|
Forumda beni bilenler bilir açtığım konulardan. Bir türlü rahat edemedim. Ya tuttuğum evlerden yada ev sahiplerinden çekiyorum. Bir şey oluyor yani. Mutlaka bir sıkıntı çıkıyor. Bahtsız bir insanım sanırım. Konuya gelecek olursak. 2 ay önce bir eve taşındım. Evi tutarken o kadar da soğuk değildi havalar normaldi yani. Evi beğendik tuttuk. Son zamanlarda havalar da iyice soğuduğu için bariz bir şekilde hissediyorum artık evin bütün odalarından ve salondan cayır cayır soğuk hava geliyor. Banyoyu demiyorum bile sanki kutuplardaymışım gibi hissediyorum banyoya girdiğim zaman ev ile bir bağlantısı yok sanki aşırı soğuk oluyor. Bilgisayar odama giriyorum alttan bir soğuk geliyor sürekli. Biraz kontrol ediyorum duvarın köşesinden parkelerin oradan geliyor soğuk. Aynısı yatak odası ve salon için de geçerli bu arada. Yatak odası daha soğuk oluyor hatta gece uyuyamıyorum. Kombi açık ama evi ısıtmıyor boşuna çalışıyor. Olan yine bana oluyor. Çünkü bu şekilde ev ısınmadığı için yüksek miktar da fatura geliyor. Böyle bir sorun olduğunu bilsem ilk baştan evi tutmaz başka bir ev bakardım. Bu kış çok sıkıntı çektirecek ev çok soğuk oluyor. Böyle bir sorun olduğun da bu sorunu ev sahibi mi çözecek yoksa kiracı mı bilen var mı acaba? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt