Şimdi Ara

Burak'ın Gelişimi ve Popülerliği Galatasaray'a borçludur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
75
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene 33 gol atmasına karşın sürekli ofsaytte kalan, forvet mevkinde duran, bekleyendi.topu önüne alıp sürmezdi.tüm penaltıları o kullanırdı.kaleye yakın yerlerden alakasız şutlar atardı.fizik olarak iyi değildi.cl maçında varlık gösteremedi.
    Galatasaray'a gelince Fatih hoca ve teknik ekibin çalışmalarıyla aslında 10/4 üzerinde olan performansı
    şuan itibari ile 10/9 seviyesindedir.
    Burak Trabzonspor'da gelişmediki sadece mevkisi forvette oynatıldı.
    Galatasaray'a gelince pres yapan, ofsatyti aşan, top sürek, çalım atan gerektiğinde orta sahaya gelen bir tam donanımlı forvet oldu.
    Burak'ın bu sıralarda Yurt dışında birçok klübün dikkatini çekme nedeni Şampiyonlar Ligindeki golleri + performansıdır.
    Trabzonlar cl liginde vasattı.33 gol attı 5milyon euro bile vermedi Lazio
    Kendisi sezon sonu Alt.madrid giderse performansı 10/10 a çıkar içindeki Falcao ile Avrupada çok başarılı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• " içindeki Falcao ile " ile "çalım atan" cümleleri hariç aynen katılıyorum.
  • Burak gitmesin tek diyeceğim bu.Muslera gitsin Burak gitmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

geçen sene 33 gol atmasına karşın sürekli ofsaytte kalan, forvet mevkinde duran, bekleyendi.topu önüne alıp sürmezdi.tüm penaltıları o kullanırdı.kaleye yakın yerlerden alakasız şutlar atardı.fizik olarak iyi değildi.cl maçında varlık gösteremedi.
    Galatasaray'a gelince Fatih hoca ve teknik ekibin çalışmalarıyla aslında 10/4 üzerinde olan performansı
    Galatasaray'a gelince pres yapan, ofsatyti aşan, top sürek, çalım atan gerektiğinde orta sahaya gelen bir tam donanımlı forvet oldu.
    Burak'ın bu sıralarda Yurt dışında birçok klübün dikkatini çekme nedeni Şampiyonlar Ligindeki golleri + performansıdır.
    Kendisi sezon sonu Alt.madrid giderse performansı 10/10 a çıkar içindeki Falcao ile Avrupada çok başarılı olur.

''Forvet mevkinde duran bekleyendi''den sonrasını okumadım.

• Hocam öyle bakmamak gerek sonuç olarak bu adam ülkenin unuttuğu bir topçuyken trabzonda tekrar tüm ülkenin gündemine geldi burada şenol hocanın tek katkısı mevkisini belirlemek olmasa gerek tabi ki Galatasaraya gelince gelişim süreci daha hızlı devam etti maç tecrübesi turnuva tecrübesi kazandı farklı sistemlere uyum sağlamayı kısacası trabzondaki burak yılmaz galatasaraya gelince teknik yapı dışında psikolojik olarak daha büyük gelişim sağladı ...

Hocam şuna katılmıyorum burak trabzonsporda da alıp gidebiliyordu topları aslında uzun uzun yazmaktansa burak trabzondan gelince burada sıfırdan öğrendiği bir şey yok denecek kadar az ancak elinde olanları geliştirdi bu mantıkla düşünürsek arda turan bizde hiç gelişmedi dememiz gerek
  • Forum tam çoluk çocuk yuvası valla elin vasat oyuncularını ayyuka çıkarırlar ellerinde dünyanın en popüler oyuncusu var laf ederler.Ya çoluk çocuk ya da evde göbeğini kaşıyan tipler bunlar.Bir şey yazıyon biliyorsan yaz bilmiyorsan da göbeğinden atma laf kalabalığı etme
    Al bak bakalım durarak mı atmış golleri...

ligde bilemem lig için diğerleri de az çok idare ederdi fakat CL de Galatasaray Bu yerini Burak YILMAZ'a borçludur.

