Şimdi Ara

Bunalıma girmek üzereyim :|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu aralar (3-5 aylık bir dönemde) insanlar benden uzaklaşmaya başladı, eskiden her hafta arkdaşlar çağırırdı, evde fazla durmazdım... Şimdi lanet olası bilgisayar başından kalkmak istemiyorum, telefonumun mesaj kutusu hep dolu olurdu artık Turkcelll ve bi kaç arkdaştan gelen mesaj dışında hiç bir şey yok... Okulda herkesin bir ortamı var benimde var ama o kadar sıkı dostlarım yok... Eskiden can dostu sandığım kişiler bile ayda yılda bir mesaj atıyor (Lise 1 im). Geçen yazdan beri kız arkdaşım olmadı (Arada 2-3 ciddi olmayan bir şeyler oldu o kadar), şimdide pazar günü mal gibi evde oturuyorum... Asosyal desen fazla değilim ama arkdaşlarım benı tınlamıyor sanki aslında çok arkdaşım var ama b,lmiyorum off kafam çok karışık benim gibi olan var mı?

•  Bunalıma girmek üzereyim :|
  • up pa
  • bunalıma daha girmediysen sorun yok bunalıma girince konu aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D589D20C -- 22 Mayıs 2011; 15:45:58 >
  • Braya bu konuyu acmissin ama senin yasadigin cogu seyi bu forumdaki lerdede yasayanlar vardir.
  • Püskevit ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UGRKC

Bu aralar (3-5 aylık bir dönemde) insanlar benden uzaklaşmaya başladı, eskiden her hafta arkdaşlar çağırırdı, evde fazla durmazdım... Şimdi lanet olası bilgisayar başından kalkmak istemiyorum, telefonumun mesaj kutusu hep dolu olurdu artık Turkcelll ve bi kaç arkdaştan gelen mesaj dışında hiç bir şey yok... Okulda herkesin bir ortamı var benimde var ama o kadar sıkı dostlarım yok... Eskiden can dostu sandığım kişiler bile ayda yılda bir mesaj atıyor (Lise 1 im). Geçen yazdan beri kız arkdaşım olmadı (Arada 2-3 ciddi olmayan bir şeyler oldu o kadar), şimdide pazar günü mal gibi evde oturuyorum... Asosyal desen fazla değilim ama arkdaşlarım benı tınlamıyor sanki aslında çok arkdaşım var ama b,lmiyorum off kafam çok karışık benim gibi olan var mı?

biz niye her gün forumdayız sanıyosun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yine depresyona girdim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şey yapamıyorsan çık dışarı gelen ilk otobüse bin ve git, gezip dolaş. Ben öyle yapıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.