Şimdi Ara

Bunlardan hangisi alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar mevcutta A1 sahibiyim.Araç değiştirme konusunda fikrimi netleştirdim.Senede 25-30k km yol yapıyorum.Çoluk çocuk yok.12-13 litreler olmadığı sürece yakıt çok önemli değil, benim için sorunsuzluk çok daha önemli.Siz olsanız tercihinizi hangi yönde kullanırdınız? İlanları benzer özelliklerde sembolik olarak düşünün.Normalde gönlüm Mercedes'ten yana ama adada pahalı maalesef.2019-2020 dizel 1 serisi falan da bulunabiliyor.

Bunlardan hangisi alınır?
    Bunlardan hangisi alınır?www.kktcarabam.com
    2013 Model Otomatik Audi A5 | KKTCARABAM.COM
    https://www.kktcarabam.com/75327-audi-a5-lefkosa-benzin-otomatik

https://www.kktcarabam.com/70826-vauxhall-insignia-gmagusa-dizel-otomatik

https://www.kktcarabam.com/74843-mazda-axela-gmagusa-dizel-otomatik

https://www.kktcarabam.com/71060-jaguar-xf-girne-dizel-otomatik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A5 ve jaguar ateş ediyor gerçekten. Bu tür araçları Türkiye de yaşayan bizlerin ancak rüyamızda görecegi gerçeği

• Moueson kullanıcısına yanıt

Benimde gönlüm A5'ten yana hocam ama bu kadar para veriyorum(Kıbrıs'ta 16-17 bin poundlar araç için çok para olarak görülüyor.Türkiye'deki 3 milyon olarak düşünebilirsiniz algıyı.)acaba daha yeni bir arabamı alsam diyorum

• Jaguar keyfini denemek için jaguar diyorum Bunlardan hangisi alınır? 

• Kıbrıs’ta nasıl senede 30 bin km yapıyorsunuz? Ufacık ada, her gün magusa - Lefkoşa - Girne yapsanız ay da kaç km yapar? Neyse

Kıbrıs’ta parça, bakım durumu nasıldır? Benim pek bilgim yok ama gözlemlerim Japon arabaları çok dolaşıyor, tabi siz daha iyi bilirsiniz.

Verdiğiniz seçeneklerden ben a5 tercih ederdim özellikle quattro

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

Hocam işim ile ev arası 28 km toplam sadece işe git gel 56 km.Haftada 336 km, senede 17500 km.Ayrıyetten müzisyenlik yapıyorum haftada 1 kere bu kullanıma ek 60 km bir kerede 120 km toplam senede 9400 de o yani kisaca kendi ihtiyaci kullanımım ile birlikte 30 bin km leri buluyorum.Mantıklı olan japon arabaları ama fiyatları görünce çıldırıyorsunuz.30 bin pound a 2020 model Corolla da alabiliyorsunuz, G30 5 serisi de.Kendimi s4lak gibi hissediyorum bu seferde.

Parça sorunu da yaşamadım A1 de herşey var ama yinede genelde Türkiye'den alıyorum.Parça sorunu olmaz da işçilik ve parça fiyatları malum ben biraz ondan çekiniyorum yoksa A5 aklımı çelmedi değil.

Şu mantıkla baktım benim 2012 A1 im 13.000 sterlin civarı ediyor.Sadece 4000 pound ekleyerek araç A5 e dönüşmüş olacak mantığı ile düşünüyorum.

• Sizin attığınız sitedeki araçları inceledim, piyasaya bir baktım. Gerçekten dediğiniz gibi acayip bir piyasa hakim, size hak verdim.

Misal 95 model tempra 1900 sterlin yazmış. 2005 model focus ta 3500 sterlin. Bu nasıl oluyor? Saçma

Şimdi ben sizin kadar Kıbrıs’ı bilmem 2013 - 2014 senesinde askerlik görevimi şöför olarak yaptım. Lefkoşa Girne magusa üçgeni çok gezdim. Yollara hakimim. Ben a5 almak isterdim. Girne yollarında bir plan canlandı kafamda :D

Sitede a5 ilanlarını karşılaştıra bilecek. Piyasa araştırması yapacak bir seçenek görmedim. Tam kafamda bir araştırma yapılamıyor siz nasıl araç bulup alacaksınız valla zor. Tek site bu mu yoksa başka site var mı?

A1 den sonra a5 bakın derim. Sizin a1 aracınız ne kadar sürede satılır? Son olarak pazarlık durumu nasıl oluyor Kıbrıs’ta, misal 17800 sterlin yazılan bir aracın pazarlığında ne kadar fiyat düşüşü olur? 800 sterlin mi? Yoksa 1000 - 2000 sterlin düşüş olmaz sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araçlardan hangisi alınır ?
    13 yıl önce açıldı
    bunların hangisi iyidir
    6 yıl önce açıldı
    Sizce mantıklı olan hangisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kıng365 kullanıcısına yanıt

Hocam şimdi piyasa konusuna zaten girmiyorum farketmişsiniz bile ?Bunlardan hangisi alınır? ?

Diğer taraftan Kıbrıs'ta genelde Facebook grupları kullanılıyor araç alım satımında ve oturmuş bir piyasa yok lakin yinede gruplardaki arama sistemi ile birlikte seçenekler bulunabiliyor.Nakitiniz varsa tutturabildiğinize alırsınız.18 yazan aracı 15 e alabilirsiniz yani fakat ilan Yetkili Mercedes Benz Bayi'sine ait orada öyle bir pazarlık olacağını düşünmüyorum.Fiyatta ne ucuz ne pahalı.Benim için çok ucuz olmasından ziyade temiz olması mühim çünkü 600 bin verip aldığınız araba bir arıza çıkarttığında 100-150 bin TL ödeyebiliyorsunuz(Kur malûm)ve ödedikten sonra yine aynı paraya satabiliyorsunuz kısaca havaya atmış oluyorsunuz.Onun için 2-3 lira fazla olsun temiz, elden ele gezmemiş, bakımları zamanında yapılmış olsun bakış açım bu.

Araç satışlarıise yavaş olur, ben nakit alacağım sonra kendi aracımı istediğim fiyattan alıcı çıkana kadar bekleteceğim düşüncem bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.