Şimdi Ara

bunalımdayım verıyorum damarı 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun eskı kız arkadasım unutumadığım ve hala sevdığım kız arkadasım nısanlandı . konusacak kımse yok dh anlar halımden dedım yazdım . belkı boş bır konu yazdım ama buyuzden rahatsızlık vermıssemde ozur dılerım
    arkadaslar bunu yaklasık 3 ay once yazmıstım dayanamadım bugun kızın ıs yerıne gıttım uzun zamandır gormemıstım nekadar guzellesmıs boğazım duğumlendı gorunce. sonra dedım barısalım kabul edersen bugun ıstemeye gelelım dedım herseye yenıden baslayalım dedım hıcbırını kabul etmedı. arkadaslar bu nasıl bır acıdır anlatamam gıderken boğazım duğumlendı konusamadım bıle nasıl unuturum bunu . bu nasıl bır kız psıkolojısıdır 4 yıl olmus beraberlığımız ama o gıttı nısanlandı bıle ben ıse hala unutamıyorum bır yardım bır fıkır arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civimli -- 15 Kasım 2008; 23:24:51 >

GÖZTEPE..
    t๏ קєгςєเשє เร t๏ รยŦŦєг.
  • amın dostum .ramazan olduğu ıcın ıcmıyorum tutuyorum kendımı ama bayramdan sonra ne olur bılmıyorum
    Bir umudum sensin Anlıyormusun ? Hayat yaşanmıyorki Senle olmadan !!
  • ne diyelim kardes kimsenin Allah kimsenin basına vermesin daha iisini bulursun sıkma canını

• Aklıma bir şarkı geldi hemen;

Yarimi ellere gelin etmişler..

Beyaz gelinliği giymiş üstüne
    Ne güzel yakışmış esmer tenine
    Siyah sürmeleri çekmiş gözüne
    Yarimi ellere gelin etmişler

Beline al kuşağı takacaklar
    Başına liralar asacaklar
    Ellerine kınalar yakacaklar

Suratını asmış gülmek istemez
    Düşünür derdini kimseye demez
    Evini bırakıp gitmek istemez
    Daha Fazla Göster
  • Rober Hatemo - Beyaz ve Sen
  • içinde bulunduğun durum zormus kardeş
    babaya selam içkiye devam

Orjinalden alıntı: civimli

usta aynı sarkıyı dınlıyorum ucdur basa alıp bıdaha dınlıyorum

Bir yerden sonra hayat devam ediyor bunu anlayacaksın ama kesinlikle şu içinde olduğun dönemi atlatman gerek,sıkılcaksın,üzülceksin,ağlıcaksın,içiceksin körkütük sarhos olana kadar,sonra anlayacaksın ki seni senden baska düşünen yok,yavas yavas açılcak gözlerin o zaman unutmaya karar verceksin..

Orjinalden alıntı: #Unique

quote:

Orjinalden alıntı: civimli

usta aynı sarkıyı dınlıyorum ucdur basa alıp bıdaha dınlıyorum

Bir yerden sonra hayat devam ediyor bunu anlayacaksın ama kesinlikle şu içinde olduğun dönemi atlatman gerek,sıkılcaksın,üzülceksin,ağlıcaksın,içiceksin körkütük sarhos olana kadar,sonra anlayacaksın ki seni senden baska düşünen yok,yavas yavas açılcak gözlerin o zaman unutmaya karar verceksin..

ama ınsan bıde dusunuyor yıllardır yanında olduğun sımdı bır baskasının yanında olucak bu cok koyuyor

• GELİN OLMUŞ GİDİYORSUN

Gelin olmuş gidiyorsun,

Bana veda ediyorsun,

"Sakın ağlama" diyorsun,

Ağlamamak elde değil.

Duvağına teller takıp,

Dertli pınar gibi akıp,

Gül yüzüne bakıp bakıp,

Ağlamamak elde değil.

Saçlarında sırma telin,

Neden sustu tatlı dilin?

Dün benimdin, bugün elin,

Ağlamamak elde değil.

Kader dostumsun .. Fakat bizi ayıran 600km.. Onu görememek ölüm gbi.. Yarın birgün evlenir.. Kahretsin

• Koymaz mı koyar tabi,diyorum ya yasıcaksın bu ara bunları,ama önemli olan sonra bu durumdan kurtarabilmen kendini..

Ne desem bos su an için.
  • Bende kız arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım, bir nevi severek ayrıldık. Şimdi senin yazdıklarını okuyunca acaba yarın öbürgün benim hatun nişanlansa yada evlense bendemi senin gibi olacağım diye düşündüm.

Sanırım öyle olmayacağım, muhakkak üzüleceğim ama ben ayrıldıktan sonra ona hiç bir şey deme hakkını kendimde bulmam, aksine mutlu olması için Allaha dua ederim. Benim nacizane düşüncemdir bu, karalar bağlayacağına sende bunu yapabilirsin. En azında kızın mutlu olduğunu hala nefes aldığını düşün ve yüzünde bir tebessüm belirsin.

Orjinalden alıntı: koktay

Bende kız arkadaşımdan ayrılmak zorunda kaldım, bir nevi severek ayrıldık. Şimdi senin yazdıklarını okuyunca acaba yarın öbürgün benim hatun nişanlansa yada evlense bendemi senin gibi olacağım diye düşündüm.

Sanırım öyle olmayacağım, muhakkak üzüleceğim ama ben ayrıldıktan sonra ona hiç bir şey deme hakkını kendimde bulmam, aksine mutlu olması için Allaha dua ederim. Benim nacizane düşüncemdir bu, karalar bağlayacağına sende bunu yapabilirsin. En azında kızın mutlu olduğunu hala nefes aldığını düşün ve yüzünde bir tebessüm belirsin.

o tebessüm o içi ne kadar yakıyor bilemezsin.. Onun başkasıyla mutlu oldugunu gördükçe içinin nasıl parçalandıgını .. eski günler adeta insanın gözünün önüne geliyor..

• Zor bir durum. Ama adı üzerinde eski. Bitmiş gitmiş. Yapacak birşey yok. O yüzden herşeyden daha değerli olan zamanı üzülerek geçirmemeye çalış.

Hepsi geçecek unutulacak emin ol. Zaman herşeyin ilacı.

Orjinalden alıntı: qpqpqp

Zor bir durum. Ama adı üzerinde eski. Bitmiş gitmiş. Yapacak birşey yok. O yüzden herşeyden daha değerli olan zamanı üzülerek geçirmemeye çalış.

Ya o ilacın yan etkileri?

• quote:

Orjinalden alıntı: GunayMan

quote:

Orjinalden alıntı: qpqpqp

Zor bir durum. Ama adı üzerinde eski. Bitmiş gitmiş. Yapacak birşey yok. O yüzden herşeyden daha değerli olan zamanı üzülerek geçirmemeye çalış.

Ya o ilacın yan etkileri?

O ilacın yan etkileri şu anda beni çok kötü vurmakta. Ne kadar mantıklı düşünmeye çalışsamda ara ara öyle bir çarpmaktaki tarif edemem.

Ama biliyorumki ilacın yan etkilerininde tek ilacı yine kendisi yani zaman.O yüzden yapacak birşey yok.En az kayıpla,en az yan etkiyle atlatmaya çalışmaktan başka.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.