Şimdi Ara

Burak Özçivit Fiziği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/18/e7/fc/18e7fc34485422ff163598d1816e3530.jpg Burak Özçivit Fiziği

Arkadaşlar benim ulaşmak istediğim vucut yapısı tam olarakta böyle parçalı durmaktan ziyade iri ve saglam durmak bu vücüt için veya böyle bir vücut için neler yapmalıyım biraz yardımcı olmanızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
     Burak Özçivit Fiziği Burak Özçivit Fiziği

• iri olmak istiyorsan dorian yates i örnek al burak özcevit nedir veya bu vucut mudur ?

omuzları geniş oda yapı olarak sanırım aşırı bir calısma goremedim attıgın resimde
  • 185 olup genetik olarak iri kemikli ol sonra haftada 1 spor yap diyetine de dikkat etme.

vay arkadaş 35 cm kollu adama iri diyecek halde insanlar var...

• parçalı olmayan iri sağlam duran fizik bence böyle olur.
     Burak Özçivit Fiziği
  • Sırf ünlü olduğu için iyi görüyolar örn : brad pit in fight club daki hali bomboş ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertmertmertx

Sırf ünlü olduğu için iyi görüyolar örn : brad pit in fight club daki hali bomboş ..

aynen öyle dogruyu söylemek gerekirse sokakta görsem selfie cekilebilirmiyiz derim . ama ünlü olmasın normal bi burak olsun salona gelsin bebe programı yazar verrim eline . cunku bebe programından öte bi vucut yok omuzlar genetikten geniş ona eyvallah en baştan dedim zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Necip Uysal
    10 yıl önce açıldı
    Sabri adamdır adam...
    9 yıl önce açıldı
    Harun Tekin = Yerli Muslera
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elbise uzerindeyken gayet iyi gozuken kizlarin en cok ilgisini cekecek vucut. Biraz akli olan amaci iyi gozukmek yarismaya falan katilmak degilse parcali gorunmenin sixpack adonis yapmanin eger sokakta ciplak gozukmuyorsan celimsizlikten baska birsey olmadigini bilir. Soruna gelirsek ben olsam full body calisir spliti sallardim agir kaldir bu vucuda gelmek zor degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbomanlet

185 olup genetik olarak iri kemikli ol sonra haftada 1 spor yap diyetine de dikkat etme.

vay arkadaş 35 cm kollu adama iri diyecek halde insanlar var...

Var bi 38 - 39

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.