Bildirim
Bunlara göre ne yapabilirim ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Mh'yi arayıp 8 mbit'e çektir hızı bakalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
fikrin için saol arkadaşım ama hızımı arttrmak için müşteri hizmetlerini aradığımda hattınız o hızı desteklemiyor diyorlar açıkçası bu konuyu da bu yüzden açtım sayılır... -
quote:
Orijinalden alıntı: BaranRaptor
quote:
fikrin için saol arkadaşım ama hızımı arttrmak için müşteri hizmetlerini aradığımda hattınız o hızı desteklemiyor diyorlar açıkçası bu konuyu da bu yüzden açtım sayılır...
bence rahatlıkla alır benım hat değerlerım senınkınden kötü 8mb ful alıyorum -
quote:
quote:
fikrin için saol arkadaşım ama hızımı arttrmak için müşteri hizmetlerini aradığımda hattınız o hızı desteklemiyor diyorlar açıkçası bu konuyu da bu yüzden açtım sayılır...
Sallıyorlar. Bir kere neye göre destekliyor neye göre desteklemiyorlar onu bile bilmiyorlar ki. Sen kısıtlamayı kaldırmalarını iste, koparsa tekrar indirtirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
Sallıyorlar. Bir kere neye göre destekliyor neye göre desteklemiyorlar onu bile bilmiyorlar ki. Sen kısıtlamayı kaldırmalarını iste, koparsa tekrar indirtirsin.
fikirleriniz için saol un arkadaşlar yarın ttneti arıyıp onlara bi güzel hesap sorcam sağolun...
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom modem internet ışığı kırmızı yeşil yanıp sönüyor
- ev interneti
- türk telekom altyapı başvurusu
- tivibu başka internette çalışırmı
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- zyxel modem kurulumu
- internetim çok yavaş
- faturasız kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X