Şimdi Ara

Burak Yılmaz ÇİN'de (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
8.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kurtulduk be

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'nin son yıllardaki en golcü oyuncusu ve Milli takim forvetinin 8(6) milyon euroya çine gitmesi skandaldır. Nereden baksan 15m olmasi gerekirdi bonservisinin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsyi bu hale getiren başkan filan değil taraftarlar,mesela yazın niasseyi alacaklardı gidip takımı akhisara çeviriyorlar dediniz,şimdi niasse evertonda,burağı istemiyordunuz şimdi umuta kaldınız,geçmiş olsun,şuan formanızdaki yıldız haricinde kasımpaşa kadrosundan bir farkınız yok ki kasımpaşanın en azından eren derdiyok gibi bir formda forveti var sizde oda yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Exalted1903

    Arkadaşım bu adam gol kralı değil miydi Şampiyonlukları getiren adam değil miydi ? Bu adamın dengi golcümü aldın ki sen bunu gönderiyorsun, Gs de çok ilginç şeyler oluyor vesselam. Bakıyorum 8e giderse Tsnin alacagı para da düştümü 6.5 milyon kalacak ki biz Atıncı 6 ya verdik, bence çok ucuza gitti, gerçi maliyeti çoktu Gsye bir yerden kayıp bir yerden kazanç oldu, Ama Umut size çok aratır Burak'ı.OoOo Aziz size sağlam gömüyor ben bunları yazarken, acın Spor kanallarını.

    burak çin kulübünden 8 milyon euro garanti para alacak ayrıca maç başı 30 bin euro bu yüzden bonservisi düşük ayırca defolsun gitsin gerekirse forvetsiz oynarız.
  • El salla el salla burak yılmaaaaz el salla

    Kol salla kol salla qraaaaaaaaaaaaaaaal kol salla

  • Tamam seviniyoruzda umuta kaldik farkindasiniz degilmi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burak'ın gitmesine üzülenler GS maçlarını izlemiyorlar, NET!
    Zaten her maç Burak ve Umut yüzünden 9 kişi oynuyoruz, bir kazma gitti biri kaldı. Umut'u da hediye verseydik keşke yanında.
    Hatta Sabri'yi de 1-2 M €'ya verseydik.

    Forvet olarak Sinan veya Podolski oynar. Hatta Volkan Pala'yı da kadroya alsınlar. Bir genç oyuncu deneyelim.

    Zaten bu sezon lig gitti, Avrupa'da başarıyı Buraklı kadro ile bile beklemeyin. Kupayı alalım yeter. Bunu yaparken de boş durmayalım bir iki genç oyuncu deneyelim.
    Şunu akıl edemez mi kimse şu takımda!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devilcry345

    gsyi bu hale getiren başkan filan değil taraftarlar,mesela yazın niasseyi alacaklardı gidip takımı akhisara çeviriyorlar dediniz,şimdi niasse evertonda,burağı istemiyordunuz şimdi umuta kaldınız,geçmiş olsun,şuan formanızdaki yıldız haricinde kasımpaşa kadrosundan bir farkınız yok ki kasımpaşanın en azından eren derdiyok gibi bir formda forveti var sizde oda yok.

    Yav he he, hiçbir konuda taraftarı dinlemeyen yönetimin Niasse olayında dinleyesi tuttu dimi? Alamadık işte basbayağı, adamlar belli ki kiralamak istemedi, biz de kiralık istiyorduk zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trip atanlar var yahu anlamak gerçekten güç. Adamın bonversivi 3 yıl daha bizdeydi ve o gönderilmeden yani o maaş yükünden kurtulmadan yeni bi forvet alamayacağımızı da bilmesi gerekiyor taraftarın.

    Bunun faydasını seneye daha net göreceksiniz trip atanlar.

  • < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerini bilmedi galatasaray taraftarı bu adamın . Ne kadar vasat bi forvet olsa da o hep övündüğünüz başarılarda bu adamın inanılmaz payı var be arkadaş . Burağı sevmem etmem Escude ile olan pozisyonda kendi attıgı günden beride antipatim vardır . Ama kendi taraftarından bu tepkileri görmeyi haketmedi .

    Neyse bakalım eu 16 ya nasıl yansayacak bu durum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten gs burak olsa da olmasa da 3.olacak yani gayet iyi transfer hem yillik ucretinden kurtuldular hem de 6m kasaya girecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umutuda arada kaynatsaydık ne iyi olurdu ya
  • Burakma bizi ühüü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Şampiyonluğa oynadığımız için mi yanlış zaman ?

    Yada CL'den dolayı mı yanlış zaman ?

    Bırak amatörlüğü şu yönetimin bu zamana kadar en doğru hareketi.

    Ama şunu ekleyim bu transfer pazarlığını yapması için Beşiktaş yönetimine rica etseydik kesinlikle 10 milyon'a satılabilirdi. Bu para bizim yönetim için büyük başarıdır. Sonunda kurtulduk. Kendisinin takıma pozitif katkısı yok denecek kadar azdı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih2085

    Zaten gs burak olsa da olmasa da 3.olacak yani gayet iyi transfer hem yillik ucretinden kurtuldular hem de 6m kasaya girecek

    Gs 4. Bile olamaz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırakın Burak şöyleydi böyleydi ağızlarını. Klübe faydası oldu. Karşılığında yıllık 4m euroyu temiz cukkaladı. Sözleşmesinin sonuna kadar dursa 14m daha alacaktı ki bu parayı hak edecek ne yapacaktı ?
    GS'ın son maçlarını izlemediniz sanırım. Rakip stoperlerin arasında ruh gibi dikilip, kaleciden dönen topa ayağını bile uzatmaya tenezzül etmeyen, top indirmeyi geçtim top kontrolü özürlü ve ofsayttan bi haber forvete hiç bir takımın ihtiyacı yok. Takım 4-6-0 oynasın demeye başlamıştık. Şimdi Denizli inatla Umut'u forvet oynatırsa, Umut'ta fazla dayanamaz. En geç sezon sonu uzar gider.
    Benim gözümde çakma kraldı. Bir nevi özüne dönmüş. FB Yenilmiş. Burak gitmiş. Güzel bir gece geçiriyoruz ...
  • selçuk'da giderse kaptanlığı gerçek sahibi olan sniejder'e verip takım tekrar toparlamaya başlar zannımca.

    bu ikili fatih terim gittiğinden beri takımı baltalyordu.
  • Gelsin %25
  • Şimdi bize 1adet pivot santrafor 1 adet de sprinter golcü lazım. Takımda golcü kalmadı. Umut'u saymıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.