ön tampan takılıyor araba ters dönüyor. onu nasıl başarıyor tartışılır.
Abi uğraşsan beceremezsin böyle bir şeyi
ne alaka anlamadım ya nasıl dondu o araba. acaba motor bolumunde modıfoyeden dolayı fazla ağırlıkmı var. aracın dengesı bozuk gıbı
quote:
Orjinalden alıntı: 34HRN60
ne alaka anlamadım ya nasıl dondu o araba. acaba motor bolumunde modıfoyeden dolayı fazla ağırlıkmı var. aracın dengesı bozuk gıbı
Hem öyle hemde içindeki tüm ağırlıkları çıkarıyorlar koltuk stepne vs boş olunca motor ağır çekiyor hali ile...
arac ters döndüğünde arka dingille bir modifikasyon olduğu belli. sanırım aracı arkadan sıcrattılar ön teker üzerinde gidecekti ama olmadı. yoksa arabanın önünün ağır olmasından dolayı ters döneceğini düşünmüyorum
arac ters döndüğünde arka dingille bir modifikasyon olduğu belli. sanırım aracı arkadan sıcrattılar ön teker üzerinde gidecekti ama olmadı. yoksa arabanın önünün ağır olmasından dolayı ters döneceğini düşünmüyorum
Katılıyorum
Yukardakilere ek olarak şunuda yapmış olabilirlermi ?
Arkadaki balataları çıkarıp arka fren sistemini bozmuşlardır
Aynı bisikletlerdeki olay gibi sadece ön fren basınca arkası havaya :)
adamlar difransiyele döşemiş sistemi kabak gibi meydanda herşey. bagajın içinde düzenek var zaten
öten dünyada yanacak bunlar ötede anlık zevk bunlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme