benim toefl 100 ama 1.5 senedir cehapeli şirkete sövmekten ingilizce çalışmaya vakit kalmadı sizce kovulacak mıyım? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 31 Mayıs 2025; 15:59:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Pazartesi şirkete yurtdışından bi yönetici gelecek onla konuşmam lazım.

-
-
Genel müdür olmayı iste ondan
En hızlı bu şekilde kovulursun
-
maraz yurtdışından gelen yöneticiye ingilizcesini göstermek isteyip kendini kovdururken :
-
22 sene evvel çok uluslu firmada çalışıyordum.
Bir gün bölge toplantısı sonrası müdür:
"Cemil haftaya Fransa' dan Mösyö Theron denetlemeye gelecekmiş, içimizde İngilzicesi olan bir tek sensin senin yanına vereceğ,m, hazır ol" dedi.
Mösyö Theron' u sabah erken saatte Beşiktaş Conrad Otel' den arabamla aldım.
Arabada giderken Möyö Theron' a o gün gerçekleştireceğim programı anlattım.
Daha sonra işe başladık.
Yabancı bir yöneticiyi görünce doktorlar ayrı bir ilgi gösterdiler, hatta bir nevi tercümanlık yaptım.
Günün sonunda Mösyö Theron' u yine oteline bıraktım.
Araçtan inerken benden çantamı da alıp lobiye gelmemi rica etti.
Aracı parkedip lobiye vardığımda Mösyö bir köşede vizkisini yudumluyordu.
Ben gelince "viski içer misin?" diye sordu, ben de "Soğuk çay alırım"
"Neden viski değil?" diye sorunca "Görevde içmem" dedim, bunun üzerine gülümsedi.
Mösyö çantamdan o gün çalıştığım broşürleri çıkarmamı istedi ve tek tek sordu ben de sevapladım.
Yarım saat kırk beş dakika sonra "Seninle çalışmaktan keyif aldım" deyince "Ben de sizinle çalışmaktan keyif aldım, gelecek ziyaretinizde sizi sorun yaşadığım yerler götüreyim, beraber sorun çözelim" dedim.
Gülümseyerek "Neden olmasın..." dedi.
Ertesi hafta şirket merkezindeki toplantıdan ayrılırken asansörde genel müdür ile karşılaştım:
"Cemil Bey Mösyö Theron sizinle çalışmaktan memnun kalmış, teşekkürlerini iletti" dedi genel müdür...
-
ben de okudum bunu. patroncuğun ödül vermedi mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X