Şimdi Ara

Bunları Hatırlayanlar Var mı? Yeni 'SS' 80's - 90's ve 2000'lerin başı (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
34
Favori
16.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir çok görseli net hatırlıyorum..okul çıkışı mutlaka yumiyum alır yerdim..kokulu defter silgi koleksiyonu yapmıştım hatta defterlere para yetmeyince kızlarla farklı defterler alır birbirimize birer sayfa verirdik..
    teknolojiyi bu kadar sevmeme ragmen şuan imkan olsa düşünmeden giderim o yıllara. O kadar basit şeylerle mutlu olurduk ki hortumun içine koyulan bir kagıt parçasıyla oyun yaratırdık kendimize.çocuklar en saçma şeylere bile mutlu olurdu ama şimdi bir oyuncak alınıyor yetmiyor daha daha istiyorlar onlar bile doyumsuz yetişiyorlar ve ne kadar alırsak o kadar artıyor mutsuzluk..
    gerçekten sadece parayla mutlu olunamayan yıllardı sokakta hayat vardı aileler bu denli korkmazdı çocuklarını sokaga salarken.
    biraz daha büyüdügümüzde yaz geceleri izin verilen bir saklambaç oyunuyla göklere uçardık.bir şey aldıgımızda sonunda düşen pay ne kadar az olursa olsun paylaşırdık.
    pahalı sayılan yiyecekleri toplum içinde tüketmeye izin yoktu çekinirdik, şimdi millet yedigini içtigini paylaşıyor dakikasına.
    herkesten herşeyden bir çıkar saglamaya çalışmazdık sadece iyilik için yapardık olması gereken oydu çünkü.
    ne zaman büyüdük de böyle olduk , tatsız tuzsuz bir hayat olacagını bilsek büyümeyi ister miydik.

• Ulan çok güzeldi he bok vardı büyüdük :/ Orta okuldan sonra güzel anım yok zaten son 10 yılım kayıp sanki. Turuncu fincanlar bizde de duruyor

Bunları Hatırlayanlar Var mı? Yeni 'SS' 80's - 90's ve 2000'lerin başı

• Mükemmel bi konu ya gece gece çok iyi oldu. %90 ını hatırlıyorum.
  •  Bunları Hatırlayanlar Var mı? Yeni 'SS' 80's - 90's ve 2000'lerin başı

Dışarıdan gelip arkadaşlarla Goal 3 oynamanın keyfini hala unutmuyorum.
  • vay be duygulandım geçmişe dönesim geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrum55

Benim o yıllara dair favorim üçgen kolonyolardı, hey gidi günler hey.

Bunlar ilk çıktığında ben meyve suyu sanıp direk ağzıma sıkmıştım ne biçim tadı var diye sövmüştüm kolonya olduğunu yeni görüyorum

• bu konuya dun baktiydim bugun sabah tvde stari izlerken bugun programinda(sari sacli bir kadin sunuyor) "Ah o 90'lar adi altinda " ayni resimleri yayinladilar biraz eleme yapmislar reklam iceriklileri kaldirip 2 -3 tane daha bir sey ekleyip surduler.Biri bizi takip ediyi ve haberlerimizi caliyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oLgan

quote:

Bunlar ilk çıktığında ben meyve suyu sanıp direk ağzıma sıkmıştım ne biçim tadı var diye sövmüştüm kolonya olduğunu yeni görüyorum

bir de leblebi tozu vardı boruyla(o zamanlar pipet ismi daha keşfedilmemişti) hüpp diye çekerdik

• of be of çocukluk güzeldi. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bir de leblebi tozu vardı boruyla(o zamanlar pipet ismi daha keşfedilmemişti) hüpp diye çekerdik

Bir de genze kaçtı mı, o aksiyon hiç bir yerde yok.

• HBB iyi tv

turkiyenin ilk karasal analog stereo yayini. oyle merak ederdim ki.. o yillarda tv iyi para degil ki stereo bir tv ufff..

• 79 doğumluyum, bunların hepsini biliyorum,
    hani derler ya hayat film şeridi gibi, aynen resimlere bakarken bir bir anılar hatıralar canlanı verdi,,,,
    daha neler neler...
  •  Bunları Hatırlayanlar Var mı? Yeni 'SS' 80's - 90's ve 2000'lerin başı

süperdi ya
  • şeker toplamaya giden çocuk kaldı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • monami pastel boya için ağlardım herkesde vardı sınıfta bende yoktu. alamazdı babam birgün almış kim bilir ne zorlukla almıştır. ne sevinmiştim dünyalar benim olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_jericho

quote:

quote:

quote:

Bir de genze kaçtı mı, o aksiyon hiç bir yerde yok.

sorma, yusuf yusuf olurduk

Thundarcatsları hatırlar mısınız? thunder thunder thundercats...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferrum55 -- 6 Kasım 2013; 8:54:41 >

• Arkadaşlar Reebook Pump ayakkabıyı hatırlayan var mı 92-95 arası çok meşhurdu.en az 5-6 sene sakladım bu ayakkabıyı sonra benden habersiz atmışlardı çok üzülmüştüm.Bilmeyenler için yazayım pump yazan yere defalarca basarak ayakkabıyı şişiriyordunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbr -- 6 Kasım 2013; 10:51:56 >
  • Eskiden hayat daha mı güzeldi, yoksa biz küçüktük diyemi daha güzel geliyordu bilmiyorum. Ama bugün deselerki geri alacağız herşeyi geriye dönelim karşı çıkmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Time

markasını hatırlamıyorum ama meybuz

memo dondurmaları hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Küçük bir çocuğa sevimli hediye olarak gözüksede oynarken çok sıkılıyordum sonra kırmıştım :)

ya bu arkadasimda vardi :(
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.