• Görgüsüzlükte son nokta. La bu adamı parlatan biziz zaten. Bize geldiğinde Burak diye bir futbolcumu vardı?

Adam zaten kendisi söylüyor beni bu hale getiren Şenol hocadır diye. Sen hala neyin kafasını yaşıyorsun ? Evet bizdeyken bu kadar iyi değildi kabul ama 10 üzerinden 4 diyemezsin sen 33 gol atan adama. Madem o kadar vasattı size geldiğinde neden "oooo Burak geldi" falan diyordunuz. Boş boş edebiyat yapan ilk Galattasaraylı sensin. 3 senedir bu forumdayım düşün yani halini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi

Forum tam çoluk çocuk yuvası valla elin vasat oyuncularını ayyuka çıkarırlar ellerinde dünyanın en popüler oyuncusu var laf ederler.Ya çoluk çocuk ya da evde göbeğini kaşıyan tipler bunlar.Bir şey yazıyon biliyorsan yaz bilmiyorsan da göbeğinden atma laf kalabalığı etme

ligde bilemem lig için diğerleri de az çok idare ederdi fakat CL de Galatasaray Bu yerini Burak YILMAZ'a borçludur.

senin yaş kaç sen kimsin?
    benim yazım trabzonspor dan sonra Galatasaraydaki gelişimi
    okumayacaksan çık konudan niye boş insansınız siz?

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Görgüsüzlükte son nokta. La bu adamı parlatan biziz zaten. Bize geldiğinde Burak diye bir futbolcumu vardı?

Adam zaten kendisi söylüyor beni bu hale getiren Şenol hocadır diye. Sen hala neyin kafasını yaşıyorsun ? Evet bizdeyken bu kadar iyi değildi kabul ama 10 üzerinden 4 diyemezsin sen 33 gol atan adama. Madem o kadar vasattı size geldiğinde neden "oooo Burak geldi" falan diyordunuz. Boş boş edebiyat yapan ilk Galattasaraylı sensin. 3 senedir bu forumdayım düşün yani halini.

bugünki açıklamalarına bak gazete oku o zaman başarımda Fatih hocanın katkısı büyük diyor
    Şenol hoca onu forvet mevkiinde oynattı sadece.geçen sene cl liginde ne yaptı?

• quote:

Görgüsüzlükte son nokta. La bu adamı parlatan biziz zaten. Bize geldiğinde Burak diye bir futbolcumu vardı?

Kesinlikle her noktasına katılıyorum.Burak zaten komple bir striker olmuştu Trabzondayken... GS de tek geliştirdiği darbeli kafa vuruşları oldu.Geçen sene bir tane Trabzon maçını izlemeyenler bunlar kafaya takma ben her maçını izledim trabzonun Burak'a hayrandım.Asıl sözleşmesinde ''5M gibi komik bir rakama serbest kalır ''maddesini koyan Trabzon yönetimi yansın şimdi hatasına...Öyle ki Burak çok öldürücü koşular driplingler ve uzun koşular yapıyordu Trabzondayken şimdi onu yapamıyor çünkü trabzondayken doğru koşuyordu ve koşması gerektiği anda koşuyordu ve kimse de durduramıyordu 90+ larda pek çok maç çevirdi trabzon burak sayesinde hatırlayın.Ama GS de 60-70 dk aşırı efor sarfediyor (FT sağolsun)sağa sola defansa her yere koşuyor deli gibi bir o rakibe bir bu rakibe koşuyor ve 60 da tükeniyor.Çünkü bunu yapmıyor diye FT Bursa ve BJK maçlarında kesti Burakı.Bu süper striker Ft nin istediklerini yapmazsa yine kesik yiyecek çünkü.Bana göre bu süper golcü gücünü asla ve asla oraya buraya koşarak tüketmemeli ve sadece kaleye doğru , gole doğru, tabelaya doğru koşması lazım Burak'ın...GS takımında Presi de başkaları yapsın bir zahmet....

