Şimdi Ara

Bunu hatırlayanınız var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Kaset takılmaz bunlara Ne günlerdi yahu. Boynum ağrırdı buna bakmaktan
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olduğunu bilen var mı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bunu oynadım

Orijinalden alıntı: Chirico

olmaz mı yaaa bi tane ucak oyunu hep oynardm benzn alınıodu bir de araba yarısı oynardm 3-4 tane bozdum bu atariden
    bir de kasetliler wardi yaklask 5 sene oncesine kadar we birbirinden degerli sayısız kasedim wardi 40ı aşkın civarda..hepsine de arkadaşlar 3er 5er kaset weriorlardı
    sadece goal 3 için 4 kasedimi feda etmiştim ama iiki almışım başka oyun oynamaz olmustum
    genelde 3in 1 5in1 gibi düşük sayılı kasetler daha kaliteli oluordu
    bir de tek oyunlular wardi ahh ozledm ya...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Probis -- 8 Eylül 2009; 2:42:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

Ben bunu oynadım
    />

Evet ne vaktimi yedi bu oyun. Ayrıca ileriki bölümlerdeki maymunlar süperdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okitov -- 8 Eylül 2009; 4:55:31 >

Ben bunu oynadım
    />

Ah ah ne günlerdi.

Orijinalden alıntı: Nymphetaminé

quote:

Ben bunu oynadım
    />

Ah ah ne günlerdi.

Bir bu oyunum vardı, bir de International Soccer 2000 diye bi oyun.Kaleci , rakip takımın ceza sahasında eline alıyodu, Ceza sahasının tam çaprazından vurunca hep gol oluyodu, özledim laağ

• quote:

Orijinalden alıntı: volkanakar

olmaz mı yaaa bi tane ucak oyunu hep oynardm benzn alınıodu bir de araba yarısı oynardm 3-4 tane bozdum bu atariden
    bir de kasetliler wardi yaklask 5 sene oncesine kadar we birbirinden degerli sayısız kasedim wardi 40ı aşkın civarda..hepsine de arkadaşlar 3er 5er kaset weriorlardı
    sadece goal 3 için 4 kasedimi feda etmiştim ama iiki almışım başka oyun oynamaz olmustum
    genelde 3in 1 5in1 gibi düşük sayılı kasetler daha kaliteli oluordu
    bir de tek oyunlular wardi ahh ozledm ya...

Adı ney bu oyunun biliyorum ama çıkaramadım.

• Atarilerden, gameboylardan, sokakta oynadığımız çamurlardan, kumlardan aldığımız zevki şimdi hiç bir konsol oyunundan dahi alamıyoruz...
    İmkanımız yoktu belki ama güzel zamanlardı o yıllar...
  • Arkadaşlar Kara Kutu ile günümüzün micro guineus aterilerini karıştıranlar var. Kara kutuya kaset neim takılmaz ayrıca Goal 3 gibi aşmış oyunlarıda yoktur. Arkadaşın screenshotlarını verdiği oyun Goal 3 ateride az oynamazdım bilgisayarda da oynuyorum kimi zaman. Gameboy Advance Emulatörü kolayca bulup oynayabilirsiniz. Ama kara kutu başka birşeydi. 90'lı olmama rağmen karakutuyu 5-6 yaşıma kadar olan dönemde oynamışlığım var. Teyzemin oğlu kendisininkini satmıştı, kuzeninki de arıza yapmıştı galiba. Yada Amiga 500 olduğu için biz karakutuyla pek ilgilenmezdik. Ama konsolların kralı bence Amiga 500 dü yada benim zamanımın konsolu olduğu için böyle düşünüyorum ama ateri gibi yalnız bir oyun konsolu değildi. Profosyoneldi. Ben oyun oynardım ama bunun yanında çok özel yazılımları da vardı. Kişisel bilgisayarın atasıydı diyebiliriz. S32 C64 ve A500 gibi konsolların bakıcısı ve satıcısı kalmadığı için tükendiler. Eskiden beyaz eşya satan bir yere oyun yaptırırdım ben. Listedeki binlerce oyundan rasgele seçer ve onu diskete attırırdım. Daha sonra kapandı orası, Eskişehirde de yapan yer kalmadı. Sene 96 falan olması lazım. Bir daha Amiga'dan eser kalmadı. Efsane konsolları Saygıyla anıyorum.
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.

• Azmı sabahladım atari 2600 başında annemlerden gizli. Ayrı zevki vardı, kasetlerini çok aramıştım bulamamıştım. Ne günlerdi yav.

Kaset takılmaz diyen arkadaşlar belki yanılıyorsunuz. Ben kaset takılıyor diye hatırlıyorum. Ama bulmak çok zordu o zamanlar bile.
    Buda kasetlerinden birkaç örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 8 Eylül 2009; 7:16:44 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.