Şimdi Ara

Bundan Böyle KONU DIŞINA CİDDİ KONU AÇMAYACAĞIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yönetimi ve kendini zeki zanneden üstün zekalı kişileri protesto etmek adına "KONU DIŞI" bölümüne ciddi,bilgilendirici,geliştirici hiç bir konu açmayacağım.
    Açtığım konular tamamen saçma sapan-troll konular olup bu bölümün zaten olmayan seviyesini yerin dibine geçirmek olacaktır.

Yeter artık,her bir konuyu baltalayan,trolleyen,saçma sapan yorum yazan bu kişilerle uğraşmak zorunda değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çocukla çocuk olma ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 27 Nisan 2015; 12:51:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen öyle yaparsan başkası öyle yaparsa nasıl adam olur burası

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

Çocukla çocuk olma ya

Aynen dostum ben de ondan dolayı bunu yapacağım,ama artık pes ediyorum.Bloklamak çözüm değil artık.

@EzoBride

Daha önce 2 kez aldım bu kararı hep söylediğin sebeple inadına yararlı konular açmaya çalıştım,ama şikayet etmeme rağmen trollere bir yaptırım uygulanmıyor ise ben elimi ayağımı çekerim bu işlerden.Bana "Kültür, Güncel ve Tarih / Bilim ve Teknoloji ve diğer bölümler yeter."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 27 Nisan 2015; 13:10:20 >
  • Nickin çok ciddiymis

• Bilim Kültür Bölümü var Konu Dışı Ciddi Bölümü var, eğer konuyu yine de buraya açmak istiyorsan bazı şeyleri kabul etmiş oluyorsun. Geyik, tiğe alma, gırgır vs bunlar gibi

Konuna ciddi bir yorumun gelmemiş olması o konunun sevilmediği veya istenmediği anlamına gelmez. Bilgiyi alıp yorum yazmak istemeyen onlarca kullanıcı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 27 Nisan 2015; 13:20:31 >
  • konularını yanlış yere açıyorsun gelip yönetimi suçluyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.