• quote:

quote:

Forum tam çoluk çocuk yuvası valla elin vasat oyuncularını ayyuka çıkarırlar ellerinde dünyanın en popüler oyuncusu var laf ederler.Ya çoluk çocuk ya da evde göbeğini kaşıyan tipler bunlar.Bir şey yazıyon biliyorsan yaz bilmiyorsan da göbeğinden atma laf kalabalığı etme

Bana bak Burak düşmanı vatandaş.Galatasaray ligde öyle ya da böyle giderdi.Fakat GALATASARAY CL de bu geldği noktayı Burak YILMAZ'a borçludur ve o da takımını sırtlamış bunun sonucunda kendisi de parlamıştır.Yani senin söylediğinin aksini yaptığı için Galatasaray ı buralara getirdiği için Burak YILMAZ parlamıştır.

• quote:

geçen sene 33 gol atmasına karşın sürekli ofsaytte kalan, forvet mevkinde duran, bekleyendi.topu önüne alıp sürmezdi.tüm penaltıları o kullanırdı.kaleye yakın yerlerden alakasız şutlar atardı.fizik olarak iyi değildi.cl maçında varlık gösteremedi.

Nk061 nickli arkadaşın dediği gibi burakta kendi söyledi beni geliştiren şenol hacaydı dedi ha tamam gs'enin buraka katkısı bence avrupada duyulması ki zaten gol kralı olunca bu avrupada duyulma ibreside doğal olarak arttı birde şampiyonlar ligi gibi kulvarda gol krallığına oynamak var kolay iş değil 10/4 falan yazmışsın gs ye gelmeden önce bu baya bi saçma değilmi sence bi düşün benim fikirlerim bunlar.

• quote:

quote:

quote:

Bana bak Burak düşmanı vatandaş.Galatasaray ligde öyle ya da böyle giderdi.Fakat GALATASARAY CL de bu geldği noktayı Burak YILMAZ'a borçludur ve o da takımını sırtlamış bunun sonucunda kendisi de parlamıştır.Yani senin söylediğinin aksini yaptığı için Galatasaray ı buralara getirdiği için Burak YILMAZ parlamıştır.

sen birşeymi içtin?
    Trabzonsporda yapamadıklarını Fatih hoca ve ekibinin başarıdığını bu sayede tam donanımlı bir Avrupa forveti olduğunu, Avrupada önünün açık olduğunu yazıyorum
    GELİP BANA BURAK DÜŞMENI DİYOR
    LAN İLK ÖNCE OKUUUUUUU OKUUUUU NE YAZDIĞIMIZI

• quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Nk061 nickli arkadaşın dediği gibi burakta kendi söyledi beni geliştiren şenol hacaydı dedi ha tamam gs'enin buraka katkısı bence avrupada duyulması ki zaten gol kralı olunca bu avrupada duyulma ibreside doğal olarak arttı birde şampiyonlar ligi gibi kulvarda gol krallığına oynamak var kolay iş değil 10/4 falan yazmışsın gs ye gelmeden önce bu baya bi saçma değilmi sence bi düşün benim fikirlerim bunlar.

hocam trabzonsporda cl maçı yaptı izledim.1-2 şutu varmıydı yokmuydu onu bile unuttum o derece vasattı.
    hatta bir tane şutu öyle kötü vurduki top tribünden dışarı çıkacaktı Avni Aker'deki maçtı sanırım Lille ile Sow un golü vardı o maç diye hatırlıyorum.
    Şenol Hoca geliştirdi demem için Ofsaty sorunu, kafa vuruşu sorunu, pres sorunu, topla dripling, sonra en önemlisi şu aralar fizik tam fit kondisyon arttı.

