Şimdi Ara

Bunu Bilen Veya Hatırlayan Var Mı? (Ss’li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu Bilen Veya Hatırlayan Var Mı? (Ss’li)

• Vay be varlığını bile unutmuşum vardı bende de bunlardan.

• Booker DeWitt kullanıcısına yanıt
    20 yıllık bizimki. Le mans 24 Hr’nin seti hatta. Sizin de hatırlıyor olmanıza sevindim
  • tipsizliğimin farkına varmadığım güzel günler...

• aga be aynisi vardi bende de ama cocukken yollari mi tam oturtmuyordum ne araba tum pisti dolasamiyordu hatta arabaların altinda yanlis olmasin gri puskullu ya da metalimsi sey vardi onunla ugrasiyordum hep hata orada belki diye
  • kırdıydım bunu ya çocukken ne kadar oyuncağım varsa hunharca parçalardım. duygulandım şimdi Bunu Bilen Veya Hatırlayan Var Mı? (Ss’li) 

• Evet altında püsküllü şeyler var. Araba yola tam oturmayınca gitmiyor, yoldan çıktığında hemen yola geri koymak gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Daha ufağı vardı bende. Altlarındaki o püsküllü şey çok kullanınca sorun çıkartmaya başlamıştı takılıyodu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Think- kullanıcısına yanıt
    Zamanında pek oynamamıştık, şimdi eğlenceli geldi. Altındaki püsküller bozulmasın diye ne yapmak lazım acaba
  • Gelmiş yine
  • Bunlar da arabaları
  • Aga be reklamları olurdu. Gözüm kalırdı bunlara😢.
  • GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Kaç yaşlarındaydın o zamanlar? Eskiden alışveriş merkezlerinde oluyormuş, 15 dk 30 dk yarışıyorlarmış
  • çok özenirdim ben buna bir buna bir de toy story'nin oyuncaklarını seviyodum

• Toy story çok güzeldi. Çok kez izlememe rağmen hiç sıkılmıyordum
  • Arkadaşımın vardı oynatmıştı birkaç kez. Çok heves etmiştim ama ailemin ekonomik durumundan dolayı isteyememiştim. Sahip olmak istemiyorum çünkü aklımdaki o tadı kaybolmasından korkuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • therkut kullanıcısına yanıt
    Şu saatten sonra zor bulunur hocam zaten. Bunun kadar kompleks olmayan türleri var hot-wheels adi altında. Fiyatları 400 lira civarı.
  • Bendeki bu
  • Ben bundan istiyordum ama ailem bir türlü bulamamıştı :(

• benim kaynımda vardı bundan bir gün onlarda oynarken araba yoldan fırlayıp havada uçarak kaynımın ağzından içeri girip boğazında takıldı kaldı öldü ertesi gün helvasını yedik fıstıklıydı Bunu Bilen Veya Hatırlayan Var Mı? (Ss’li) 

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.