Şimdi Ara

bunun sebebi nedir problem nerede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

amerikan kamyonetlerinden var sorun ise su

araba gaz da iken direksiyonu saga kirdiginizda araba stop ediyor solda bir sey yok

benzinde iken de bir sorun yok kimse anlamadi problemi benzindeyken problem yok
    ben birsey anlamadimm yawwwww

• Tam kırdıgınızda direksiyon pompası devreye girer bu da aracın az da olsa devrini düşürür. Eğer araç LPG de benzinliye nazaran daha düşük rolantide çalışıyorsa devir düşmesinden stop etmesi normal
  • onada baktilar hatta gazla ilgili bir kac parcai degistirdiler gazdan dolayi motor daha dusuk gucte calisiyor diye ayar yaptilar gaz oranini yukselttiler hepsini yaptilar ama yok

hic birsey fayda etmedi benzinde hic bir problem yok

acaba diyorum bir gaz hortumu desem( hepsi bakir boru galiba) direksiyonu cevirdiginde bir yere sikisiyorda gaz gitmiyor falan mi acaba dedim

aracin sahibi de otobus tamircisi motorcu falan bir servis sirketinin garajinda teknisyen

iside bilen biri yani
    ama olmuyor bir turlu
  • araç ne??

benim impalada da gazda giderken 50yle 60la 100le farketmiyo,araba stop ediyodu

meğer beyine gelen elektrik sokketten çıkmış,onlara bakın diyecem ama ilgisiz...
  • dodge modelini bilmiyorum

biraz aksesuarli birsey

on silindirli canavar birseyy
  • quote:

Orjinalden alıntı: polotje

dodge modelini bilmiyorum

biraz aksesuarli birsey

on silindirli canavar birseyy

V10 sa kesinlikle 70li 80li model olamaz

2000li bişi herelde.daytona ya da dakota değaldır heralde çünkü galeriler bi ram getiriyo.

RAM mi?? o arabada da 8litre motor var anasını marşına basayım
  • aynı problem benim managerdada var.ama bende sola çevirince stop ediyo veya devir çok düşüyo.çözebilmiş deiliz.seninki çözülürse burayada yazarsan sevinirim.
    quote:

arkadasin birinde

araba gaz da iken direksiyonu saga kirdiginizda araba stop ediyor solda bir sey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu durum normal mi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: okeyn

aynı problem benim managerdada var.ama bende sola çevirince stop ediyo veya devir çok düşüyo.çözebilmiş deiliz.seninki çözülürse burayada yazarsan sevinirim.
    quote:

arkadasin birinde

• dediğinden şunu anlıyorum... lpg ile ilgisi yok gibi
    sağa kırdığında stop ediyorsa muhtemelen o anda yağ basıncındada bir artma oluyordur.
    hortumlardaki sıkışma buna müsade eder. komple direksiyon pompası ve hattını temizlettir vede kontrol ettir.
  • boruda kaçak vardır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.