Şimdi Ara

Burası Benim Mekanım (Silver 5 Elo Hell Günlük)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle gelen herkese benden bir çay.

Burada size 25 günde nasıl silver 5 ten gold 1 olacağımı göstereceğim. Gerçekçi olalım, imkânsızı isteyelim.

Şuanki durumum:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 4 Ekim 2013; 23:18:00 >

• illa nazar değdir diyosan, yapacak bi şey yok

-hadi bakalım, stres yok sinir yok / teamwork op flaming op
    gold seni bekliyor

çay kaçak mı
  • hayırlısı olsun server west mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeaglePower

hayırlısı olsun server west mi ?

Evet.

İlk oyunum. Kazandım ve serilere kaldım. Fazla söze gerek yok, bot lane kötüydü ama akali fb vermesine karşın earlyde iyi feedlendi ve ben de sheni 2. turretin altına mahkum edince farmda yapamadı zavallı oyun gg.

• destekçinim. Çayda güzelmiş .

ben de westte 2 gün önce silver 5 tim şimdi silver 3 üm. Yapılmayacak şey değil.

Ekleme: ama senin w/l kötüymüş. win de kaç lp geliyo? Bende 25 veriyo winlerde lp. Daha hızlı ilerleyebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shateiel -- 5 Ekim 2013; 2:46:01 >
  • Takipteyim. Silver 5 im çıkamıyorum kaldım böyle. West. Zorlana zorlana 70 puana çıkmıştım 3 maçta tekrar dibe indim, duo olarak girebilecek arkadaşlar varsa West : Ripskilll
  • Çay sevmeyenlere başka seçenek yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

quote:

Evet.

İlk oyunum. Kazandım ve serilere kaldım. Fazla söze gerek yok, bot lane kötüydü ama akali fb vermesine karşın earlyde iyi feedlendi ve ben de sheni 2. turretin altına mahkum edince farmda yapamadı zavallı oyun gg.

farmın çok iyi iyi oynuyormuşsun gibi bir hisse takıldım takip

• Her mac oynadigin bi rol var mi yoksa ne kalirsa o mu? Ben silver 4 um westte ve kafam cok karisik bi ara supp oynayarak cok iyi gidiyordum ama sonra supp ile tasimak cok zor diye ne kalirsa onu oynuyorum ve surunuyorum suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal de çıkarsında w/l kötü az lp geliyordur
  • olursun
  • Allah kurtarsın.

• Başarılar. İnşallah hak edenler bu sezon gold olurlar.
  • 2 hafta önce silver 5 tim aslında değilki orda olmalıydım 1 2 lig çıkıp trollluyordum deniyordum bişiler ap twich vs :D
    2 hafta önce bu sezon 3 bitecek dendi ve şuan silver 1 100 puandayım serideyim bakam gold çıkacakmıyız ilk maç şimdi
  • server west bu arada dün arkadaşım baya bi ilginç olay yaşamış east nord ta adam silver2 ymiş işte vs silver 1 çıkmış ordan seri vs seriden sonra direkt gold 4 atmış gold 4 seriye çıkmış 2 maçta hemen sonra seriden sonra gold 2 ye atmış şuan plat için serideymiş nasıl işse bende anlamadım
  • +5,+3,+0 gelmeye başladığında imkansızı görüceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shateiel

destekçinim. Çayda güzelmiş .

ben de westte 2 gün önce silver 5 tim şimdi silver 3 üm. Yapılmayacak şey değil.

Ekleme: ama senin w/l kötüymüş. win de kaç lp geliyo? Bende 25 veriyo winlerde lp. Daha hızlı ilerleyebiliyorum.

W-L kötü ama 3 aydır oyuna girmediğim için 20-25 LP arası geliyor kazanınca, kaybedince 16 LP civarı gidiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: 15Yasindayim

quote:

Orijinalden alıntı: _Shinku_

quote:

Evet.

farmın çok iyi iyi oynuyormuşsun gibi bir hisse takıldım takip

quote:

Orijinalden alıntı: Reborn.

Her mac oynadigin bi rol var mi yoksa ne kalirsa o mu? Ben silver 4 um westte ve kafam cok karisik bi ara supp oynayarak cok iyi gidiyordum ama sonra supp ile tasimak cok zor diye ne kalirsa onu oynuyorum ve surunuyorum suan

Elimden geldiğince oynamaya çalışırım da genelde ADC oynarım.

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

normal de çıkarsında w/l kötü az lp geliyordur

20-25 civarı arası geliyordu en son.

• Serinin ilk maçını kazandım.

Maokai oyunu taşıdı resmen. Çok iyi ganklar atıyordu adam. Kill filan bırakmadı gerçi ama olsun. Lux tam bi faildi. Botlanede başa baş gidiyorduk biz. Mao sayesinde free win.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 5 Ekim 2013; 8:31:42 >
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Botda başa baş güzel bir şekilde gravesle geçinirken topta nasus aatroxu feedledi sonra afk yim diye ağlamaya başladı midde fizz feedledi sonra hepsi bota gank geldi biz de feedledik oyun gg.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.