Şimdi Ara

BULUŞMAYA DAKİKALAR KALDI... 25.04.2008 | Bostanlı SahiL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
1
Favori
4.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bulusmanın yapıldıgı foto koyulana kadar ben bi tane Bostanlı fotosu koyayım bari...
    NOT : Buluşmayla alakası yoktur...

BULUŞMAYA DAKİKALAR KALDI... 25.04.2008 | Bostanlı SahiL

arabam olsaydı mutlaka gelirdim ama yok arabam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erco35coast -- 26 Nisan 2008; 20:07:43 >

• Ağaca çarpan arkadaş kim?

Aklımda birisi oluştu ama
  • dh ayıp etti ama
  • En kısa zamanda bir organizasyon daha yapılsa nasıl olur arkadaşlar ?
  • Buluşmadan SS ler koyabilirmisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akçalı. -- 26 Nisan 2008; 20:25:44 >
  • gerçekten güzel geçti en kısa zamanda bir buluşma daha yaparız bu sefer öğlen baslar aksama kadar olur ve tarihide 2 hafta önceden belirleriz hatta şimdi belirleyelim isterseniz
  • Baştan söyliyim gelmiycek olan hiç isim filan yazdırmasın
  • @!!!Chinogolog!!!

ALLLAAAA cildirticak bu adam beni la Golf benimdi izmir_coastin degil

@Sunbred

abi tamam bi dahaki sefere sen ayarla bakalim gelecekmi herkes ...
  • 26 nisan cumartesi olmuyor mu :S
    yukarda 25 nisan cumartesi diye yazmış?
  • .. İstanbul sanmışım pardon mallığım üzerimde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 26 Nisan 2008; 21:20:08 >
  • Buluşmadan SS isterük
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0130

@!!!Chinogolog!!!

ALLLAAAA cildirticak bu adam beni la Golf benimdi izmir_coastin degil

@Sunbred

abi tamam bi dahaki sefere sen ayarla bakalim gelecekmi herkes ...

golfle gelen izmir_coast demiyo ki izmir_coast ve arkadaslarına teşekkürler dio

• hani ss ler yauf
  • Arabaların buluşması olmuş bu daha çok
  • möhöhöhöhöhyt Herkes yanlış anlamış ya

Bu arada Obo koptum ya yazdıgına Araba benim kardaşüümm :))

Vallahi Arkadaslar en yakın zamanda ayarlayın bi buluşma dicem ama yine 30kişi yazdırcak gelenler 5kişiyi geçmicek .. Görürsünüz buda hemen hemen geçen buluşma gibi olcak demedi demeyin..

Ama yinede herkesin iyi niyetine güvenerek buluşma ayarlanmasından yanayım

• arkadaşlar hafta içi olmasın ben aydında üniversitedeyim.. cuma akşamı ve cumartesi akşamı benim için uygundur.. pazar öğlen tekrar dönüyorum okuluma

ayrıca canım sıkıldı bostanlı cep e gitcek varmı (çok ciddiyim arkadaş arıyorum sahile çıkmak için)
  • arabası olmayanlar niye gelemiyo ben bişey anlamadım siz kendiniz mi buluştunuz arabalarımı buluşturdunuz anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

arabası olmayanlar niye gelemiyo ben bişey anlamadım siz kendiniz mi buluştunuz arabalarımı buluşturdunuz anlamadım

arabası olmayan gelemiyor diye birşey yok dostum gelmek isteyenler gelebilir diye yazmıştık zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

arabası olmayanlar niye gelemiyo ben bişey anlamadım siz kendiniz mi buluştunuz arabalarımı buluşturdunuz anlamadım

allaaaaaaaaaaaaaaaa al bide burdan yak

bi bak bakalım ya ilk msja, bi bak gözünü seviyim bi oku da cvp yaz yaa yalnızca arabası olanlar mı gelsin dedim ben
    arabası olmayanları da yol üzerindeyse arabayla alıp geldi arkadaşlar.. yapmayın bu kadar da çamur atılmaz ki bi buluşmaya..

• Bukadar tersten anlasılmasına acayip sasırdım.Ne lan bu böle biri der yok cumartesi dediniz cuma buluştunuz yok biri der arabalarımı buluşturdunuz zaten buluşmaya gelme isteyi olan adam konuyu aramasınada gerek yok konu zaten üst konuydu ve konu ilk açıldıktan 1 gün sonra değişti millete bahane bulmak kolay arabalarımı buluşturdunuz arabasız gelinmiyomu diyenlere sözüm konuyu biraz okusanız çoğu gelen kişinin arabasız olduğunu anlardınız eğer bu kadar beğenmiyosanız adam akıllı buluşmay siz ayarlayın sizinkine gelelim
    izmir_coast
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.