Bildirim
Bunu Bilen Veya Hatırlayan Var Mı? (Ss’li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Vay be varlığını bile unutmuşum vardı bende de bunlardan.
-
20 yıllık bizimki. Le mans 24 Hr’nin seti hatta. Sizin de hatırlıyor olmanıza sevindim -
tipsizliğimin farkına varmadığım güzel günler...
-
aga be aynisi vardi bende de ama cocukken yollari mi tam oturtmuyordum ne araba tum pisti dolasamiyordu hatta arabaların altinda yanlis olmasin gri puskullu ya da metalimsi sey vardi onunla ugrasiyordum hep hata orada belki diye -
kırdıydım bunu ya çocukken ne kadar oyuncağım varsa hunharca parçalardım. duygulandım şimdi
-
Evet altında püsküllü şeyler var. Araba yola tam oturmayınca gitmiyor, yoldan çıktığında hemen yola geri koymak gerekiyor -
Daha ufağı vardı bende. Altlarındaki o püsküllü şey çok kullanınca sorun çıkartmaya başlamıştı takılıyodu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında pek oynamamıştık, şimdi eğlenceli geldi. Altındaki püsküller bozulmasın diye ne yapmak lazım acaba -
Gelmiş yine -
-
Aga be reklamları olurdu. Gözüm kalırdı bunlara😢. -
Kaç yaşlarındaydın o zamanlar? Eskiden alışveriş merkezlerinde oluyormuş, 15 dk 30 dk yarışıyorlarmış -
çok özenirdim ben buna bir buna bir de toy story'nin oyuncaklarını seviyodum
-
Toy story çok güzeldi. Çok kez izlememe rağmen hiç sıkılmıyordum -
Arkadaşımın vardı oynatmıştı birkaç kez. Çok heves etmiştim ama ailemin ekonomik durumundan dolayı isteyememiştim. Sahip olmak istemiyorum çünkü aklımdaki o tadı kaybolmasından korkuyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu saatten sonra zor bulunur hocam zaten. Bunun kadar kompleks olmayan türleri var hot-wheels adi altında. Fiyatları 400 lira civarı. -
-
Ben bundan istiyordum ama ailem bir türlü bulamamıştı :(
-
benim kaynımda vardı bundan bir gün onlarda oynarken araba yoldan fırlayıp havada uçarak kaynımın ağzından içeri girip boğazında takıldı kaldı öldü ertesi gün helvasını yedik fıstıklıydı
En Beğenilen Yanıtlar

tipsizliğimin farkına varmadığım güzel günler... |
Benzer içerikler
- dondurulmuş pizza tavada pişer mi
- phospho soda kullananlar yorumları
- araba alınca kan akıtmak gerekir mi
- kanalizasyon nereye gidiyor
- alkolsüz bira
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- dc açıldı mı
- black friday 2025
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X