Şimdi Ara

Burak'a verilen penaltıyı gören var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Penalti dogru, yapmayin etmeyin.

Ah şu pozisyn Fenerbahçe lehine olacaktı. Ne yorumlar olurdu acaba.

Artık komik olmayı da geçti bu iş.

Orijinalden alıntı: Mitandirr

Solidfb yine gelmiş fener bölümünden çok burda zaten adam.

Bölümler ilgilendirmiyor beni. Sizin gibi fanatiklik yapılacak taraftar forumu olarak görmüyorum bölümü. Hangi bölüm farkında değilim zaten.

Orijinalden alıntı: solidfb

quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

@solidfb

geçmiş olsun, seni yeniden görmek güzel

Teşekkürler yazmayacağım artık. Belli kişiler ısrarla devam ediyor insanları rahatsız etmeye onlara cevap yazıyorum.

Burada laf anlatmak zor, o yüzden vazgeçtim tek tük anca.

Basket bölümü güzel.

Zaten futbol keyfi kalmadı.

Bir ironi seziyorum

• _____________________________

Kocaman Umutlarımızın Sahibisin!
  • quote:

solidfb
    Bölümler ilgilendirmiyor beni. Sizin gibi fanatiklik yapılacak taraftar forumu olarak görmüyorum bölümü. Hangi bölüm farkında değilim zaten.

Bunu sen mi söylüyorsun.Senin yüzünden 2 kere 4 gün yedim.
    Sen bu forumdaki en ağır tahrikçisin.
  • Penaltı diyen Ts li kişiler, siz futbol izlemeyi bırakın arkadaşım. Penaltı diyen kaç kişi?

1881-193∞
  • bu mu la penaltı?
    böyle penaltı olmaz beyler, kendinizi kandırmayın. kaleci bir kere topu çelmiş ve çizgisini korumuş.
    burak bariz bir şekilde kaleci ile aynı hatta koşuyor. ne yapsın adam "geç buyur yiğidim" mi desin?

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Penaltı diyen Ts li kişiler, siz futbol izlemeyi bırakın arkadaşım. Penaltı diyen kaç kişi?

Sabah bir daha izlediklerinde, penlatı olmadığını anlayacaklardır
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • eboue nin ilk bursa maçındaki penaltısı verilmedi ve bu penaltı ha vay canına

ya şu ilkokullu çocuklar gibi lehe verilen her karar doğru,aleyhe verilenler yanlış saçmalamasını bırakalım artık..
    bu posizyona penaltı diyenleri de anladım insan bu kadar mı fanatik olur

Orijinalden alıntı: orion88

Maçtan önce ligtv de quiz diye bi program vardı ve konugu buraktı.En sevdigin hakem sorusuna Abitoğlu demişti. Art niyet aramıyorumda ilginç geldi.Ha bu arada maçı izlemedim.

"SEVMEDİĞİM HAKEM VAR HATTA SEVMEMEKTEN BİLE ÖTEYE GEÇMİŞ OLABİLİR"

En sevdiği hakemin Mustafa Kamil Abitoğlu olduğunu söyleyen Burak, şöyle konuştu:

"En sevmediğim hakem var; kesinlikle var. Yani hatta sevmemekten öteye bile geçmiş olabilir ama burada ismini zikretmeyeceğim. Çünkü play offlar var. Daha çok maçım var."

http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/burak-yilmazin-en-korktugu-savunmaciSXHBQ267756SXQ

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.