya konunca bilmem ne oluyomuş. SAFSATAAAAAAAAAA
  • ben aslan burcuyum akreple anlaşırmıyız , diyelim ki anlaştık nereye varır bu düzeyli bi ilişki olur mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: elmayra

yengeç erkeğiysen yaşamına girecek olan kızlara şimdiden huzur,mutluluk ve uzun ömür diliyorum.ihtiyaçları olacak.yengeçi yermiorm bende yengeç kadınıyım ama erkeği korkunç oluyor.kıhhh

hadiii ne yapıyor yengeç erkeği. kıskaçlarıyla o öpücük yapan dudaklarından yakalayıp seni ısırıyormu ?
  • hayatımda yengeç erkeği kadar bunalım hiç bi burç erkeğine rastlamadım.herşeyden bi karamsarlık çıkarıor.mutlu ol be adam die bağırasın gelior.ee ben de yengeç im depresyona aynı zamanlarda girersek birlikte bileklerimizi keseriss.yok olmas imkanı yok.şimdi bi balık buldum akıllara zarar bi paranoyayengeç erkeği bana ah etmiş demek ki
  • Bende balık ım nasıl bir paranoya merak ettim benden iyisi var mı acaba :)))

(no smoke, no ikizler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErTech -- 19 Şubat 2005, 10:05:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.