Bildirim
Buna dayanana bilene 400 rp hediye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İzledim rp pls. Rp yi yükleyip oyunu silecem qnq
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlazeR ` myth -- 16 Aralık 2013; 1:56:24 > -
Fake heralde değil mi fake yani fakedir büyük ihtimal, değil mi? -
Yalan yok 5 saniye dayanabildim. -
Agır fake 20dakikayı çöp etmeye gerek yok -
15 yaşında kazara çocuğum olsa bunlarla yaşıt olurdu.
Özet: İzlemeyin ilkokullular -
Biraz geçe geçe izlemeyi denedim de , o sürekli "tamam mı" diyen çocuk benim komşum,kardeşim,internet kafede gördüğüm bir çocuk olsaydı cidden felç etme ihtimalim yüksek.
edit: 400 rp için hayatınızı yakmayın , izlemeyin tavsiyemi dinleyin pişman olmayın. kör/sağır olma ihtimaliniz var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sepulchure -- 16 Aralık 2013; 2:18:02 > -
Videonun sonunda abi penta alıyodum dikkat ettinizmi dediği kısma dikkat -
38den sonrasınında nefes alamamaya başladım. -
bir ara ''penta düşünüyorum yapsam mı'' diyor çocuk. -
bunlara küfür etsen yarabbi şükür der. nasıl iğrenç bir nesil yetişti utanıyorum her oyun oynayısımda bunlarda 2-3 tane rastgeliyor üzülüyorum. -
49 saniye izleyebildim -
süper lo
-
Neresi fake beyler yha fidyomuzla dalga geçmeyin taaam mı fena olur taaam mı xddd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sepulchure
Biraz geçe geçe izlemeyi denedim de , o sürekli "tamam mı" diyen çocuk benim komşum,kardeşim,internet kafede gördüğüm bir çocuk olsaydı cidden felç etme ihtimalim yüksek.
edit: 400 rp için hayatınızı yakmayın , izlemeyin tavsiyemi dinleyin pişman olmayın. kör/sağır olma ihtimaliniz var.
Vaybe deliganlıya bak abiye bak hll qnq. -
taammı -
Şu videodaki Ata kimse (Teemo galiba) sabırlı çocukmuş :) -
olum o bi tane çocuk var koptum ya sesi tam büyümüş de küçülmüş
-
0:00 dan sonrası berbat. -
Beyler bi arkadaşım bu videoyu izlemiş beyin kanaması geçirdi şuan komada videoyu kesinlikle izlemeyin
Benzer içerikler
- pre ne demek
- e postamı bilen biri ne yapabilir
- lol troll nickler
- lol kite ayarları
- qq ne demek
- afk ne demek
- riot mmorpg
- league of legends sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X