Bildirim
bunun sebebi nedir problem nerede
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tam kırdıgınızda direksiyon pompası devreye girer bu da aracın az da olsa devrini düşürür. Eğer araç LPG de benzinliye nazaran daha düşük rolantide çalışıyorsa devir düşmesinden stop etmesi normal -
onada baktilar hatta gazla ilgili bir kac parcai degistirdiler gazdan dolayi motor daha dusuk gucte calisiyor diye ayar yaptilar gaz oranini yukselttiler hepsini yaptilar ama yok
hic birsey fayda etmedi benzinde hic bir problem yok
acaba diyorum bir gaz hortumu desem( hepsi bakir boru galiba) direksiyonu cevirdiginde bir yere sikisiyorda gaz gitmiyor falan mi acaba dedim
aracin sahibi de otobus tamircisi motorcu falan bir servis sirketinin garajinda teknisyen
iside bilen biri yani
ama olmuyor bir turlu -
araç ne??
benim impalada da gazda giderken 50yle 60la 100le farketmiyo,araba stop ediyodu
meğer beyine gelen elektrik sokketten çıkmış,onlara bakın diyecem ama ilgisiz... -
dodge modelini bilmiyorum
biraz aksesuarli birsey
on silindirli canavar birseyy -
quote:
Orjinalden alıntı: polotje
dodge modelini bilmiyorum
biraz aksesuarli birsey
on silindirli canavar birseyy
V10 sa kesinlikle 70li 80li model olamaz
2000li bişi herelde.daytona ya da dakota değaldır heralde çünkü galeriler bi ram getiriyo.
RAM mi?? o arabada da 8litre motor var anasını marşına basayım -
aynı problem benim managerdada var.ama bende sola çevirince stop ediyo veya devir çok düşüyo.çözebilmiş deiliz.seninki çözülürse burayada yazarsan sevinirim.
quote:
arkadasin birinde
amerikan kamyonetlerinden var sorun ise su
araba gaz da iken direksiyonu saga kirdiginizda araba stop ediyor solda bir sey yok
benzinde iken de bir sorun yok kimse anlamadi problemi benzindeyken problem yok
ben birsey anlamadimm yawwwww
-
quote:
Orjinalden alıntı: okeyn
aynı problem benim managerdada var.ama bende sola çevirince stop ediyo veya devir çok düşüyo.çözebilmiş deiliz.seninki çözülürse burayada yazarsan sevinirim.
quote:
arkadasin birinde
amerikan kamyonetlerinden var sorun ise su
araba gaz da iken direksiyonu saga kirdiginizda araba stop ediyor solda bir sey yok
benzinde iken de bir sorun yok kimse anlamadi problemi benzindeyken problem yok
ben birsey anlamadimm yawwwww
-
dediğinden şunu anlıyorum... lpg ile ilgisi yok gibi
sağa kırdığında stop ediyorsa muhtemelen o anda yağ basıncındada bir artma oluyordur.
hortumlardaki sıkışma buna müsade eder. komple direksiyon pompası ve hattını temizlettir vede kontrol ettir. -
boruda kaçak vardır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X