• quote:

quote:

bugünki açıklamalarına bak gazete oku o zaman başarımda Fatih hocanın katkısı büyük diyor

Hocam kafanız mı güzel Allah aşkına ? Biz CL'deyken takımımızda Sneijder, Drogba gibi yıldızlarmı vardı? Saçma saçma şeyler söylemeyin. Galatasaray'ın kadro kalitesinin bizden iyi olduğu apaçık ortada. Gerçi belkemiğinizi bizim adamlar oluşturuyor ya neyse

Galatasaraydaki Burakla Trabzonspordaki Burak'ı kıyaslayamazsınız. Burak'ı Burak yapan Trabzonspordur.

• quote:

quote:

quote:

Hocam kafanız mı güzel Allah aşkına ? Biz CL'deyken takımımızda Sneijder, Drogba gibi yıldızlarmı vardı? Saçma saçma şeyler söylemeyin. Galatasaray'ın kadro kalitesinin bizden iyi olduğu apaçık ortada. Gerçi belkemiğinizi bizim adamlar oluşturuyor ya neyse

Galatasaraydaki Burakla Trabzonspordaki Burak'ı kıyaslayamazsınız. Burak'ı Burak yapan Trabzonspordur.

peki Burak'ı burak yapan Trabzonspordur diyelim 33 gol atmış, Lazio neden 5 milyon euro vermedi
    Ofsaty sorunu, kafa vuruşu sorunu, pres sorunu, topla dripling sorunu Burak Trabzonsporda iken bu sorunlar vardı.
    bunları geliştirmeyene 5milyon euro verilmezdi ki öyle oldu.
    GS a geldi bu sorunları aştı.
    Fatih Terim, Kasımpaşa maçından sonra Burak ı kesti aklı başına geldi.

• Siz şu an CL'de çeyrek finaldeyseniz siz yatın kalkın Burak'a dua edin, Burak GS'ye borçluymuş yav he he...
  • Burak ın gelişmesine katkı sağlasaydın 10 sene önce sağlardın. Trabzon da 30 gol atmış adamı alıp " aha biz de gol atmaya başladı " demek abestle iştigalden başka birşey değildir. Burak kendini yetiştirdiysen Trabzona gitmeden önce yetiştirdi ve Trabzonda Şenol Güneş sayesinde parladı. Çünkü kimse onu forvet mevkiinde denemedi. Adamın ışığını Şenol hoca görüp değerlendirdi. Siz de altın yumurtlayan tavuğu görüp almış şimdi de aha bu altın yumurtluyor çünkü biz aldık diyorsunuz.
  • Şenol Güneş'in katkısı elbet oldu ama tavan yapmasında ki en büyük etken Fatih Terim ve Galatasaraydır. Bunu kimse inkar edemez. Burak Trabzonda kalmış olsaydı şu an bu kadar popüler olabilir miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Siz şu an CL'de çeyrek finaldeyseniz siz yatın kalkın Burak'a dua edin, Burak GS'ye borçluymuş yav he he...

Geçen sene Trabzonsporlada CL de atsaydı ya gol toplan 2 şutu vardı 1 tanesi tribün dışına
    boş konuşuyorsunuz
    Galatasaray kimseye muhtaç değildir.
    geçen sene 33 gol atan adama lazio 5milyon euro vermedi
    siz sahtesiniz.aratın 1 tane burak kazmadır kötüdür diye mesajım yok
    Kasımpaşa maçından sonra Fatih Hoca kesmeseydi Burağı daha çok küfür ederdiniz
    Burak formunu FAtih hoca ve ekibine yani Galatasaray a borçlu
    baktı kasımpaşa maçından sonra böyle pres yapmadan olmayacak formayı alamam
    naptı çalıştı
    ilk önce yazmadan önce düşünün

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.