Şimdi Ara

Burak Yılmaz ve Selçuk İnan takımdan ayrı stattan ayrıldılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bcan402

heyt be selçuk efendi...

-devre arası imzalıyorum

-sezon sonu imzalıyorum

-avrupaya gidiyorum

-SELÇUK İNAN GALATASARAY'da...

şimdi öyle gs taraftarından küfür yersin...trabzon taraftarından en azından yılda 1 kere o da avni akerde yiyorsun..

yani kısaca biz anadolu kulübüyüz demek istedin heralde . Bu kadar belli etmiyeydin ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: invertal

quote:

heyt be selçuk efendi...

-devre arası imzalıyorum

-sezon sonu imzalıyorum

-avrupaya gidiyorum

şimdi öyle gs taraftarından küfür yersin...trabzon taraftarından en azından yılda 1 kere o da avni akerde yiyorsun..

yani kısaca biz anadolu kulübüyüz demek istedin heralde . Bu kadar belli etmiyeydin ya

ne alaka ? yani niye öyle birşey demek istemişim ki ? avrupa muhabbetine mi takıldın ? avrupaya kasıt türkiye dışı bir kulüp demek değil midir bu muhabbetlerde ?

yok o değilse trabzon selçuktan sonra 1 kez şl de 1 kez avl gruplarında yer aldı problem ??

• Mümkünse ülkedende gitsinler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Experianc

quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Programin sonunu yazmamissin

Onu artık hayalgucune biraktim

• O kadar para cebime girdikten sonra duşumu da alırım 3 saatte beklerim 5 saatte. Futbolcular tuhaf insanlar. Belki hayattaki maddi anlamda en şanslı kişiler. Dert yok tasa yok. Taraftar gördüm okula işe gitmiyor arkadaşı dalgaya alacak diye ya bunlar. Evde onu bunu düdükleyecek...

quote:

Orijinalden alıntı: Noseyparker

Şu Trabzonluların geçmişiyle yapışık yaşamasını da anlayamıyorum. 3 sene olmuş hala Selçuk Burak. Nasıl bir ruh halidir ki bir oyuncuya 3 sene küfredebiliyorsun...

haa emre belözoğlu fenere gitti diye yıllarca küfretmediniz adama..? tamam..

Katılıyorum.

Orijinalden alıntı: Ljubav

Beraber karıya gitmişlerdir.

Taklitlerimden sakınınız

heyt be selçuk efendi...

-devre arası imzalıyorum

-sezon sonu imzalıyorum

-avrupaya gidiyorum

siz selçuktanda buraktanda alacağınızı aldiniz iyide hizmet ettiler .

2 yılda bize hiz met ettiler teşekkür edip yollar ayrılmalı .yıllarca gol makinası diye traşmakinası aldınız burak sizde kaç gol attı insan teşekkür eder. şimdi varmi öle gol atan fw iniz teşekkür edebileceğiniz.

sonuçta insan belli zaman sonra yeteneklerini kaybediyor Selçuk sizdede olsa bu sezon kötü oynaycaktı sizde kovacaktınız.

• Kesinlikle artık yol ayrımına gelinmiştir Selçuk ve Burakla.Hadi Burak malesef Türk futbolunda şu anki en iyi yerli forvet olduğundan yine kalabilir ama Selçuk için alternatifler yaratılabilir seviyedeyiz. Bu Umut G. olur ya da ne bileyim gurbetçi bir oyuncu falan hallolur. Kimse de biteriz mahvoluruz demesin. Arda Efendi de giderken herkes Galatasaray'ın batacağını düşündü aksine takım şaha kalktı. Eğer takımda kangrenli bir yer varsa kesersin. Tedavi edip iyileştiremezsin.

Orijinalden alıntı: oğuzhan kayar

quote:

heyt be selçuk efendi...

-devre arası imzalıyorum

-sezon sonu imzalıyorum

-avrupaya gidiyorum

siz selçuktanda buraktanda alacağınızı aldiniz iyide hizmet ettiler .

2 yılda bize hiz met ettiler teşekkür edip yollar ayrılmalı .yıllarca gol makinası diye traşmakinası aldınız burak sizde kaç gol attı insan teşekkür eder. şimdi varmi öle gol atan fw iniz teşekkür edebileceğiniz.

sonuçta insan belli zaman sonra yeteneklerini kaybediyor Selçuk sizdede olsa bu sezon kötü oynaycaktı sizde kovacaktınız.

haklısın.

ben şahsen karşılarına çıkabilsem teşekkürümü ederim.hatta yerlerinde olsam ben de aynı şeyi yapıp istanbula transfer olurdum..

ama selçuğun böyle oyalaması çok can sıkıcı olmuştu.zaten selçuk gs ye gidince burak da o gazla 33 gol atıp gs ye gitti çok belli..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.