Şimdi Ara

Burada kafanıza taktığınız,ağladığınız kızları gerçek hayatta görseniz kendinizden utanırsınız.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
3.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizin arkasından ağladığınız,özgüvenim yok tipim yok vs. diye dert yandığınız kızları görseniz.Gerçek hayatta ne berkecanlar götürüyor onları bir bilseniz,whatsapptaki berkecanlarla yazışmalarını görseniz kendinizden utanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kim takıyor yada ağlıyor?
  • Kızların peşinden koşmayacaksınız, peşinizden koşturacaksınız, ona hisleriniz olduğu halde takmayın, başkasıyla ilişkiye girin, size kötü bir şey derse cevaplamayın bile, bırakın kulunuz köpeğiniz olup sürünen o olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4861A3F88

kim takıyor yada ağlıyor?
    Forumdakiler,sevgilim yok diye ağlayanlar

• Biri sırf yakışıklı diye whatsapptan nude atmalar...Sevgili olan kızların bile sevgililerinin arkasından ne işler çevirdiğini bilseniz asıl o zaman ağlarsınız.Beyler iyiliğiniz için söylüyorum kızlar için kendinizi üzmeyin.Kuşlar niye uçuyo diye üzülseniz bile daha mantıklı.

• Aydinlattigin icin tskler

• haklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu dediğin kapalı çember, kızlar bunu erkeklerle yaptığı için aynı şeyi dürüstçe seven kızlarda erkekler için söyleyebilir.

Burada kız ve erkek olmak farketmiyor insan olan birini bulup sevmek önemli

• berkecan olma qéyf
  • Bir bakıma doğru aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Biri sırf yakışıklı diye whatsapptan nude atmalar...Sevgili olan kızların bile sevgililerinin arkasından ne işler çevirdiğini bilseniz asıl o zaman ağlarsınız.Beyler iyiliğiniz için söylüyorum kızlar için kendinizi üzmeyin.Kuşlar niye uçuyo diye üzülseniz bile daha mantıklı.
    Pekala iyi güzel söylüyorsun söylediğin şeyler de birçok kız için muhtemelen doğru peki ne yapalım? Kendimden örnek vereyim muslumanim zina yapamam kızlara güvenmiyorum evlenmem ben ne yapayım söyle güzel kardesim elime kız eli değmedi yaş 20 ben ne yapacagim

• quote:

Orijinalden alıntı: BeautifulSwitzerland

Pekala iyi güzel söylüyorsun söylediğin şeyler de birçok kız için muhtemelen doğru peki ne yapalım? Kendimden örnek vereyim muslumanim zina yapamam kızlara güvenmiyorum evlenmem ben ne yapayım söyle güzel kardesim elime kız eli değmedi yaş 20 ben ne yapacagim

Alıntıları Göster
    İleriye dönük tavsiyeler vermiyorum.Orasının ne olacağını bilemem ama burada "sevgili bulamıyorum öhööö .s.s :'(" diye ağlayınca inanılmaz ezik görünüyorsunuz.(Seni kastetmiyorum)

Oysaki o kızları berkecanlar duvarlara vura vura ...

Sizin bakmaya kıyamadığınız kızlarla başkaları ana avrat küfrederek konuşuyor ve daha kötüsü bu,o kızların hoşuna gidiyor.Sizin ayıp olmasın diye efendi yaklaştığınız kız başkasıyla sırf yakışıklı diye orda burda yiyişiyor.

LAFIM BÜTÜN KIZLARA DEĞİL YANLIŞ ANLAŞILMASIN.AMA KIZLAR BASİT VARLIKLARDIR.BAZILARI BU ŞEKİL OLMASA BİLE TİPİNİZ İYİ OLSUN BİRAZDA PARANIZ OLSUN BAKIN NASIL DEĞİŞİYORLAR.ONLARI ETKİLEMEK İÇİN EFENDİ OLCAN,ÖZGÜVEN LAZIM,KİBARLIK LAZIM VS. GİBİ SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAPMAYIN.HEP DUYMUŞSUNUZDUR "EFENDİ YERİNE HEP MALUM ADAMLARI TERCİH EDERLER" DİYE.AYNEN ÖYLE.BU ZAMANDA MALUM OLAN TERCİH EDİLİR SİZDE FORUM KÖŞELERİNDE AĞLARSINIZ.

• Ünide sevgilisi olan kızların başkalarıyla öpüştüğünü yiyiştiğini,whatsapptan cinsel muhabbetler+nude gönderdiklerini az görmedi bu gözler.Ortam çok bozulmuş.Böyleleri için kendinizi küçük duruma düşürmeyin.

• ya üfff hala mı bu muhabbetler
  • quote:

Orijinalden alıntı: central CEE

ya üfff hala mı bu muhabbetler
    Ne yapayım be hocam forumda ağlıyorlar "kıza şunu diyemedim,yakışıklı değilim,kız beni tersledi" vs. ben de üzülüyorum kendilerini böyle canlılar için üzmesinler.

• İyi de dediklerin yeni, bilinmeyen seyler degil ki. Forumdakileri reddeden kizlar bunlari baskalariyla yapiyor zaten. Berkecanlar oldugu icin buradakiler ret yiyor. Bomboş konu yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

İyi de dediklerin yeni, bilinmeyen seyler degil ki. Forumdakileri reddeden kizlar bunlari baskalariyla yapiyor zaten. Berkecanlar oldugu icin buradakiler ret yiyor. Bomboş konu yani.
    Hala bilmeyen kardeşlerimiz var işte.Kızlar için intiharı düşünen bile var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sladko94

Bu mesaj silindi.
    İstiyorsan böyle bu devirde.Temiz kızlar da var ama çok çok çok nadir.

• Son 10 kız arkadaşımla ilişki yaşadım. Dışardan baksaniz evlenilecek kız dersiniz ortam bı tuhaf kızlar rahat hemen veriyor. Yaş 30 tecrübe ile sabit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sladko94

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    İşte insanlara kibarlık yaramıyor

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.