Şimdi Ara

BUNDAN BÖYLE MÜŞTERİ ÖNCE PARASINI GÖNDERECEK VEYA ADRESİME GELECEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 BUNDAN BÖYLE MÜŞTERİ ÖNCE PARASINI GÖNDERECEK VEYA ADRESİME GELECEK
    (Sat/Tak) - ASUS GeForce GTX 670 Direct CU II TOP 2 GB - 400 TL

Kafama yatan her şeyle takas olur.

Sistem gitmiyor. Parçalayıp satsam, daha pahalıya gidecek. Bu sistemde çalışır vaziyettedir:https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=124836813

Default hızınnda referans 680'i, overclock'la 590'ı geçer. Dünyanın en sessiz ekran kartlarından biri. Hem idle'da, hem yükte sesi duyulmayan bir kart. Malzeme kalitesi öyle üst seviyede ki, üstteki fan kapağı ve backplate'i dahi metal. Portların üstündeki, fan kapağının devamı gibi görünen parça da, en sevdiğim klasik tabanca renginde, menevişli çelik.

Cihaz gerçek Mac Pro içinde, Mac OS Sierra ile driver vs. yüklemeye gerek kalmadan çalışıyor. Driver işletim sisteminin içinde mevcut.https://forum.donanimhaber.com/3000-tl-sat-tak-mac-pro-5-1-mid-2010-3-2-gtx-670-16gb--124494819#124494819

TechPowerUp'tan 10/10. Nadir, çok çok nadir bir not:https://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GeForce_GTX_670_Direct_Cu_II/33.html

W7 x64 ve i5-3570'le, overclocksuz yaptığım Valley benchmark sonucu:
    (Minimum FPS'ye dikkat)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Kadıköy Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• BUNDAN BÖYLE MÜŞTERİ ÖNCE PARASINI GÖNDERECEK VEYA ADRESİME GELECEK

• Kullanıp da en memnun kaldığım ekran kartlarından birisidir.

Sessizlik takıntısı olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

Kullanıp da en memnun kaldığım ekran kartlarından birisidir.

Sessizlik takıntısı olan arkadaşlar gönül rahatlığıyla alabilirler.

Hocam, önceden birkaç kez alışveriş ettiğim bir arkadaş, 750 Ti'ı 450'den 350'ye inip de satmadı bana. İlla 400 dedi. Bu kart eski, ama performansı ona göre fersah fersah üstün ve bu da çok sessiz bir kart. Fiyat sanki uygun gibi geliyor.

960, 1050 Ti seviyesinde:

http://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html

• @AVALONASH ile yarın takaslanmak üzere rezervedir.
  • Rezervasyon kalkmıştır. Üstüne yazmaya uğraşacak bir olay değil. WhatsApp konuşmamızı ekliyorum.
  • BUNDAN BÖYLE MÜŞTERİ ÖNCE PARASINI GÖNDERECEK VEYA ADRESİME GELECEK
    BUNDAN BÖYLE MÜŞTERİ ÖNCE PARASINI GÖNDERECEK VEYA ADRESİME GELECEKBUNDAN BÖYLE MÜŞTERİ ÖNCE PARASINI GÖNDERECEK VEYA ADRESİME GELECEKBUNDAN BÖYLE MÜŞTERİ ÖNCE PARASINI GÖNDERECEK VEYA ADRESİME GELECEKBUNDAN BÖYLE MÜŞTERİ ÖNCE PARASINI GÖNDERECEK VEYA ADRESİME GELECEK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarıdaki tipoloji yüzünden pırıl pırıl üniversite mezunu, dürüst arkadaşlar, cehennemin diplerinden Kadıköy'e gelmek zorunda kaldılar. Şimdi durup dururken kendilerini rahatsız edecek değilim. Umarım bir şekilde bu konuyu görüp, sebebini anlarlar. Gelecek olanlara bundan sonra ibret olarak bu linki vereceğim. Bu benim başıma gelen ilk dönmelik değil.
  • Üstüne yazmaya uğraşacak bir olay değil diyerek konuşma geçmişimizi eklediğiniz için teşekkür ediyorum. Konuşma geçmişinde olduğu gibi ben sizde olusturdugum magduriyeti gidermek için yapabileceklerimi söyledim güvenemediğiniz için takas veya alışveriş yapmak istemediğiniz söylediniz tabii en doğal hakkınız bu ama yukarıdaki tipoloji diyerek benden bahsetmeniz ve üniversite mevzunu dürüst arkadaşlar gelmek zorunda kaldılar diyerek beni ötekileştirmeniz, dolandrıcı-üçkağıtçı sıfatı yüklemeniz hiç hoş bir durum değil. Eğer gözünüzde bir sınıf farkı olusturacaksa üniversite diplomam halihazırda mevcuttur.
  • Fiyat rakipsiz olduğu için, pazarlıksızdır.

• Yav matrak bir katkısı oldu ekran kartını getirmemin. Paylaşayım... Sekiz yıldır çalıştığım, güvenlik konusunda aşırı hassas işyerime girerken, ilk defa çantamı açmak zorunda kaldım. 670'i saatli bomba sandılar güvenliklerafsvdksmajs.

• (X-ray'de harbiden öyle görünüyor meret.)

• Şimdilik satılık değil. PC kasam satılırsa, Mac Pro'ma takıp kullanacağım. Mac Pro 5770'le satılırsa, bunu da satarım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.