Şimdi Ara

Burak'a verilen penaltıyı gören var mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
2.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Burak çakalının her hafta yaptığı şeyler bunlar alıştık.
    Ama yemin ediyorum bunu sow veya bien falan yapsaydı böyle her hafta her hafta bize 20 30 konu açıp söverlerdi.

Deli gibi aşığız FENERBAHÇE

Bu Dünya'yı yakarız senin için

Şampiyonluk gelince
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

insan biraz futboldan anlayacakki futbol ile ilgili konuşabilsin bu pozizyonda tartışılacaksa başka ne diyelim buraklan kalecinin ayakları arasındaki mesafe bile herşeyi ortaya koyuyo adam topu kalecinin arkasına geçirmiş ama kendi geçememiş nasıl bir mantık içerisindesiniz siz

kaleci topa düzgün müdahale etmişse kaleci orda burak'ın ayağını koparsın hiçbirşey olmaz ama eğer burak topu kaleciden kurtarıp gol atıcak olursa o durumda kaleci düşürürse %100 penaltı olur..Ardanın top kapmalarını bilirmisin sen ? örnek vereyim arda rakibin yanından ayağına yatar rakip düşer ama topa müdahale ettiği için devam edilir buda onun kaleci versyonu işte .

arda örneğini sevdim,o hareketi anlatmaya çalışıyorum herkese ama anlamıyorlar!
    insanlar güzelim taktik varken neden bodoslama dalar çözemiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nathan_Drake

quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

insan biraz futboldan anlayacakki futbol ile ilgili konuşabilsin bu pozizyonda tartışılacaksa başka ne diyelim buraklan kalecinin ayakları arasındaki mesafe bile herşeyi ortaya koyuyo adam topu kalecinin arkasına geçirmiş ama kendi geçememiş nasıl bir mantık içerisindesiniz siz

kaleci topa düzgün müdahale etmişse kaleci orda burak'ın ayağını koparsın hiçbirşey olmaz ama eğer burak topu kaleciden kurtarıp gol atıcak olursa o durumda kaleci düşürürse %100 penaltı olur..Ardanın top kapmalarını bilirmisin sen ? örnek vereyim arda rakibin yanından ayağına yatar rakip düşer ama topa müdahale ettiği için devam edilir buda onun kaleci versyonu işte .

siz öyle zannedin burak orda açısını değiştirmiştir doğrudan kalecinin üzerine gitmemiştir penaltı doğrudur. lakin penaltıyıda burak aldırmıştır.yani faule mecbur bırakmıştır. örneğin ispanyada messi deparlan geçtiği adamın önüne geçer ve rakibe tek durdurma yolu faul seçeneğini bırakır böyle pozizyonlar ingilterede, ispanyada olsa gene kırmızı kart ve penaltı verilir bilip bilmeden atıp tutuyosunuz örneğin trabzonun ilk penaltısınada penaltı diyilmiyor ama yeni kurallara göre bu penaltıdır.artık topa müdahalede risk faktörü önemli bir etmen haline geliyor. trt de 4 yorumcu vardı 2 si penatı dedi öbürleride burak aldırmış dedi ve penaltı verilmeyebilirdide dedi selçuk derelide burak bu tür hareketlere girmemeli ama penaltıyı aldırmış dedi.
    İçtenliksiz, Sevgisiz, Pespaye, Paçoz isen, Evimize Gelme!
    Çilehanedir Burası, Hoşgörü Dergâhı Değil!
    Ahde Vefa Bilmez, Tövbe Tutmaz isen, Sakın Gelme!

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Kusura bakmayında Burağın penaltısı ve verilen kart gayet doğru. Maçta verilen diğer iki penaltı yanlış ama bu penaltıya laf etmek olmaz.

Ufuk lütfen tarafsız ol.
    Topa müdahale yok mu orada şimdi ?

• Abitoğlu nun düzgün yönettiği maç mı var? onun canı ne isterse öyle karar verir.

birbirimizi anlamamız için aynı dili konuşmamıza gerek yok,
    ezildikten sonra hepimiz aynı şarabız.
  • Normalde topa yapılan müdahalelerde eğer oyuncuya da sert bir müdahale varsa faul veriliyor diye biliyorum. Ancak bu oyuncu Burak olunca artık inanasım gelmiyor. Sağ olsun sürekli kendini attığı için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hakemin görmesi de gayet kolay, topun açısı hayvan gibi değişiyo, burak mı savurdu o topu taca? hakeme artniyetli de diyemeyiz skor 3-1 zaten. komple saçmalık işte

Orijinalden alıntı: darkingfb

Bize her yer penalti.

CPU: AMD Ryzen 5600x | Cooling: Scythe Fuma 2 | MB: MSI B450 Gaming Plus Max | GPU:EVGA Rtx 3070 FTW | RAM: Crucial 16GB 3800 @16-20-16-38 | SSD: JAMESDONKEY JD12 512GB NVMe | MONITOR: SAMSUNG LC24FG73 24' 144Hz 1Ms | CASE: MSI Mag Vampiric 010M | PSU: GIGABYTE G750H 750W 80 Gold | KEYBOARD: CORSAIR K68 Cherry MX Red Switch | MOUSE: RAZER Deathadder V2 | PAD: STEELSERIES Qck | HEAHPHONE: LOGITECH G PRO X
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

Bize her yer penalti.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.